QUOTE(mariamne @ 2013 10 01, 13:50)
ne į temą diskutuojam apie kontraceptines, bet tik norėjau parašyti, kad iš abiejų blogybių Mirena mažesnė blogybė už KT. nesiplėsiu, daug visur interneto forumuose prirašyta
taip, KT per skrandį, kepenis kerta. bet aš bijau rizikuot dėl piniginės alpstančios

kas mėn lengviau išsileist nei sumą iškart

o man su hormonais bėdos, tai KT atsitaikius džiaugiuos sau

plius T formos spiralė mano gimdai netinka, nepatinka... jau turėjau, iškrito
QUOTE(Akyle @ 2013 10 01, 15:01)
Na stai,perziurejau visas supermamu temas, kurios susijusios su Pilvelio plastika ir riebalu nusiurbimu.Vien tik riebalu nusiurbimo temos nera,jei ir buvo tos temeles visos perejo i sia, Jusu.Arba jos visos pasibaigusios,perpildytos ir perejusios i sia:( zodziu nieko negaliu rasti daugiau info be jusu forumo.Jau viska esu perskaiciusi..Darysiu panasia procedura tik be pjuvio.Bus 9 skylutes siurbimo...atsiunciau savo foto pasirodyt, o jauciu,kad nelabai norit manes i si foruma priimti vien del to kad neturesiu pjuvio.
na, nėr problemos, gali plastiką darytis
tu nebijok, čia mes pačios bijom, nes neturėjom tokios procedūros, ir neturim ką patart

tik dalimis pasiurbiuotos
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 10 01, 17:19)
O kas nors turejo pries operacija auskara bamboje? Neliko rando? Nes ta skyle gaunasi biskuti virs bambos. Ar nupjauna skura su visa skyle?
Papildyta:
Santi, sveikinimai pasigrazinus!

Lengvo Tau gyjimo!
Na kas dabar sekanti?
aš virš bambos randą turėjau, tai jo nenuėmė, sakė neužteks odos. kad ir kiek džiaugčaus kad oda tampri, matyt kad ištikro nea

nors po nėštumo barabanų gana gerai traukėsi
bet skylutes abejoju ar paliktų