Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos VI tema

Tulpiažiedės

user posted imageuser posted image
Atsakyti
jediara ar tulpiažiedės čia jau skaitosi žydinčios, išsiskleidusios? nes kiek matau tai vis tokios kaip pumpurai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 18, 20:23)
jediara ar tulpiažiedės čia jau skaitosi žydinčios, išsiskleidusios? nes kiek matau tai vis tokios kaip pumpurai g.gif

Čia jau žydinčios. Žydi antras žiedynas, bet daugiau taip ir nesiskleidė, pradėdavo džiūti.(Pirmoje foto net matosi, kad keli žiedeliai jau baigia savo žydėjimą)
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 18, 19:10)
Tulpiažiedės

thumbup.gif puikiai
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 18, 19:27)
(Pirmoje foto net matosi, kad keli žiedeliai jau baigia savo žydėjimą)

aha, kai įsižiūrėjau matau smile.gif galėtų truputį daugiau išsiskleisti, žiedynas pilnesnis būtų, dabar keistokai atrodo g.gif Gal gyvai gražesnės smile.gif Aišku, kaip kolekcionierėm tai reikia kuo įvairesnių veislių ir rūšių turėt thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 18, 20:56)
aha, kai įsižiūrėjau matau smile.gif galėtų truputį daugiau išsiskleisti, žiedynas pilnesnis būtų, dabar keistokai atrodo g.gif  Gal gyvai gražesnės  smile.gif Aišku, kaip kolekcionierėm tai reikia kuo įvairesnių  veislių ir rūšių turėt  thumbup.gif

Atrodo savaip įdomiai, tarsi pumpurų puokštelė. Dar labai mažas augaliukas, kitais metais turėtų būti didesni žiedynai.
Papildyta:
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 08 18, 20:34)

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2013 08 18, 18:56)
aha, kai įsižiūrėjau matau smile.gif galėtų truputį daugiau išsiskleisti, žiedynas pilnesnis būtų, dabar keistokai atrodo g.gif  Gal gyvai gražesnės  smile.gif Aišku, kaip kolekcionierėm tai reikia kuo įvairesnių  veislių ir rūšių turėt  thumbup.gif

Tai gi čia tulpiažiedės, tai ir turi būti tulpių formos žiedeliai. Mano pirmametis augalas, o jau leidžia penktą didžiulį žiedą. Man tulpiažiedės ir Denisė gal pačios pačiausios savo žiedų dydžiu, forma ir spalva.
Jediara, na ir mokate fotografuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 08 18, 22:13)

Jediara, na ir mokate fotografuoti  thumbup.gif

Dėkui, tik gaila, kad mano "muilinukei" daugiau nei 10 m., bet vis dar bandau kažką "išspausti" biggrin.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2013 08 18, 19:10]
Tulpiažiedės

Labai grazios, Jediara... 4u.gif Gal ir man panorejus tokiu ax.gif
Atsakyti
[quote=spoorga,2013 08 19, 09:22]
[quote=jediara,2013 08 18, 19:10]
Tulpiažiedės

Labai grazios, Jediara... 4u.gif Gal ir man panorejus tokiu ax.gif
[/quote]
Ačiū 4u.gif Šios taip pat mano pirmosios tulpiažiedės ax.gif
Atsakyti
manosios senosios pelargonijos apsirgo, buvau isvykusi, gryzusi radau daug geltonu lapu..
patarkit, ar pades jei dar kuom purksiu? ir jei galit parasyti konreciai kuom nupurksti
niekada taip nera buve sad.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 08 19, 09:36)
manosios senosios pelargonijos apsirgo, buvau isvykusi, gryzusi radau daug geltonu lapu..
patarkit, ar pades jei dar kuom purksiu? ir jei galit parasyti konreciai kuom nupurksti
niekada taip nera buve sad.gif

Pas mane tokia istorija buvo. Pradėjo geltonuoti lapai pelargonijų, kurios buvo lauke. Galvojau, kad pelenų gėrimuku perlaisčiau, bet paskui paaiškėjo, kad šaknys supuvo. Tai gerai, kad kai pradėjo gelsti išnaujo išsiplensavau. Ir aišku pasimirė tai pačios pačiausios: Swanland Pink ir April Snow doh.gif . Įtariu, kad MB pasidarbavo išsijuosęs tuo reikalu, kol aš po užsienį trankiausi. Dar, matyt, lietingos dienos pasitaikė, dar palaistė, ir psio. Na ale stengėsi žmogus, nepykstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti