Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LIV

labas svociutes na as jau po visko, tik nieko jums neparasysiu nes guliu paslika. schmoll.gif trecia diena jau sergu roto virusu, kazkur uzsikreciau. kaip pasveiksiu ir jums duokle atiduosiu. verysad.gif
trumpam ikelsiu i pastuka kaip as atrodziau blush2.gif
Atsakyti
na, tai neblogos vestuves, jei negaluojat po to 4u.gif juokauju biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

nesugalvoju, kaip pristatyt pažadų jauniesiems žaidimą, tai būtų kartu susipažinimas- svečio vardas + pažadas, bet kaip čia išraityt. Jetau, kaip man sunku visada su kūryba doh.gif Gal kuri tą darėte/darysit ir galit mintims pasidalinti g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as jau cia nesilankau, jau savo atidirbau, bet vis dar rupinuosi svociu pastu. As ji sukuriau ir vis kartais gaunu pranesimus, kad bandoma pakeisti svociu pasto slaptazodi verysad.gif Siandien vel bandyta kazkieno is Telsiu . Negrazu taip daryti ir tikiuos tai padaryti nepavyks
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2013 08 13, 17:18)
Negrazu taip daryti ir tikiuos tai padaryti nepavyks

....nu joooooooo...yra gi žmonių, o gal nori pasitikrinti savo" hakerinius" sugebėjimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 08 13, 18:09)
....nu joooooooo...yra gi žmonių, o gal nori pasitikrinti savo" hakerinius" sugebėjimus biggrin.gif

bet vis tokiu atsiranda, as kai ruosiaus pries pusantru metu buvo pakeistas slaptazodis, sukuriau nauja pasta, slapuka dalinom tik nuolat rasancioms narems ir tai laikas nuo laiko vis kas nors bandydavo pakeisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2013 08 13, 18:22)
bet vis tokiu atsiranda, as kai ruosiaus pries pusantru metu buvo pakeistas slaptazodis, sukuriau nauja pasta, slapuka dalinom tik nuolat rasancioms narems ir tai laikas nuo laiko vis kas nors bandydavo pakeisti  doh.gif

Man tai čia kosmosas.. Neįsivaizduoja, kaip jį galima pakeisti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 08 13, 18:59)
Man tai čia kosmosas.. Neįsivaizduoja, kaip jį galima pakeisti.. doh.gif

galima, tik kiekviena karta bandant ji keisti as gaunu laiska ar tikrai noriu pakeisti, o kai to nepatvirtinu tai taip ir lieka. Mes lietuviai, dziaugiames kai kam nors pakenkiam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskininkele: 13 rugpjūčio 2013 - 19:05
Galvoju parsisiųsti tokius kibirėlius akmenėliams. Gal norite prisijungti? bigsmile.gif
http://www.ebay.co.u...=item1c3561a3c0
Atsakyti
mano tokie tik balti thumbup.gif wub.gif labai dailiai nuotraukose atrode, dar kelis turiu laisvus, atliko ir nuo siu vestuviu
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 08 13, 20:44)
Galvoju parsisiųsti tokius kibirėlius akmenėliams.

Kad nerašo į LT, kad siunčia, nebent savais kanalais parsigabensit..Neturėčiau 2 porcelianinių, tai tikrai tavuoju kvietimu pasinaudočiau. Ačiū, kad daliniesi info 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 13 rugpjūčio 2013 - 22:45
sveikos, gal kuriai reiktu tropiniu drugeliu siam sestadieniui? as tik dabar supratau kad jie parduodami maziausiai po 10 vienetu doh.gif o norejau tik kokiu triju... gal yra norinciu susimesti ir pasidalinti?
Atsakyti