QUOTE(NORIKA @ 2013 09 07, 23:00)
Gerai, sudesiu bendrai

Viso 349 -1204lt nors man kelnaites, liemenukas ar drabuziai ne prie grozio prekiu butu, o prie butinu, nes trusikeliai tai jau butini kaip ir liemenukas, o ne grozio preke.. Del rubu dar butu galima pasigincyti
Papildyta:
QUOTE(Nemiga3272 @ 2013 08 22, 19:13)
Sveikutes
Man panaši problema su vandeniu būdavo, tik man ne tik kad oda kimšdavosi, bet ir labai labai sausėdavo nuo vandens. Tai aš jau keli metai naudoju ne pienelį, kurį reikia nuplaut, o biodermos valiklį (raudoną). juo valau ir tada, kai būnu pasidažius, ir tada, kai nepasidažius. va tik kai kaukę užsidedu, tai jau niekur nedingsi, tenka vandeniu nuplaut.
dar vienas dalykas, dėl besikemšančio veido, tai aš pvz naudoju vienkartines servietėles (tas kur kartoninėse dėžutėse būna ir traukiasi po vieną) veidui vietoj rankšluosčio. esu girdėjus tokį patarimą kažkur ir man jis padeda. nes rankšluostis vistiek... ant jo kaupiasi dulkės ir pan., o jei neturit atskiro rankšluosčio veidui ir kūnui, tai tada dar ir visokie muilo likučiai, kurie traukia bakterijas ir pan.
Sorry, jei truputi off topic, tiesiog kai pati turėjau panašių problemų, tai žinau, ką tas reiškia.
O manai kad nuo serveteliu maziau kimsis, juk jose visko prideta- visokiu medziagu, chemikalu. Gal geriau lininis ranksluostukas tik veidui, kuri gali keisti 2-3k per savaite. Siaip as nelaukiu kol ranksluosciai pridulkes, juos daznai keiciu
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2013 08 19, 12:32)
Nu gal kokioj Klaipėdoj jis vėl kitoks, nežinau, gal dar ir nuo vietos skiriasi, bet man tai labai labai didelis poveikis buvo odai, praktiškai užtektų kokio vidutinio prausikliuko ir hidrolato kad odą išlaikyt gražią, lygią... Per tas 2sav oda nepareikalavo nei vienos rimtesnės priemonės
O naqmie jai reikia visko,, ir tept, ir šveist, ir kaukių, ir daina be galo.....
O apie filtrus seniai galvojam, gyvenam savam būste, galim dėti juos, bet va pažystami susidėjo gerus, kokybiškus ir visa tai atsiėjo 10 000Lt

Yra pigesnių perpus, bet vėlgi, ar bus tokie geri ir kokybiški

Reik giliau domėtis pradėt.... Nežinau, mąstom vis mąstom... Ir norisi ir pinigo gaila, bet kai pagalvoji kokį š... į skrandį pilam...
Man jau dabar akmenų inkstuose rado - kaltinu žiauriai kalinuotą vandenį
Pas mus kalketas vanduo, bet mes negeriam is krano..apkritai mazai kas geria, naudojam saltinio vandeni kuri perkam