Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(ninoo @ 2013 08 31, 22:38)
Kaip ir visada i maila "meiles laiskeli" gavau smile.gif Man tai pats geriausias taskas Justiniskese, ir masina yra kur pastatyti ir "babukas" visada namie arba salia smile.gif

Man irgi tas taškas žymiai patogesnis ir geresnis buvo, bet paskutinius kartus kažkodėl į Viršuliškes teko važiuoti ... Ir dabar, sprendžiant iš to, kad dar mail'o negavau, teks greičiausiai vėl į Viršuliškes važiuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2013 08 31, 23:08)
Man irgi tas taškas žymiai patogesnis ir geresnis buvo, bet paskutinius kartus kažkodėl į Viršuliškes teko važiuoti ... Ir dabar, sprendžiant iš to, kad dar mail'o negavau, teks greičiausiai vėl į Viršuliškes važiuoti  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man jau lomkės, kad pas mane neužsuko po justiniškių taško..gi taip arti.. Ir vaikai dar į mokyklą neina, nėra kuo užsiimti prieš rugsėjo 1-ą.. smile.gif
Čia turbūt ir bėda:)
Papildyta:
QUOTE(rutcka @ 2013 08 31, 23:08)
Man irgi tas taškas žymiai patogesnis ir geresnis buvo, bet paskutinius kartus kažkodėl į Viršuliškes teko važiuoti ... Ir dabar, sprendžiant iš to, kad dar mail'o negavau, teks greičiausiai vėl į Viršuliškes važiuoti  verysad.gif

O dėl dalintojos sutinku, čiotka moteriškė, net vyras visai nesispardydavo, kai reikėdavo važiuot paimti (ne taip kaip kitur). Bet manau kokia ideali bebūtų dalintoja, butas ne guminis (dar ir gyvent jame reikia), tad manau tiesiog visų nesutalpina smile.gif
Atsakyti
Keistoka si siunta... Kooperacijos rugpjucio 19-26 dienos siuntai, saskaita apmoketa pries savaite, o ziniu kaip nera, taip nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 09 01, 13:10)
Keistoka si siunta... Kooperacijos rugpjucio 19-26 dienos siuntai, saskaita apmoketa pries savaite, o ziniu kaip nera, taip nera g.gif

labai jau ilgai uzsitese sikart:((
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2013 09 01, 09:13)
Man jau lomkės, kad pas mane neužsuko po justiniškių taško..gi taip arti.. Ir vaikai dar į mokyklą neina, nėra kuo užsiimti prieš rugsėjo 1-ą.. smile.gif
Čia turbūt ir bėda:)
Papildyta:

O dėl dalintojos sutinku, čiotka moteriškė, net vyras visai nesispardydavo, kai reikėdavo važiuot paimti (ne taip kaip kitur). Bet manau kokia ideali bebūtų dalintoja, butas ne guminis (dar ir gyvent jame reikia), tad manau tiesiog visų nesutalpina smile.gif

nu ir as nuo Justiniskiu tasko per kelis simtus metru gyvenu, bet deja irgi dar nieko negirdeti doh.gif

Justiniskiu tasko seimininke - labai sauni moteris, silciausi linkejimai 4u.gif

As kadangi irgi laukiau laukiau ir neturejau kuom uzsiimti, tai visas spintas spejau sutvarkyti, taip sakant vietos daiktams is siuntos padariau:))) Irgi visai neblogai isejo 4u.gif

Lina zadejo temoje parasyti, kai vyrukai i namus gris, bet kol kas jokiu ziniu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ninoo @ 2013 08 31, 20:46)
Ha, Vilnius jau dziaugiasi siuntinukais  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Justiniskiu superinis taskas! Respect justiniskiu moteriskei  thumbup.gif

Hm ir kolkas nei meilo, nei saskaitos negavau .... verysad.gif
I darze nespekom gaut bateliu doh.gif
Atsakyti
Kauno Dainavos kooperacijos turiu Eglės S. ir Lauros S. siuntinukus.
Atsakyti
kokia tvarka dabar dėl siuntinukų be adresato /pasimetusių siuntinukų? g.gif Vienu metu lyg skelbdavo sąrašą ir jei tavo daiktas, reikdavo nusiųsti info apie įsigijimą. O kaip dabar? g.gif
Atsakyti
Is siauliu ir as jokiu ziniu nesulaukiau, pasimt nebegalesiu, reikes persiust mamai pastu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit Tukio veikianti tel nr Lietuvoje? Tas svetaineje neveikia, nera net kvietimo signalo. Sake siuntos bus pristatytos iki siandien veliausiai. Paskambinau Venipakúi, jie net mano siuntos neturi. O Tukio paskutinis atrasytas laiskas penktadieni, dar paklause ar gavau siuntas... Bet nebezinau kaip ir su kuo jie jas issiuste, klausia ar gavau, bet venipakas mano siuntu neturi...

Kas nors is Vilniaus gavote siuntas?
Atsakyti
idomu kaip su Klaipeda, nes irgi jokiu ziniu visiskai, negavau nei sms is Venipako, nieko
Atsakyti