Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(lina0612 @ 2013 09 11, 11:52)
As karta negavau sms
Nes telefonas buvo ne toks ivestas
Ar tai 1 skaiciaus truko? Ar tai sumaisytas buvo?
Bet vistiek atveze mirksiukas.gif

Va va, as ir sakau, kad gal ir be sms pristatys.

QUOTE(Panamira @ 2013 09 11, 11:57)

Kaip smagu wub.gif wub.gif

QUOTE(tabeliukas @ 2013 09 11, 12:55)

g.gif Atleiskit, ar cia klausimas? nelabai suprantu g.gif blush2.gif
Atsakyti
hm, buvau isbegus i turgu, ale gal skambinu, jei butu atvare.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 09 10, 16:36)
Kada bus aisku kaip su Asda Groceries? rolleyes.gif Nebuc prisizadejus vaikui, butu ramiau, o daba nekantru zinot ax.gif

Cia klausimas mirksiukas.gif Siaube, kokia as ikyri bigsmile.gif
Atsakyti
Wuuf, tik dabar visa siunta apziurejau karsta.gif karsta.gif

Kaip visada, didelis ACIUUUU Linut 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sikart ne tik as laiminga, bet ir vyras lotuliukas.gif Nes jam daug pigiau masinai detale pirkau biggrin.gif
O katinas laukia, kada visos dezes bus tuscios,kad galetu po jas palandziot wub.gif lotuliukas.gif

Linut, visom galiu atiduot, kas pas mane is kooperacijos yra? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 09 11, 13:02)
Cia klausimas mirksiukas.gif Siaube, kokia as ikyri bigsmile.gif

Nepamirsau 4u.gif

QUOTE(simpa @ 2013 09 11, 13:26)
Wuuf, tik dabar visa siunta apziurejau karsta.gif  karsta.gif

Kaip visada, didelis ACIUUUU Linut  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Sikart ne tik as laiminga, bet ir vyras  lotuliukas.gif Nes jam daug pigiau masinai detale pirkau biggrin.gif
O katinas laukia, kada visos dezes bus tuscios,kad galetu po jas palandziot  wub.gif  lotuliukas.gif
Linut, visom galiu atiduot, kas pas mane is kooperacijos yra?  ax.gif

Jep, visoms mirksiukas.gif 4u.gif Aciu.
Oi, beje, o tie skalbimo milteliai ir sampunai gerai atkeliavo? Baisiai neramu del tokiu prekiu, nes jos turi galimybe pasispausti ir isbegti doh.gif
Atsakyti
Panamira, tikriausiai mane su Pakalnute_klp supainiojote mirksiukas.gif
As nesu tokia balta ir pukuota, nors ir stengiuosi tobuleti tongue.gif

Lina, aciu labai uz siuntinuka wub.gif
As saskaiteles dar negavusi, o labai noreciau atsiskaityti ax.gif
Atsakyti
Ir as noriu kuo greiciau atsiimt, ko gero pirma saskaitos reik laukt?Prie pat bendro tasko dirbu tai po darbu lekciau, jei tik butu galima.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 09 11, 13:34)

Oi, beje, o tie skalbimo milteliai ir sampunai gerai atkeliavo? Baisiai neramu del tokiu prekiu, nes jos turi galimybe pasispausti ir isbegti  doh.gif

oi, sitie tai labai tvarkingi thumbup.gif mano arbatos dezutes tik pasilamdziusios,bet cia baika biggrin.gif

Tik biski buvo suneramines tas vienas Boots siuntinys, kur Hermes maise(jau kai matau, kad sita kompanija pristatineja, tai iskart neramu) Nes viduj dezute Bootso praplesta taip, lyg noreta kazka pasisavint doh.gif Netgi viena pakuote vitaminu pradaryta doh.gif Puoliau tikrint, bet viskas vietoj karsta.gif

Tiesa, Asda biski pinigeliu pavyko susigrazint, per ta Price guarantee,tai kol dar neblokuota, bandysiu kazka pirkt, kad ju neprarast. Kada pristatyma galima rinktis?
Atsakyti
QUOTE(AJ_Lt @ 2013 09 11, 13:35)
Panamira, tikriausiai mane su Pakalnute_klp supainiojote mirksiukas.gif 
As nesu tokia balta ir pukuota, nors  ir stengiuosi tobuleti  tongue.gif

Lina, aciu labai uz siuntinuka wub.gif 
As saskaiteles dar negavusi, o labai noreciau atsiskaityti ax.gif

As tikrai manau, kad apie jus biggrin.gif biggrin.gif
skaiciukus siunciam su malonumu 4u.gif

QUOTE(Giedr@ @ 2013 09 11, 13:39)
Ir as noriu kuo greiciau atsiimt, ko gero pirma saskaitos reik laukt?Prie pat bendro tasko dirbu tai po darbu lekciau, jei tik butu galima.

Dalintoja dar nedalina 4u.gif
Atsakyti
Siuntinius turiu pas save(parasykit man i az, duosiu kontaktus):

Remigijus Z.
Jurgita K.
Loreta C
Aurelija P.
Ingrida K.
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 09 11, 13:49)
oi, sitie tai labai tvarkingi  thumbup.gif mano arbatos dezutes tik pasilamdziusios,bet cia baika biggrin.gif

Tik biski buvo suneramines tas vienas Boots siuntinys, kur Hermes maise(jau kai matau, kad sita kompanija pristatineja, tai iskart neramu) Nes viduj dezute Bootso praplesta taip, lyg noreta kazka pasisavint  doh.gif Netgi viena pakuote vitaminu pradaryta  doh.gif Puoliau tikrint, bet viskas vietoj  karsta.gif

Tiesa, Asda biski pinigeliu pavyko susigrazint, per ta Price guarantee,tai kol dar neblokuota, bandysiu kazka pirkt, kad ju neprarast. Kada pristatyma galima rinktis?

Hermes labai puiki moteriske veza wub.gif wub.gif Labai saugo ir labai rupinasi maiseliais.

City link - siuo metu labai pleso dezes ir pakuotes. Ypac, jei jos maiseliuose. Nesa rankas isikabine, o ten gi su visom pakabom, momentaliai praplysta skyles. Arba dezes, skyles padarytos doh.gif Sakem kurjeriui kelis kartus, tipo, galit nepriimti. Parasiau skunda, matau, dabar grazesnes dezes atvaziuoja. Kita vertus: Tesco ir Asda irgi idomus: daiktus su pakabom, galetu i dezes pakuot, gi logiska, kad pakaba praplys pro maisa doh.gif doh.gif

O, va is boots ir as savo uzsakyma gavau ir nesupratau: dezeje atskirai vitaminu lakstai ir atskirai dezutes papiltos blink.gif blink.gif Tai kazkoks piktas Boots pakuotojas turbut pakavo doh.gif

Pristatyma galite rinktis darbo dienomis: 17-21 val. Uzsakius butinai pranesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panamira @ 2013 09 11, 11:57)
Dėl Klaipėdos - labai noriu padėkoti dalintojai AJ_Lt - be galo paslaugi 4u.gif visada pasirengusi atiduoti (jeigu pati negali, tai vyrą įpareigoja) rolleyes.gif nedelsdama informuoja apie atkeliavusią siuntą žinute SM, SMS ir net telefonu skambučiu (sąvo sąskaita doh.gif ) (juk ne visi seka šią temą SM), be to, siuntą pasiimti strategiškai yra gana patogioje vietoje 4u.gif todėl, jei galima, ateičiai, balsuoju už šią dalintoją drinks_cheers.gif

nu visoms neitiksi su vieta, as asmeniskai dabar busiu su leliuku, tai man geriau paciai, kad pas mane ateitu siunta ateity:) nes tikrai neprivazinesiu:)
as temoj bendrai paskelbiu, kad siunta turiu, asmeniskai neiseina, kai kontaktu neturi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 11 rugsėjo 2013 - 13:50