QUOTE(organizatore @ 2009 03 19, 19:42)
pas mane ji nugrusta i tolimiausia arbatos lentynu kampa... db daznai megaujuosi kakava su pienu, nezinau galima ja gert ar ne, bet organizmas tiesiog reikalauja
Kiek zinau, tai kakava kietina vidurius, bet jei sita problema nekankina, tai skanaus
Papildyta:
QUOTE(fresija @ 2009 03 20, 18:48)
kiek zinau retkarciais galima paragauti ir puse taures vyno(geiau raudono),arba alaus,tikline,ka jus manot ? ar tai tiesa
Kaip tik vakar prie gydytojos kabineto radau bukleta apie alkoholio zala nesciajai, tai raso, kad cia tik bobuciu mitas, kad rekomenduojama po sauksta konjako isgerti gimdos raumenim atpalaiduoti, atseit tas saukstas gimdos tikrai neatpalaiduos, o su krauju tenka ir vaisiui paragauti konjakelio. Tai manau, kad tas pats liecia ir vyna ar alu, bet as pati isgeriu stikline alaus ( ko iki nestumo visai nesinorejo) ar 20gr. brendzio

, aisku ne kas diena, bet per kokias progas