Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(dontstop @ 2013 10 20, 15:50)
Mane ši paletė deja nuvylė  unsure.gif 

As turiu dvi PF nude seseliu paletes (kartojama, nes viena sunaudojau), tai man patys paciausi seseliai. Nors tikra tiesa, kad kitokie nei ju kitos paletes. Pradzioj net nepatiko, nes lyg sunkiai pasieme, nelabai pigmentuota atrode ir siaip tekstura tokia keista (kietoki, bet nebirus, lyg dregni). Tai vat pradzioj tos kitos paletes man smagesnes buvo, bet isinaudojau nude palete ir kitu nebenoriu. Dabar jau gerai pakabina seselius bet kuris sepetelis, ir pigmentacijos man uztenka, nors pagrinde tom sviesesnem dazausi, o tamsiom ne.
Atsakyti
Patiko ZBITKOS krepšiukas wub.gif Gražu žiūrėt į tokį atrinkta, išgrynintą, tvarkingą.
Atsakyti
Aciu merginoms uz issamius komentarus apie PF palete NUDE, bet jie priestaringi, taip kad vis tiek neapsisprendziau smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 10 20, 21:23)
Aciu merginoms uz issamius komentarus apie PF palete NUDE, bet jie priestaringi, taip kad vis tiek neapsisprendziau  smile.gif  biggrin.gif

Kol pati neisbandysi, tol ir nebus aisku. Siaip ji tikrai nebrangi, tai negaila pabandyt. Bent man ta nude palete (is tikro ju gal 4 rusiu yra, bet visos labai panasios) vienintele reikiama palete. thumbup.gif Nors kaip sakiau, pacioj pradzioj seseliu konsistencija nepatiko, bet dabar neturiu priekaistu.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 10 20, 19:24)
Patiko ZBITKOS krepšiukas  wub.gif  Gražu žiūrėt į tokį atrinkta, išgrynintą, tvarkingą.

Aciu, Norika. Noriu isbandyti Armani kosmetika rolleyes.gif Man iki tobulumo dar truksta keleto Sigmos sepeteliu, vieno lupdazio ir skaistalu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 10 20, 09:26)
Zbitka jusu krepselis labai patiko  smile.gif  yapc visos laveros priemones  bigsmile.gif

Is Laveros priemoniu man patinka duso zele, kremai kunui ir naujos serijos plauku prieziura. Esu bandzius kazka is veido serijos (seruma anti age) nepatiko, o kompaktine pudra vos parsinesus namo subyrejo. doh.gif Daugiau nepirksiu. Tiesa, shimeris apvalioje baltoje pakuoteje neblogas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(eleonorra @ 2013 10 20, 12:18)
Zbitka, grazus krepsiukas  wub.gif  wub.gif
Zinot, as irgi kelerius metus rinkausi tik ekologiska kosmetika ir veido/kuno prieziuros priemones. Is pastaruju issirinkau savo favoritus, jokiu chemijos pridetu kuno/veido prieziuros priemoniu neperku.
O su dekoratyvine liudniau... Yra keletas produktu, kurie nenusileidzia ir iprastai kosmetikai, bet jie neretai ir brangesni buna, ir isbandyti realiai dazniausiai negali ir tenka pirkti internetu ne nemacius gyvai. Todel ir nusivylimu nemazai.. Vienas paskutiniuju - Green People kompaktine pudra, nu toks s..., o kainavo 20 euru!  verysad.gif 
Todel is ekologiskos dekoratyvines turbut pasiliksiu tik prie mineraliniu pudru kasdienai, keliu lupdaziu/blizgesiu, o visa kita, deja, teks pirkti jau be eco zenklo  unsure.gif

Pas mus naturalios dekoratyvines kosmetikos pasirinkimo visai nera ir apskritai nezinau, kuri prilygtu kokybiskai nenaturaliai kosmetikai. rolleyes.gif Daugumas dekoratyvines kosmetikos neturi SPF filtro, o man jis vasaros metu labai svarbus blush2.gif
Atsakyti
fainas zbitkos krepselis :super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 20 spalio 2013 - 23:48
Zbitka,grazus krepselis 4u.gif
Ka butent nori isbandyti is Armani?Man patinka ju skaistalai,nes siandien bandziau,krempudra thumbup.gif lupu blizgesiai.Esu bandziusi vedio valykli,bet tijras ssss...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 10 20, 16:50)
Aliejus plaukams naudojamas kaip tiesiog šampūnas, t y būtent plovimui  smile.gif  Priešingai nei galima pamanyti, jis visiškai neriebina, neapsunkina, mano plaukai po jo būna itin purūs ir lengvi, pakelti nuo šaknų. Ant jo pakuotės parašyta naudoti 1 - 2 kartus per savaitę, iš ko galima suprasti, kad ne kaskart, būtina pakaitalioti su įprastu šampūnu  g.gif  Tai aš naudoju 1 kartą per savaitę. Taip pat gamintojai žada šaknų stiprinimą, auginimo skatinimą - tikiuosi ir toks efektas yra, bet tiksliai įvertinti negaliu, kadangi naudoju dar purškiamas tas priemones, aliejų prieš plovimą, kaukes ir tt  ax.gif
Mano plaukai sausi, tiesūs, labai ilgi, ploni, jiems trūksta apimties ir purumo. Taigi aš visad ieškau tokių priemonių, kurie neriebintų, neapsunkintų, nesuglotnintų pernelyg, nenumuštų apimties, ši kaip tik tokia  smile.gif

O kur yra pirkti šio aliejaus? Negirdėtas daiktas biggrin.gif
Atsakyti
ZBITKA gražus krepšiukas wub.gif

Kaip Beneco kompaktinė pudra ir skaistalai?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2013 10 21, 08:21)
O kur yra pirkti šio aliejaus? Negirdėtas daiktas  biggrin.gif

Martinoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 10 21, 01:15)
Zbitka,grazus krepselis 4u.gif
Ka butent nori isbandyti is Armani?Man patinka ju skaistalai,nes siandien bandziau,krempudra thumbup.gif  lupu blizgesiai.Esu bandziusi vedio valykli,bet tijras ssss...

Is Armani noreciau isbandyti tusa, lupdazi ir pan. Kremines ju kiek girdejau labai geros. Gal lapkricio sventem pavyks iki Milano nulekt rolleyes.gif Apie veido prieziuros priemones nieko nesu girdejus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Candyfloss @ 2013 10 21, 08:09)
ZBITKA gražus krepšiukas  wub.gif

Kaip Beneco kompaktinė pudra ir skaistalai?

Benecos pudra suteikia matini efekta, pakankamai maskuoja. Kaip uz tokia kaina gera kokybe. Skaistalai irgi- nebyra, ne per daug pigmentuoti. thumbup.gif
Atsakyti
keliu savo. dabar visko turiu siek tiek daugiau, nes per vasara buvau jau daug priemoniu sunaudojus. aisku ir dabar dar sio bei to reiketu.
veidui:
user posted image
user posted image
kunui:
user posted image
plaukams:
user posted image
lupoms:
user posted image
siek tiek dekoratyvines ir keli sepeteliai:
user posted image
user posted image