Įkraunama...
Įkraunama...

Sausų akių sindromas

QUOTE(retancike @ 2016 04 07, 11:56)
buvo amidrop, ocutears, bepanthen, hypromeloza, ocuflash, ocuval, dexachlora, dar gal kas... čia mano vaikščiojimų į polikliniką ir gydytojų paskyrimai... kiekvieną kartą pakeitus lašus, kelios dienos  būna kaip ir gerai, o po to vėl grįžta bėdos, nors ir lašinu tuos lašus.
kažkaip užkniso pirkinėti...
dabar bandau tuos osmoprotektorius - optive fusion, optive, optive plus. Kol kas dar neatsirenku, kuris geresnis. Nakčiai optikoje pasiūlė dar kažkokį, bet dar nebandžiau.
Žodžiu, akių lašų pramonės rėmėja pasidariau .... smile.gif

Analogiskai... tik dexaclora yra hormonas su antibiotiku (dexametazonas su levomycetinu), tai jis tik gydymui grieztai pagal gydytojo paskyrima ir ne ilgiau 1 savaites. Dar pasakysiu, ka suzinojau privacioj klinikoj - tu drekinanciu lasu negalima lasinti dazniau nei 3 kartus per diena jei jie su konservantais, ir dazniau nei 4 kartus - jei bekonservantu. Priesingu atveju akims daroma meskos paslauga ( ko as irand buvau prisidarius su polikliniku daktaru "lasinkit kiek norit" ir vos ne kanorit) . Dar nakciai naudojau toki tepaliuka su vit.A vitapos - kiek lengviau atsiveria akys ryte irneatsibundu nuo to sausumo nakti. Dar buvau perspeta jokiais budais ryte neatplesineti per jega akiu, nes tai jas zeidzia, butina pries atsimerkiant uzlasinti ant ju lasiuku. Dabar daznai tenka daryti tanetik ryte, bet ir atsibudus nakti.
Labai kamuojuosi dabar, nes operuota katarakta, ir menesi reikia lasinti dexametasona, kuris dar papildomai sausina, tai taip ir lasinuosi, tai vienus, tai kitus. Operavausi irgi privacioj klinikoj, ir ten akis gydysiu ir ateity, su polikliniku okulistais nebenoriu jokiu reikalu tureti, tolko jokio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 05 spalio 2016 - 20:11
Beje, dar apie tai, kodėl naktį taip išdžiūna akys- kai jos užmerktos, miegant- neišsiskiria ašaros ir nesidrėkina.

P.s. atsiprašau už klaidas ankstesnėje žinutėje, rašiau iš planšetės, susižiūrėti dar kiek sudėtinga ką ten suspaudau, dabar pasižiūrėjau- baisu, taigi atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
Ar dar yra besikankinačių žmonių?
Atsakyti
QUOTE(DOLORESA123 @ 2016 10 06, 15:55)
Ar dar yra besikankinačių žmonių?


kankinuosi... buvau ir akių klinikose (Kaune). Tai maždaug pasakė, kad kažkokie kanalėliai pasikimšę, tai liepė su šiltais kompresais masažus akių vokų daryti. Nu bet kiek taip gali žaisti? savaitę? dvi?... žodžiu toks vaizdas, kad gydytojams tas akių sausumas - ne liga...
Būna geriau, būna blogiau... vis ką nors palašinu....
Atsakyti
Sveikos,
apie sausų akių sindromą ir kaip jį gydyti galite paskaityti čia http://superlesiai.l...sti-kaip-gyditi
Bet dirbama su lęšių akims prekybą susiduriu su žmonėmis kurie dažnai maišo jautrias akis su sausų akių sindromu. Pasitarkite su gydytoju kad išsiaiškinti tikrąją priežastį.
Atsakyti
QUOTE(UgneB @ 2016 12 14, 22:58)
Sveikos,
apie sausų akių sindromą ir kaip jį gydyti galite paskaityti čia http://superlesiai.l...sti-kaip-gyditi
Bet dirbama su lęšių akims prekybą susiduriu su žmonėmis kurie dažnai maišo jautrias akis su sausų akių sindromu. Pasitarkite su gydytoju kad išsiaiškinti tikrąją priežastį.


Cia musu merginos is ivairiu temu tiek per gyd eina, kad sausos akys ar sindromas tikrai gyd ne liga. Taigi beprasmiska rasyti apie priezasciu suradima. Beveuk kiekvienoje temoje tokie mediku perliukai randami, kad geri veterinarai issigastu. Auginu gyvunus ir per 25 m vetetinarija pasieke zymiai daugiau nei medikai, nors pinigus gauna is valstybes. Atsiprasau, cia visai ne i tema, bet kazkaip issprudo
Atsakyti

Laba diena. Nebezinau zinokit kaip gyvent taip reikia, akys sausos nuolatos, persti, dega, skauda. bet ne raudonos, nu kartais gal biski. Bet mane tas kankina jau kokie 6 metai. Ziuriu televizoriu ar telefona per didziausius skausmus, o siais laikais jau nebeiseina neziureti i ekranus. bet nereikia net jokiu ekranu, vistiek skauda visada, lauke maziau nebent kai eini pries veja, kai akys apyasaroja. turiu akinius su prevencija melynumui ir kur atspindi nujama, nepadeda, vos vos. nustate kaune, kad nepakankamai lasiuku gamina akys.

Isbandes visokius lasiukus. As juos kai isilasinu iskart nebeskauda, arba kai suslapinu akis su vandeniu, tik isdziuna lasiukai ir vel lygiai taspats. akys atrodo nuvargusios, atrodau pasenes 5 metais. toki diskomforta jausti amzinai yra ziauru. i parduotuve kai ieini tai isvis taip skauda akis... Negaliu eit apsiprekint su malonumu. Kadangi jokie lasiukai nepadejo, galvoju gal yra kazkokios naujos technologijos, privacios klinikos, kazkokios operacijos, kad sutvarkyti ta akiu asaru voka ar kazka. pasidalinkit savo zinio. kiaura diena sedziu skaudanciom akim.. metu metus. Gyvenu Siauliuose, net i Kauna vaziavau, galvojau jau isspres ten rimtesni daktarai, nu atliko rimciau, bet isejau su receptu akiniams ir lasiukams. ir niekas nepasikeite. 

Atsakyti

Jeigu eisit pas daktarus, tai beveik visada išrašys lašiukus ir tada, priklausomai nuo to ką duos, griauš akis, verksit daugiau arba mažiau. Šitą dalyką reikia reguliuoti iš vidaus. Ant ašarų liaukų yra blokas, o to bloko priežastis gali būti kepenys. Kiaulpienių šaknys.

Atsakyti

Jo, su kepenim butent net dabar yra blogai, fermentai, bilirubinas pakiles, bet cia delto, kad geriau 6 dienas, apsinuodyjau, nu zodziu daug pastaruoju laiku vartojau alkoholio. bet jau viskas, baigta su tuo :) Tad sakyciau pataiket. Mano kraujas visada per tirstas, hemotologe sake turbut del kepenu. sake negert :) tai tikrai gali buti priezastis, delko man truksta organizme skysciu. Visi sako gerk skysciu, o as geriu DAUGIAU NEI REIKIA :) be vandens niekur.  ir arbatu daug isgeriu. Reikia eiti pas koki endokrinologa gal, kazkokiu priezasciu dar ieskoti delko tai? O siaip operaciju ir pan kazkas kas isgydytu akis nera? Reikia organizma is kitos puses tvarkyti? Bet vistiek tuomet kazka tirtis reikia. Skydliauke tyriausi, bet tik 2 is 4 hormonu, vienas buvo 20, kai norma iki 21. bet norma. reikia  ir kitus issitirti. Taip pat ir sanarius labai skauda, ypac ciurnu,  o man tik 32m. Visas trasku, atrodo tikrai kad visas sausas buciau, tik veidas riebus..

Atsakyti