Kazin kai su ASDA Groceries? Ar bandyt pirkt, ar jie supyke ir anuliuos uzsakyma? Gal kam pasiseke po masiniu blokavimu apsipirkti
ir as noreciau susimoket 
Kazin kai su ASDA Groceries? Ar bandyt pirkt, ar jie supyke ir anuliuos uzsakyma? Gal kam pasiseke po masiniu blokavimu apsipirkti
labai jau rupi
QUOTE(groovy @ 2013 09 25, 14:39)
Užsisakiau. Dabar kažkaip padarė, kad su masterkardu SMS iš banko parašo su specialiu kodu, jį įvedi ir patvirtini užsakymą.
Dabar SEB prisijungė prie to verify visa ar kokio ten saugumo reikalų
Swed jau senai šitą turi, tik pas juos sistema kitokia, tas pats kodas visada, o SEB kiekvienam pirkimui naują sms atsiunčia.
tikiuosi ir mano kazkas yra, laukiu saskaitos
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 09 26, 12:56)
Persiunciau. Paskutini jusu atejusi siuntini, berods is ecco, perpakavom i du maisus, nes deze buvo visa suplysusi
Papildyta:
QUOTE(Daimen @ 2013 09 25, 23:38)
ir as noreciau susimoket 
labai jau rupi 
SIMPA laimingoji buvo, pasiseke
QUOTE(Limcamca @ 2013 09 26, 14:00)
Asda mane myli
Va su Tesco nevisada sekasi
QUOTE(simpa @ 2013 09 25, 15:55)
QUOTE(groovy @ 2013 09 25, 16:00)
QUOTE(vabalauskiene @ 2013 09 25, 16:09)
Apdalinau visas
QUOTE(AJ_Lt @ 2013 09 25, 16:30)
Aciu
Papildyta:
QUOTE(simpa @ 2013 09 26, 14:09)
Asda mane myli
Nes jie man net neuzblokave accounto
Cha! Ir mane ileido, atblokavo
QUOTE(Limcamca @ 2013 09 26, 14:20)
O ziurek, Linut, Tesco maista uzsakinejo kasnors praeita, sia savaite? Ar atveza?
QUOTE(simpa @ 2013 09 26, 14:29)
Veza. Labai daug uzsakinejo. Vienu metu po 3 uzsakymus atvezdavo, nes merginos kazkaip gavosi, ta pati laika pasirinko
Papildyta:
ARBATOS - rudens vakarams
Papildyta:
Labai skubiai ieskome zmogaus galincio priimti Kauno siuntas. Arba, keliu zmoniu kurie galetu tureti pastovius taskus
Sekanciai siuntai darykite Kauno kooperacijas, nes jei neatsiras zmogus, bendro tasko nebus
QUOTE(Limcamca @ 2013 09 26, 15:00)
Sekanciai siuntai darykite Kauno kooperacijas, nes jei neatsiras zmogus, bendro tasko nebus
Oba
Aš gyvenčiau nuosavam name - tai imčiau tą bendrą tašką, bet bute - tai...