Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zuika23 @ 2013 08 19, 09:41)
Sveiki  4u.gif
Gal kas paaiškins kuo skiriasi šitie ir šitie batukai?
Ingut, kokį Sierros koduką turit?

vienuose yra •OutDry® waterproof breathable membrane, kituose nera. Vinei sunkesni, kiti lengvesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 19, 05:52)
aciukas, eisim per pietus  doh.gif  ryt  nuo ryto.. matysim  doh.gif
sudetis pagal aprasyma skiriasi. koduko netuyriu gavus  4u.gif
turi buti sia savaite  drinks_cheers.gif

30 matau, kad yra. Bet gi išlepus esu ir reik daugiau lotuliukas.gif Ir žiūriu rekomenduojama 16 cm kojytei 11 dydis, o 17 cm - 12 dydis. Mano Vaikas 16,5 cm yra kažkur. Tai kuris geriau? Jie didinti/mažinti/atitinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 08 19, 10:00)
30 matau, kad yra. Bet gi išlepus esu ir reik daugiau  lotuliukas.gif Ir žiūriu rekomenduojama 16 cm kojytei 11 dydis, o 17 cm - 12 dydis. Mano Vaikas 16,5 cm yra kažkur. Tai kuris geriau? Jie didinti/mažinti/atitinka?  g.gif

kisu savo trigrasi vel biggrin.gif pirkau as tokius batukus savo maziui. man jie per sunkus pasirode, ciut panese jis tuos batus. blush2.gif manau cia geriausi batai siek tiek vyresniems g.gif bet tai tik mano nuomone. Antra, man jie pasirode mazesni. Imciau didesnius.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 08 19, 06:07)
kisu savo trigrasi vel  biggrin.gif pirkau as tokius batukus savo maziui. man jie per sunkus pasirode, ciut panese jis tuos batus.  blush2.gif manau cia geriausi batai siek tiek vyresniems  g.gif bet tai tik mano nuomone. Antra, man jie pasirode mazesni. Imciau didesnius.

Mano mažius bus 5 metų g.gif tik jis šiaip toks iš mažesnių doh.gif O kokius batus rekomenduotumėte?
Atsakyti
as mazajam timberlandus anais metai pirkau nzn ar silti bus bet tikrai lengvuciai, dabar gaila neberandu ju
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 08 19, 10:11)
Mano mažius bus 5 metų  g.gif tik jis šiaip toks iš mažesnių  doh.gif O kokius batus rekomenduotumėte?

na matot, mano vaikucio koja 17 cm ir jam gruodi bus tik trys, o pagal svori, tie batai jam asmeniskai tikrai labai sunkus, paziurekit, svoris virs 1 lbs'o. Kur tokiam spingalietui juos panest, o dar ziema, kai ir taip prirengtas paprastai buna ir judet nera taip lengva. Tas batas baisiai didelis.
Pirksiu Timberlandus.
http://www.amazon.co...ords=timberland

Silti, lengvi, visai kas kita nei sitie. Columbia man tokie griozdiski. Na nezinau, kiek mamyciu tiek nuomoniu. Antra, mamytes visada stengiasi pirkt kuo siltesnius tuos batukus, kad vaikutis nesusaltu. Bet... kai labai labai salta, to vaikucio i lauka nevedi ir nesaldai. Na, max -15 ir tai valanda max juk. Vaikas lauke nestovi kaip stabas. Begioja, zaidzia ir t.t. Visiskai nera reikalo auti ji tai veilokais. Bet velgi, tai tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 08 19, 10:37)
na matot, mano vaikucio koja 17 cm ir jam gruodi bus tik trys, o pagal svori, tie batai jam asmeniskai tikrai labai sunkus, paziurekit, svoris virs 1 lbs'o. Kur tokiam spingalietui juos panest, o dar ziema, kai ir taip prirengtas paprastai buna ir judet nera taip lengva. Tas batas baisiai didelis.
Pirksiu Timberlandus.

Aš tokius esu pasiėmusi thumbup.gif bet va nežinojau kaip ta koja auga, tai pasiėmiau 25dydį, šią žiemą mums tikrai bus dideli, o va kitą kaži ar ne maži doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 19, 06:35)
as mazajam timberlandus anais metai pirkau nzn ar silti bus bet tikrai lengvuciai, dabar gaila neberandu ju

QUOTE(JMD @ 2013 08 19, 06:37)
Pirksiu Timberlandus.

Silti, lengvi, visai kas kita nei sitie. Columbia man tokie griozdiski. Na nezinau, kiek mamyciu tiek nuomoniu. Antra, mamytes visada stengiasi pirkt kuo siltesnius tuos batukus, kad vaikutis nesusaltu. Bet... kai labai labai salta, to vaikucio i lauka nevedi ir nesaldai. Na, max -15 ir tai valanda max juk. Vaikas lauke nestovi kaip stabas. Begioja, zaidzia ir t.t. Visiskai nera reikalo auti ji tai veilokais. Bet velgi, tai tik mano nuomone  4u.gif

Tai vat pernai ir pirkau Timberlandus šiai žiemai US11 dydį, vakar pamatavau ir sako, kad spaudžia doh.gif Tai fsio - parduodu. Ir nesuprantu kodėl spaudžia, nes pagal idėja turi tikt unsure.gif O kad faini, tai sutinku. Tik pas mane dar viršus susitraukia.
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 08 19, 10:43)
Tai vat pernai ir pirkau Timberlandus šiai žiemai US11 dydį, vakar pamatavau ir sako, kad spaudžia  doh.gif Tai fsio - parduodu. Ir nesuprantu kodėl spaudžia, nes pagal idėja turi tikt  unsure.gif O kad faini, tai sutinku. Tik pas mane dar viršus susitraukia.

as pernai pirkau dar 9,5 dydi Timbuku, siemet rudeniui emiau jau 11,5 doh.gif per vasara koja isaugo tiek, kad tas batas ne tik kad spaudzia, bet is viso i ji neikisa kojos blink.gif doh.gif ir nesinori pirkti lastu 5 dydziais didesniu, kad nepanestu biggrin.gif
Atsakyti
vaa tokie timberlandai pa smumi kol kas didoki iki ziemos tikiuos priaugs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 08 19, 06:46)
as pernai pirkau dar 9,5 dydi Timbuku, siemet rudeniui emiau jau 11,5  doh.gif per vasara koja isaugo tiek, kad tas batas ne tik kad spaudzia, bet is viso i ji neikisa kojos  blink.gif  doh.gif ir nesinori pirkti lastu 5 dydziais didesniu, kad nepanestu  biggrin.gif

Pasimečiau tease.gif lotuliukas.gif jaučiu varysiu į LT pardę ir pirksiu kokius ECCO už 400 lt doh.gif lotuliukas.gif juokauju biggrin.gif nežinau net ko ieškot help.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 08 19, 10:53)
Pasimečiau  tease.gif  lotuliukas.gif jaučiu varysiu į LT pardę ir pirksiu kokius ECCO už 400 lt  doh.gif  lotuliukas.gif juokauju  biggrin.gif nežinau net ko ieškot  help.gif

neee, viskas gerai gi su jais, reikia paieskot, o iki tol kol bus tikrai taip salta, kad reikes siltu zieminiu batu spesit dar 15 kartu juos nupirkt 4u.gif as pirkau vaikui dvejus: pirkau bearpaw (kada labai labai salta ir sausa, emu ar ugg man per brangu) ir tokius timbukus, jie neperslampa, puikiai tinka tada, kai lauke dregna, drebia sniegas, slapdriba, lijundra. Lengvai valosi, jokios prieziuros. Nes jei tik slapia, parsivedi namo kaip velniuksti biggrin.gif zodziu man svarbu bato komfortas, funkcionalumas ir praktiskumas. stilius, mada ir t.t. antraeiliai.
Atsakyti