Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

kaip visada, labai patiko paspoksoti į tokius turtus thumbup.gif
Atsakyti
Gisana, krepšis tavo išskirtinis. Įdomu buvo pasižiūrėti. bigsmile.gif

Kaip tau REvlon Uniq one priemonė?
Atsakyti
Gisana bigsmile.gif
Isimylejau tavo krepsa wub.gif Tobulas jis man wub.gif Aciu, kad daliniesi wub.gif
Atsakyti
aciu, Gisana, eisiu apziuret Loreal bb cream, nes ant to dior buvau akis pakabinus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 09 16, 10:08)
Gisana  bigsmile.gif
Isimylejau tavo krepsa wub.gif Tobulas jis man wub.gif Aciu, kad daliniesi wub.gif

Aha, aciu, kad daliniesi.. galetum ir gyvai pasidalint lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Gisana, nuostabu wub.gif

Gal gali palyginti JF plauku priemones Repair ir Brunette?
Kaip Sonia Kashuk seseliai?
Giorgio Aqua kvepalai?

4u.gif
Atsakyti
Gisana, labai gražu, prabangu, skoningai pateikta wub.gif dar kas patiko labai, kad visos priemonės labai gražiai prižiūrėtos wub.gif pasikviesk kada į eskursiją po savo krepšelį gyvai, labai daug ką išbandyti norėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 09 15, 20:55)
Gisana wau  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Groziu grozis tavo krepsas  bigsmile.gif  wub.gif
Kaip patinka lancome lupu blizgis (in love)?

Dėkui bigsmile.gif labai patinka blizgis, minkština lūpas, ilgai laikosi, spalva labai graži smile.gif

QUOTE(NORIKA @ 2013 09 15, 21:07)
Nežinau net  biggrin.gif  Žinau kad Canon ir muilinės formos, na ta prasme forma ne tokia kaip pas tavo... biggrin.gif  Čia jau MB reikalai visokie kompai, fotikai ir kita technikutė, tai aš nei išmanau nei gilinuos  rolleyes.gif  Tik žinau kad galimybės jo plačios, bet aš jų išnaudot nemoku, tai ir foto gaunasi "ant durniaus"  doh.gif  O jei MB paprašyčiau pafotkint mano kašiką, tai visai mane berazume palaikytų  lotuliukas.gif

Šiaip pagrindinis dalykas fotkinant yra daug dienos šviesos (bet ne tiesioginės saulės). Greičiausiai pas tave bus automatiniai nustatymai kokie, tai juos ir pasirink smile.gif turėtų normaliai fotografuoti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Caridian @ 2013 09 15, 22:39)
Kaip tiksliai vadinasi?smile.gif

Joico K-Pak Moisture Intense Hydrator smile.gif

QUOTE(BouncY @ 2013 09 15, 23:15)
Gal galit su visomis blog'o nuoroda pasidalinti? ax.gif

Puslapis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(moocho @ 2013 09 15, 23:18)
kaip visada, labai patiko paspoksoti į tokius turtus thumbup.gif

Malonu, kad patiko 4u.gif

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 09 16, 09:57)
Gisana, krepšis tavo išskirtinis. Įdomu buvo pasižiūrėti.  bigsmile.gif

Kaip tau REvlon Uniq one priemonė?

Ačiū 4u.gif ai net nežinau, retai aš ją naudoju biggrin.gif skaniai kvepia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(stuleju @ 2013 09 16, 10:08)
Gisana  bigsmile.gif

Ačiū, stuleju wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(amberr. @ 2013 09 16, 14:33)
Aha, aciu, kad daliniesi.. galetum ir gyvai pasidalint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif

Haha lotuliukas.gif lotuliukas.gif kažkaip žiedo kaip nėr taip nėr lens.gif hah.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2013 09 16, 15:11)
Gisana, nuostabu  wub.gif

Gal gali palyginti JF plauku priemones Repair ir Brunette?
Kaip Sonia Kashuk seseliai?
Giorgio Aqua kvepalai?

4u.gif

Dėkui 4u.gif 4u.gif turbūt Repair ir Brunette vienodai patiko smile.gif tik nuo brunette gal labiau žvilgėdavo plaukai smile.gif Sonia Kashuk šešėliai patinka, puikūs. Giorgio kvepalai sunkiai gaivūs tokie biggrin.gif įsigijau ne savo noru, brolis nusipirko galvodamas, kad vyriški, tai po to aš iš jo perpirkau biggrin.gif ir pamėgau juos smile.gif

QUOTE(Girl. @ 2013 09 16, 19:52)
Gisana, labai gražu, prabangu, skoningai pateikta wub.gif dar kas patiko labai, kad visos priemonės labai gražiai prižiūrėtos wub.gif  pasikviesk kada į eskursiją po savo krepšelį gyvai, labai daug ką išbandyti norėčiau lotuliukas.gif

Ačiū wub.gif prašom prašom į ekskursiją nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gisana, viskas super duper FANTASTISCHEN !!!!! smile.gif)))))
Guliu ligoninej, galvike ir taip sukasi o cia ta krepsa pamacius isvis norejau sesele kviest, kad raminamuju duotu lotuliukas.gif

Ir vis delto pora klausimu:

1. Ar Tom Ford lupdaziai nedziovina lupu? Ar ilgai laikosi?
2. Dior BB Nude Tan tiktu misriai/riebiai odai? Ar nenuplaukia nuo veido greitai?
3. Givenchy (foto salia Nars) bronzantas ar patinka? Verta/neverta? Nes labai kazkaip gundo jis mane biggrin.gif
4. Givenchy skaistalu 4 kvadratukai..irgi ar patinka ar neverti demesio? Maisai visas spalvas kartu ar atskirai naudoji kiekviena spalva?

Dekoju is anksto uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Gisana, nerealus krepšas. wub.gif wub.gif tikra svajonė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 09 16, 21:40)
Gisana, viskas super duper FANTASTISCHEN !!!!! smile.gif)))))
Guliu ligoninej, galvike ir taip sukasi o cia ta krepsa pamacius isvis norejau sesele kviest, kad raminamuju duotu  lotuliukas.gif

Ir vis delto pora klausimu:

1. Ar Tom Ford lupdaziai nedziovina lupu? Ar ilgai laikosi?
2. Dior BB Nude Tan tiktu misriai/riebiai odai? Ar nenuplaukia nuo veido greitai?
3. Givenchy (foto salia Nars) bronzantas ar patinka? Verta/neverta? Nes labai kazkaip gundo jis mane biggrin.gif
4. Givenchy skaistalu 4 kvadratukai..irgi ar patinka ar neverti demesio? Maisai visas spalvas kartu ar atskirai naudoji kiekviena  spalva?
Dekoju is anksto uz atsakymus smile.gif

O kas nutiko tau, kad ligoninėj? blink.gif

Davė seselė raminamųjų? biggrin.gif
1. Nea, nedžiovina, kaip tik padrėkina šiek tiek smile.gif laikosi gana ilgai.
2. Tinka mišriai/riebiai odai, nes mano tokia ir yra smile.gif aš ant viršaus kompaktinę dar dedu, tai laikosi smile.gif
3. Dar nežinau, verta ar ne biggrin.gif šiaip patinka spalva labai wub.gif
4. Tikėjausi, kad jie labiau patiks.. Bet man jie truputį miltiniai smile.gif maišau visas spalvas kartu.
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(6Combo9 @ 2013 09 17, 12:28)
Gisana, nerealus krepšas. wub.gif  wub.gif tikra svajonė. wub.gif

Ačiū wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 09 17, 12:03)
O kas nutiko tau, kad ligoninėj?  blink.gif

Davė seselė raminamųjų? biggrin.gif
1. Nea, nedžiovina, kaip tik padrėkina šiek tiek smile.gif laikosi gana ilgai.
2. Tinka mišriai/riebiai odai, nes mano tokia ir yra smile.gif aš ant viršaus kompaktinę dar dedu, tai laikosi smile.gif
3. Dar nežinau, verta ar ne biggrin.gif šiaip patinka spalva labai  wub.gif
4. Tikėjausi, kad jie labiau patiks.. Bet man jie truputį miltiniai smile.gif maišau visas spalvas kartu.
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nezinau, silpna pasidare tiesiog miesto centre, gatvej..tai isveze greitoji..db ilsiuos po lasalinem..

o galima Givenchy ta bronzanta kaip highlighteri naudot, jei sviesene spalva paimt? Nes jis man taip atrodo, kad skaistinti veiduka turi ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 17 rugsėjo 2013 - 12:45