Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(mariamne @ 2013 10 22, 18:12)
įkelk kokią nuotrauką iš priekio ir šono pasirodyti kaip atrodai išsitiesus dabar bigsmile.gif
mano pilvo oda neelastinga - suplyšinėjo, strijom nuėjo dabar po keturių savaičių. bet man dzin - svarbu sterblės nebėr  biggrin.gif
vakar netyčia lengvai gnybtelėjau į siurbtą šlaunį vidinę tai ojojoj skausmelis  cray.gif užtat mėlynių jau beveik nebematyti  smile.gif

mariamne, as dar neissitiesus blush2.gif liko kokie 10-20 laipsniu, bet jau matau sviesa tunelio gale biggrin.gif
Nusifotkinau pilva maximaliai atsitiesus ir ka - visgi krastai uzkelti arba jie uzkilo. Po kelnaitem palenda, bet ant ribos tas palindimas... Bet as kazkaip nestresuoju del to... yra kaip yra, gal kitaip negalejo, gal tiesiog uzkilo slaunu oda i virsu... nes sonu niekad netempe, bet vat pilvo priekis po bamba man vis atsitiest pilnai neduoda.
Nuotraukas imesiu ryt, ok wink.gif
Del striju uzjauciu, nesmagu, nu bet ka dabar padarysi, man va odyte spuogeliais nuejo ir nuo pleistru liko paraudonavimai, tikiuosi ji su laiku dings....

Mamax2, labai lauksim laidos smile.gif primink, kada ji bus transliuojama ir per kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 22, 20:26)
mariamne, as dar neissitiesus  blush2.gif liko kokie 10-20 laipsniu, bet jau matau sviesa tunelio gale biggrin.gif
Nusifotkinau pilva maximaliai atsitiesus ir ka - visgi krastai uzkelti arba jie uzkilo. Po kelnaitem palenda, bet ant ribos tas palindimas... Bet as kazkaip nestresuoju del to... yra kaip yra, gal kitaip negalejo, gal tiesiog uzkilo slaunu oda i virsu... nes sonu niekad netempe, bet vat pilvo priekis po bamba man vis atsitiest pilnai neduoda.
Nuotraukas imesiu ryt, ok wink.gif
Del striju uzjauciu, nesmagu, nu bet ka dabar padarysi, man va odyte spuogeliais nuejo ir nuo pleistru liko paraudonavimai, tikiuosi ji su laiku dings....

Mamax2, labai lauksim laidos smile.gif primink, kada ji bus transliuojama ir per kur smile.gif

***Santi-cia tau tokia alergija nuo tu pleistru ir nuo sexy korsetuko!!!!Daug cia kam sitaip buvo,greit praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 10 23, 00:11)
***Santi-cia tau tokia alergija nuo tu pleistru ir nuo sexy korsetuko!!!!Daug cia kam sitaip buvo,greit praeis mirksiukas.gif

Tai jau taip supratau, nes su kvadratiniu blynu aplink bamba nesinoretu visa gyvenima vaikscioti lotuliukas.gif
Aciu, paguodei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 23, 08:12)
Tai jau taip supratau, nes su kvadratiniu blynu aplink bamba nesinoretu visa gyvenima vaikscioti  lotuliukas.gif
Aciu, paguodei  4u.gif

As kai paklausiau kad buna alergijos tai klijavau bintus ir su mazais pleistriukais juos tvirtinau tai pavyko isvengt alergiju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 10 23, 08:22)
As kai paklausiau kad buna alergijos tai klijavau bintus ir su mazais pleistriukais juos tvirtinau tai pavyko isvengt alergiju smile.gif

manes, pamenu, dar sesute klause ar nesu alergiska siems pleistrams, tai tik nusijuokiau, nu ka as zinau, kai niekada gyvenime ju neklijavau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

idejau *Saulytes2009* pilvuko foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 10 23, 07:40)
Labas rytas,

idejau *Saulytes2009* pilvuko foto  smile.gif

Labas rytas! smile.gif

Aciu labai 4u.gif

Koks gi ten pilvukas.... lotuliukas.gif

Nemaciau albumo,ar yra ko nors panasaus? Ar cia tik pas mane tiek odos ir striju? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 10 22, 21:32)
***Tai cia visai kita laida tada,jei per Lietuvos ryta g.gif .Nu ir kaip dabar neprazioplint bigsmile.gif O ar tu nebijai Mirenos?As tai nusprendziau nesidet-gal kada nors schmoll.gif Per daug prisiskaiciau...

jop čia lryto tv ir bendraukime konkursas toks (laiku sužinau), tai lryto tv rodys, duosiu linką kai bus smile.gif
mirenos nebijau bent pabandys, nes už 400 pirkau, nebus gaila jei ką. ale tik vasarą dės... mano mmm tokios baisios kad be hormonų aš kai baseine plaukiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 10 23, 10:25)
Labas rytas! smile.gif

Aciu labai  4u.gif

Koks gi ten pilvukas....  lotuliukas.gif

Nemaciau albumo,ar yra ko nors panasaus? Ar cia tik pas mane tiek odos ir striju?  blush2.gif

pas mane panasus pilvukas buvo, tik gal kiek maziau odos laisvos buvo. Vakare idesiu savo pilva vakar fotkinta, ten geriau matysis rezultatas.
Siandien man menuo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 23, 10:22)
pas mane panasus pilvukas buvo, tik gal kiek maziau odos laisvos buvo. Vakare idesiu savo pilva vakar fotkinta, ten geriau matysis rezultatas.
Siandien man menuo  drinks_cheers.gif

Su menesiuku!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O striju irgi tiek turejai? smile.gif Ar kiek ju pamazejo po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 10 23, 07:25)
Labas rytas! smile.gif

Aciu labai  4u.gif

Koks gi ten pilvukas....  lotuliukas.gif

Nemaciau albumo,ar yra ko nors panasaus? Ar cia tik pas mane tiek odos ir striju?  blush2.gif

***Na ne visos bet dauguma panasiai atrode,pas mane nebuvo tiek issitempusi oda as praktiskai striju visai neturiu schmoll.gif ,bet nepergyvenk-visos strijos nusipjaus beveik!Tau juk nauja bamba suformuos tai pati gali pries veidrodi paziuret ,mazdaug kelis cm virs dabartines bambos nurezk!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,tai pagaliau atejo ir mano laikas:) Jau pirmadieni gulsiu siurbliuotis ir busiu su ispjauta gerkle:)Bijau baisiai bet kartu laukiu labai..
Atsakyti