Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(doska @ 2013 09 17, 17:08)
neisivaizduoju ar kas jau spejo ateit, bet jeigu kas nors yra, tai nesiuskit dar si karta. nes tik dabar pagrinde gaunu pranesimus, kad issiusta.

Aciu

Kokie 7vnt yra 4u.gif
Atsakyti
Mano turetu but 2 maziukai, galeciau priimt kooperacija, bet manau nesusidarys doh.gif gal mane tada pliusuokit prie Simpos 4u.gif
Atsakyti
Jei mano nesusidarys asmenine, tai pridekite prie Simpos, aciu.
Atsakyti
Mano turėtų būti tik vienas siuntinukas, jei teisingai skaičiuoju, tai šį kartą nesiųskite, atidėkime kitam vežimui.
Ačiū
Atsakyti
Jei mano irgi nesusidarys asmenine, tai pridekite prie Simpos, aciu.

Atsakyti
Tesco maista galima pirkti jusu adresu? Jei galima koki pristatymo laika rinktis sia savaite?
Atsakyti
jei mano nebus minimalių 2 kg - nesiųsti...
Atsakyti
Ir man nesiųskit, jei nesusirinks min. 2 kg, ačiūsmile.gif
Atsakyti
Koki pristatymo laika rinkti is Tesco, ar dar spetu i sia siunta?
Gal sakau tada susidarytu man i namus, jei dar speciau is Tesco uzsisakyti g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nezinau, ar cia lietus smegenis plauna, bet nu neikertu as sistemos sios temutes biggrin.gif rugsejo 2 issiunciau uzsakyma M&S Outlet, gavau atsakyma "gerai". iki cia viska sprantu biggrin.gif toliau laukiu, laukiu...uzklausiau cis temutej del pirkimo, gavau atsakyma, kad kazkur po savaites nuo mano laisko issiuntimo buvo pirkimas, bet as negavau jokio patvirtinimo, kad nupirkta ir pan. Tai dabar ir nesuprantu, ar man tiesiog laukt, ar paciai reikia kiekviena karta rasyt ir klaust? Nu paprotinkit prasau, nes striukes vaikui laukiu, jei uzsakyta, tai ar su ateinancia siunta galiu tiketis...ar jau vaziuot tiesog i parduotuve ir nusipirkt biggrin.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 09 17, 18:03)
Kokie 7vnt yra  4u.gif

O geras....

Tada darau Kooperacija, jei dar nevelu:

Kaunas, DAinava:
1. Milda Z
2 Natalija V. (lyg norejo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doska: 18 rugsėjo 2013 - 10:15
Jei galima mano 2 maziukus pridekit prie simpos 4u.gif
Atsakyti