QUOTE(NORIKA @ 2013 10 20, 19:24)
Patiko ZBITKOS krepšiukas

Gražu žiūrėt į tokį atrinkta, išgrynintą, tvarkingą.
Aciu, Norika. Noriu isbandyti Armani kosmetika

Man iki tobulumo dar truksta keleto Sigmos sepeteliu, vieno lupdazio ir skaistalu
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 10 20, 09:26)
Zbitka jusu krepselis labai patiko

yapc visos laveros priemones
Is Laveros priemoniu man patinka duso zele, kremai kunui ir naujos serijos plauku prieziura. Esu bandzius kazka is veido serijos (seruma anti age) nepatiko, o kompaktine pudra vos parsinesus namo subyrejo.

Daugiau nepirksiu. Tiesa, shimeris apvalioje baltoje pakuoteje neblogas
Papildyta:
QUOTE(eleonorra @ 2013 10 20, 12:18)
Zbitka, grazus krepsiukas
Zinot, as irgi kelerius metus rinkausi tik ekologiska kosmetika ir veido/kuno prieziuros priemones. Is pastaruju issirinkau savo favoritus, jokiu chemijos pridetu kuno/veido prieziuros priemoniu neperku.
O su dekoratyvine liudniau... Yra keletas produktu, kurie nenusileidzia ir iprastai kosmetikai, bet jie neretai ir brangesni buna, ir isbandyti realiai dazniausiai negali ir tenka pirkti internetu ne nemacius gyvai. Todel ir nusivylimu nemazai.. Vienas paskutiniuju - Green People kompaktine pudra, nu toks s..., o kainavo 20 euru!
Todel is ekologiskos dekoratyvines turbut pasiliksiu tik prie mineraliniu pudru kasdienai, keliu lupdaziu/blizgesiu, o visa kita, deja, teks pirkti jau be eco zenklo
Pas mus naturalios dekoratyvines kosmetikos pasirinkimo visai nera ir apskritai nezinau, kuri prilygtu kokybiskai nenaturaliai kosmetikai.

Daugumas dekoratyvines kosmetikos neturi SPF filtro, o man jis vasaros metu labai svarbus