Įkraunama...
Įkraunama...

Next

QUOTE(daktaryte Ieva @ 2014 09 10, 10:59)
Mamytes gal kas turite tokio stiliaus batelius?
user posted image
Ar slapiai ziemai tinkami? Ar reikia antru batu jeigu lauke tirpstantis sniegas?
Aciu:)

Slapiai ziemai tikrai netinkami. Ir nera jau jei tokie silti kaip atrodo foto wink.gif
Atsakyti
Gerai impregnavus galima vaikscioti ir kai dregnesne
Atsakyti
O asedita, jus esat tai isbande - del impregnavimo?
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2014 09 10, 19:24)
O asedita, jus esat tai isbande - del impregnavimo?

Taip, tokius pirkdavau beveik kiekvienais metais. Tik, man atrodo, ju buna ir odiniu ir dirbtinio pluosto. Tiksliai nepasakysiu g.gif Bet mes pirkdavom tuos verstos odos, impregnuodavau Nano impregnantu ir nesiodavom visokiu oru. Kaip ir paprastus odinius batukus. Tiesa, jie labiau iseiginiai budavo, ne kasdieniniam drozimui.
Atsakyti
Maziuko kojytė 16,5cm.Koki dydi imti batuku nexto 9-10?
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2014 09 11, 22:22)
Maziuko kojytė 16,5cm.Koki dydi imti batuku nexto 9-10?

Manau 9, nes 10d galite paskesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute0326 @ 2014 09 12, 00:25)
Manau 9, nes 10d galite paskesti  g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na,bet sie batukai tikrai musu ziemom "perkudi"
O dar kainos santykiu ,tikrai galima nusipirkt su naturaliu kaiuliu ir bus ziema nebaisi biggrin.gif
Papildyta:
Next grazus modeliukai,setukai
nenusidevi,nenublunka
mum labai tinka ju kelnytes,reguliuojasi juosmenukai thumbup.gif nereik dirzu ar petnesu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

gal užsisakote tiesiai iš http://lt.nextdirect.com/ ? Kokie atsiliepimai, per kiek laiko pristato ir t.t.
Norėčiau užsisakyti, bet bijau. Kažkaip nelabai jauku pirmą kartą smile.gif

Jei kas turit daugiau patirties, būsiu labai dėkinga, jei parašysit. Jei nesinori teršti temos, rašykit AŽ.

Ačiū labai labai labai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemide @ 2014 10 27, 10:45)
Labas rytas,

gal užsisakote tiesiai iš http://lt.nextdirect.com/ ? Kokie atsiliepimai, per kiek laiko pristato ir t.t.
Norėčiau užsisakyti, bet bijau. Kažkaip nelabai jauku pirmą kartą smile.gif

Jei kas turit daugiau patirties, būsiu labai dėkinga, jei parašysit. Jei nesinori teršti temos, rašykit AŽ.

Ačiū labai labai labai!  4u.gif

Skaitykit sia tema nuo pradziu ir pirkit drasiai 4u.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau pasisikaičiau. Bandysiu ir aš rolleyes.gif

Gal turit kokį koduką? blush2.gif
Atsakyti
Dar kartą sveikos mergaitės.

Ir dar kartą prašau pagalbos.
Viską susidėjau į kašiką, pradėjau daryt mokėjimą. Suvedu viską tvarkingai (jau iš dviejų kortelių bandžiau tą patį). Ir kai bankui patvirtinu mokėjimą, Next'as man išmeta pranešimą, kad mano mokėjimas nepriimtas ir kad blogas arba saugos kodas arba kortelės galiojimo laikas. Nu bet jėj bohu viską gerai darau!

Gal kas susidūrėt?
Atsakyti