Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

ASDA GROCERIES uzblokavo mane visiems laikams, del mano darbinio telefono nr doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano ziniomis, ASDA GROCERIES, turejo uzblokuoti visus saskaitas, kurioje yra irasytas telefono nr 07592583754. ASDA GROCERIES - APSIPIRKTI PATIEMS NEBEIMANOMA!
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 09 06, 12:57)
Mano ziniomis, ASDA GROCERIES, turejo uzblokuoti visus saskaitas, kurioje yra irasytas telefono nr 07592583754. ASDA GROCERIES - APSIPIRKTI PATIEMS NEBEIMANOMA!

unsure.gif
Kolkas neblokavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 09 05, 20:00)
kiek siuntimas? smile.gif

pagal svori skaiciuojasi 4u.gif
The charges are as follows.

£9 for orders with a total weight 0-25kg.
£18 for orders with a total weight 26-100kg.
Atsakyti
Galesit tada man tarpininkaut biggrin.gif Nes mane pilnai uzblokavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 09 06, 13:03)
Galesit tada man tarpininkaut  biggrin.gif Nes mane pilnai uzblokavo  biggrin.gif

O jie cia del to taip, kad pas daug ka tas numeris ivestas?
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 09 06, 13:06)
O jie cia del to taip, kad pas daug ka tas numeris ivestas?

Taip 4u.gif Ir, korteles neaiskios biggrin.gif
Atsakyti

Kooperacijos Rugsejo 9-18 siuntai

Kaunas, Zaliakalnis (Kalnieciu g. , netoli Hyper Maximos):

1. Justina N. (simpa)
2. kambliukas (Remigijus Z.)
3. astukasas (Asta Č.)
4. smiltute11 (Jurgita K.)
5. loreta311
6. Kristina M (Kristiniux)
7. turlaurita
8. Aurelija_
9. iingridaa (Ingrida K.)

Kaunas, Dainava

1. Priklausomybe (Sandra B.)
2. anira12 (Jurgita S)
3. sokate
4. Giedre Gr
5. Natalia V (natalia77)
6. ligituka (Ligita K)
Atsakyti
Limcamca aš vakar parašiau laiškutį , bet atsakymo nesulaukiau.. tai dar čia pasikartosiu , kad viską siunčiam ką jau prikaupiau ir kas atėjo iki jūsų , ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai gal dėl Asdos galima susikurti kitą account'ą ir įrašyti savo liet. nr., gal aš UK juo naudojuos, kas ten žino g.gif . Ar jie visada pasiskambina prieš atveždami siuntinį g.gif ? Tada jau bėdelė...
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 09 06, 12:38)
ASDA GROCERIES uzblokavo mane visiems laikams, del mano darbinio telefono nr  doh.gif  doh.gif

O tai kur man I pasta paraset uzsakyta, dar gausime ar nebe? g.gif Bet man nesuvokiami tokie blokavimai- prekes perkamos, pinigai sumokami, su pristatymu problem near, tai ko blokuot...
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 09 06, 13:12)
Limcamca aš vakar parašiau laiškutį , bet atsakymo nesulaukiau.. tai dar čia pasikartosiu , kad viską siunčiam ką jau prikaupiau ir kas atėjo iki jūsų , ačiū  4u.gif

Jep, gavau.

QUOTE(priklausomybe @ 2013 09 06, 13:17)
Tai gal dėl Asdos galima susikurti kitą account'ą ir įrašyti savo liet. nr., gal aš UK juo naudojuos, kas ten žino  g.gif . Ar jie visada pasiskambina prieš atveždami siuntinį  g.gif ? Tada jau bėdelė...

Laikinai palaukit, nedarykit jokiu nauju accountu.
As galesiu pirkti, su paemimu parduotuveje. Kas naudojasi adresu, ir stambus pirkiniai, gal be % uzsakinesim.
Dabar reikia pailseti siek tiek.

QUOTE(zaRAza @ 2013 09 06, 13:27)
O tai kur man I pasta paraset uzsakyta, dar gausime ar nebe? g.gif Bet man nesuvokiami tokie blokavimai- prekes perkamos, pinigai sumokami, su pristatymu problem near, tai ko blokuot...

Ne, atsaukta. Bet, mes dar ka nors sugalvosim 4u.gif
Papildyta:
Pakuojame siunta. Kas norit siunta sulaikyti, atideti, priimti, kooperuotis, siusti kitu adresu - apie tai pranesti reikia siandien iki vakaro 4u.gif 4u.gif
Atsakyti