Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 08 17, 10:30)
Namuose šiuos gavo http://shop.mattel.c...rodFindSrc=cart user posted image ir Disney Princess Cinderella HOLIDAY PRINCESS® Doll  user posted image (neberandu mattel pardėj)  ax.gif
O ką šiais metais sugalvot  g.gif
Papildyta:

o kas tiems vaikams įdomu  doh.gif šiek tiek pažaidžia su vienu,su kitu ir vėl naujo reikia  doh.gif
o kas įdomu,pamėtėk įdėjų  mirksiukas.gif  g.gif

o monster high monstriukem nezaidzia? Mergaites labai jas myli. Ir as tame tarpe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 08 17, 10:30)

o kas tiems vaikams įdomu  doh.gif šiek tiek pažaidžia su vienu,su kitu ir vėl naujo reikia  doh.gif
o kas įdomu,pamėtėk įdėjų  mirksiukas.gif  g.gif

Mums labai labai pasiteisino lego friends, mergaitiška serija.Tik jau visai mažylėm netinka, detalytės be galo smulkios.
Atsakyti
O gilt tai nuo vaikisku kainu dar 25% nusiima ar cia jau kaina nurodyta.
Per kiek laiko jie ateina i LT?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 17, 06:30)
na as dar savo ruostu  paraginsiu jungtis prie fragranceshop - 15% kvepalams

Labas 4u.gif
Ingut, o šitie hipnose kvepalų kvapas? Kaži gerai laikosi kvapas? g.gif
Atsakyti
meraites, kuris graziau nedidelei krutinei? Ir kokio dydzio reiketu, kai apimtis po krutine 80, per krutine 91. 4u.gif 4u.gif Paprastai liemeneles nesioju 34 B, bet ne VS. VS nieko neturiu.
1. Twist Bandeau Top
2. Push-Up Bandeau Top
3. Bandeau Top

Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2013 08 17, 10:41)
O gilt tai nuo vaikisku  kainu dar 25% nusiima ar cia jau kaina nurodyta.
Per kiek laiko jie ateina i LT?

gilt greit siuncia nuo kainu dar - 25%

QUOTE(zuika23 @ 2013 08 17, 10:42)
Labas  4u.gif
Ingut, o šitie hipnose kvepalų kvapas? Kaži gerai laikosi kvapas? g.gif

laba as zinok tokio neimciau rutulinio:geda juose kvapas linkes isgaruoti ir nuslabti geriau imt normalia hypnose
Papildyta:
QUOTE(jurgina@ @ 2013 08 17, 10:44)
meraites, kuris graziau nedidelei krutinei? Ir kokio dydzio reiketu, kai apimtis po krutine 80, per krutine 91. 4u.gif  4u.gif  Paprastai liemeneles nesioju 34 B, bet ne VS. VS nieko neturiu.
1. Twist Bandeau Top
2. Push-Up Bandeau Top
3. Bandeau Top

visi tik su push as didesnei imciau su bombsheel 4u.gif
Atsakyti
kokios leles grazios ,nerealiai wub.gif mano trimetei kaip tik butu bigsmile.gif
kai tos nuolaidos bus ,jus temoj garsiai rekit yahoo.gif ,man reikes ir leliu ir mandresnes masinos kaledoms biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 08 17, 10:35)
o monster high monstriukem nezaidzia? Mergaites labai jas myli. Ir as tame tarpe  biggrin.gif

nei vienos neturi,nesu nupirkus unsure.gif o jos,tai ten tos barbės,tik visokios su ragais ,uodegom ir tt unsure.gif g.gif man jos kažkokios pobaisės,bet ir pana mano kažkaip neprašo,matyt ir jai įtartinos biggrin.gif
QUOTE(svile @ 2013 08 17, 10:39)
Mums labai labai pasiteisino lego friends, mergaitiška serija.Tik jau visai mažylėm netinka, detalytės be galo smulkios.

maniškei jau 6 ax.gif

šiaip manoji mėgsta žaisti su mažiukėm lėlytėm,poniukais ,jie gyvena namely ir pan biggrin.gif dideli žaislai ne taip patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 08 17, 10:50)
nei vienos neturi,nesu nupirkus  unsure.gif o jos,tai ten tos barbės,tik visokios su ragais ,uodegom ir tt  unsure.gif  g.gif man jos kažkokios pobaisės,bet ir pana mano kažkaip neprašo,matyt ir jai įtartinos  biggrin.gif

maniškei jau 6 ax.gif

šiaip manoji mėgsta žaisti su mažiukėm lėlytėm,poniukais ,jie gyvena namely ir pan biggrin.gif dideli žaislai ne taip patinka  rolleyes.gif

man jos pacios graziausios leles pasaulyje wub.gif maniske irgi myli visokius pet shopus, polly pocket ir t.t. O lego ismaiso detales ir po zaidimu
Atsakyti
Sakykite ar Michael kors atitinka dydzius ar su 93-94 cm klubais i 2 dydi dzinsiukus tilpciau.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 08 17, 10:49)
kokios leles grazios ,nerealiai  wub.gif mano trimetei kaip tik butu  bigsmile.gif
kai tos nuolaidos bus ,jus temoj garsiai rekit  yahoo.gif  ,man reikes ir leliu ir mandresnes masinos  kaledoms biggrin.gif

aha butinai biggrin.gif as jau makvynu dideliu laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.ideeli.co...st_view/3079050
GAL KAM PATIKS,GERA KAINA HALE BOB S,M L DYDZIAI
Atsakyti