Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Xi, dar apie tuos ledu gaminimo aparatukus...O kaip jie plaunasi, nes filmukuose nieko nerodo sad.gif

Nebus, kad ten reix sedet su dantu krapstukais ir krapsinetis?

Inguliuk, iki kada uzsakyma galma siust?
Nes turiu lekti is namu, o ledu aparaciuko jau beveik baisiai riekia biggrin.gif
Bet noreciau dar pasiziuret kas gero yr, o gal kas dar ka ir parekomenduos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2013 08 16, 07:33)
Labas rytas smile.gif Ar atitinka Talbots dydziai?
gundo uzrodytas svarkelis smile.gif

Aš ten viską iš petite skyriaus perku, tai nėra labai didinti, bet regular, sako, kad didinti tikrai. Su ~93 - 78 cm imčiau S, o petite M (tokį turiu). Nebent jie ką pakeitė, mano pernykštės kolekcijos 4u.gif
Atsakyti
wiliams tik vakare imsim tai laiko daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 08 16, 10:38)
as imciau koki 12 g.gif  pas Jus gi virsutine dalis ne tokia jau ir didele, bet nz istikruju, pirkau suknele viena-silkine-tikrai buvo mazinta...Jums tarp12-14, labiau linkstu prie 12, bet -Jums cia spresti-o jei sis rubas mazintas g.gif  tik ne 16 schmoll.gif

tai pagal turimus dydzius tai as ir linkstu i 12, bet ten ju dydziu lenteleje 12 - 38,5 inco, o mano 41.. zinok dabar..

aciu uz pagalba 4u.gif parasiau, kad imtu 14, ale dar yra laiko pakeist, truksta mergaiciu kolkas

va ir pastuke uzklausiau, aciu Inga 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Dabartė @ 2013 08 16, 10:43)
Aš ten viską iš petite skyriaus perku, tai nėra labai didinti, bet regular, sako, kad didinti tikrai. Su ~93 - 78 cm imčiau S, o petite M (tokį turiu). Nebent jie ką pakeitė, mano pernykštės kolekcijos  4u.gif

sakot didinti.. va sitos dydziu dilemos, tai galvos skausmas.
Ikisiu mazu ir 12 save biggrin.gif

aaaaaaaaaaa, vienas stresas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 16 rugpjūčio 2013 - 09:48
http://www.williams-sonoma.com jei siustis laivu kažin iki kalėdų spėtų ateiti? Būtų puiki dovana nuo kalėdų senelio smile.gif
Atsakyti
talbots labai reik dar uzsakymuku,nupirkciau drinks_cheers.gif

mamukai GAP sale - 50% labai laukiu ne daug reik iki free shipuko.
Papildyta:
QUOTE(kaktuselis @ 2013 08 16, 10:49)
http://www.williams-sonoma.com jei siustis laivu kažin iki kalėdų spėtų ateiti? Būtų puiki dovana nuo kalėdų senelio smile.gif

del kaledu nzn siaip turetu iseina deze rugseji
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 16, 09:56)
talbots  labai  reik  dar

del kaledu nzn siaip  turetu iseina deze  rugseji

na tikėkimės jog spės atplaukti smile.gif Vienas laivas su VS, ktas- su ZOKU prekėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 16 rugpjūčio 2013 - 10:13
http://www.shoes.com/ -20% kodukas
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2013 08 16, 10:42)
Xi, dar apie tuos ledu gaminimo aparatukus...O kaip jie plaunasi, nes filmukuose nieko nerodo sad.gif

Nebus, kad ten reix sedet su dantu krapstukais ir krapsinetis?

Inguliuk, iki kada uzsakyma galma siust?
Nes turiu lekti is namu, o ledu aparaciuko jau beveik baisiai riekia  biggrin.gif
Bet noreciau dar pasiziuret kas gero yr, o gal kas dar ka ir parekomenduos mirksiukas.gif

Krapstyt tikrai nieko nereikia- pakisi po kranu ir issiplauna. Nieko kist nereikia i tas skylutes biggrin.gif
Atsakyti
O per kiek laiko kazin tie ledai uzsala? Si aparaciuka turbut reikia laikyti saldymo kameroj?
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2013 08 16, 10:41)
Sveiki Ingakalni, ar dar perkate is Gilt swarovski auskariukus? Ar ju jau nebera? 4u.gif

Man irgi rupi, kokiu ten spalvu like g.gif Gavau siandiena skaiciukus uz auskariukus- pigiau grybo gaunasi. Lt jie 200 lt su kelias litukais virsaus, o is cia apie 90 lt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ree @ 2013 08 16, 11:14)
O per kiek laiko kazin tie ledai uzsala? Si aparaciuka turbut reikia laikyti saldymo kameroj?

Reikia laikyt kameroj. Per kokias 5 min galima ledus pasigaminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ree @ 2013 08 16, 10:14)

va cia aiskiau, paziurekit http://www.zokuhome....quick-pop-maker per 7-9 min. pries tai aparata palaikius saldytuve 24 val. per viena karta galima padaryti iki 3 porciju po to ir vel i saldytuva 24 val. svoris apie 1,3 kg. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *FemmeFatale*: 16 rugpjūčio 2013 - 10:19