Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

LABA smile.gif
Ačiū už atsakymukus dėl vs 4u.gif Radau kur įrašyti kodą thumbup.gif
QUOTE(proksi @ 2013 08 18, 00:00)
Merginos niekada neuzsakinejau is vs maudimkes, idekit nuorodod prasau kur jus renkat ta virsu, o kur apacia, nieko nesuprantu as ten  blush2.gif

drinks_cheers.gif nervuoja mane ten irgi doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuika23 @ 2013 08 18, 07:49)
Lauretuk, nepykit ant kvailos blondinės, bet nematau, kur tą koduką suvest, kad patikrint  doh.gif ar tik užsiregistravus galima suvest ar visiems?

Ant ''3. Offer Codes'' dešinėj paspausti reikia ir išmeta lentikę,bet ar reik užsiregistruot nežinau,nes aš užsiregistravau,bet pabandykit g.gif 4u.gif

kol radau kur nuolaidos ir kam,dabar kol viršų su triusikėliais atrasiu ir suderinsiu,tai nieko ir nebeliks laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 18 rugpjūčio 2013 - 07:57
QUOTE(rapoja @ 2013 08 18, 04:50)
LABA  smile.gif
Ačiū už atsakymukus dėl vs  4u.gif Radau kur įrašyti kodą  thumbup.gif

drinks_cheers.gif nervuoja mane ten irgi  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Ant ''3. Offer Codes'' dešinėj paspausti reikia ir išmeta lentikę,bet ar reik užsiregistruot nežinau,nes aš užsiregistravau,bet pabandykit  g.gif  4u.gif

Bandau kaip svečias tikrinti, bet ant offer paspaudus prašo info suvest, visus adresus doh.gif nusiunčiau taip krepšiuką. Tikiuosi nesupyks Laureta blush2.gif bet nežinau ką ten kur info suvest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 08 18, 08:59)
Bandau kaip svečias tikrinti, bet ant offer paspaudus prašo info suvest, visus adresus  doh.gif nusiunčiau taip krepšiuką. Tikiuosi nesupyks Laureta  blush2.gif bet nežinau ką ten kur info suvest  blush2.gif

tai gali užseristruot,labai lengva,adresą ''iš lempos'' įrašyt,kad NEW YORK,gatvė,miestas irgi NEW YORK,post kodas 12345 ir tt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 08 18, 05:09)
tai gali užseristruot,labai lengva,adresą ''iš lempos'' įrašyt,kad NEW YORK,gatvė,miestas irgi NEW YORK,post kodas 12345 ir tt  biggrin.gif

Aš kaip svečias savo info suvedžiau ir patikrinau 4u.gif suveikė. Tai viską taiko ką reikia biggrin.gif ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 17, 10:01)
Tommy Hilfiger Coupons and Available Tommy Coupons:

40% Off Sitewide
Use Tommy Hilfiger Coupon Code THILTAKE40

25% off $250, 20% off $100 or 15% off Entire Purchase [Exp. 08/18]
Use Tommy Hilfiger Coupon THILBTS

tai reik lauk lauretos ji grizus paiures kam taiko kam ne  4u.gif be tunelio kaip be ranku

Sveiki Laureta, ar galioja sie kodukai? 4u.gif
Atsakyti
Mergynos, kaip į kohls patekt? Man tunnel Bear neatsidaro kažko doh.gif visad veikė, dabar nepasileidžia nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu, tai kuriems maudimukams taiko nuolaidą? g.gif
Kiek tikrinu, tai nė vieniems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*FemmeFatale* @ 2013 08 17, 23:38)
Clearace skyrelyje http://www.victorias...ce-up-to-60-off dar nuo raudonu -40 proc.  mirksiukas.gif  4u.gif

QUOTE(elizieja @ 2013 08 18, 10:30)
Nieko nesuprantu, tai kuriems maudimukams taiko nuolaidą?  g.gif
Kiek tikrinu, tai nė vieniems  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 08 18, 06:30)
Nieko nesuprantu, tai kuriems maudimukams taiko nuolaidą?  g.gif
Kiek tikrinu, tai nė vieniems  doh.gif

Tik clearans skyreliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 08 18, 08:11)
Aš kaip svečias savo info suvedžiau ir patikrinau  4u.gif suveikė. Tai viską taiko ką reikia  biggrin.gif ačiū už pagalbą  4u.gif

O man neduoda betkokio postal kodo vesti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 08 18, 07:19)
O man neduoda betkokio postal kodo vesti unsure.gif

Jei neklystu nereik g.gif tik ten kur žvaigždutės tą reik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 08 18, 10:31)

Ačiū labai 4u.gif
Pagaliau išsirinkau su nuolaida thumbup.gif
Atsakyti