Sim@ linkiu, kad to luzio nebutu
arden man cia su tuo uzsirakinimu primine man viena mano
kultini atveji. Vnz vyresneliui gal buvo apie pora metuku (dabar tiksliai jau nepamenu, bet tikrai zinau, kad dar net darzelio nelanke), ir man kazko reikejo i balkona ant smugio kazka ten paimt. Ziema, pats speigas iki minus ten kazkiek, ir smaukst mane uzdaro tame balkone. Vyras darbe, sunus viduj, as balkone, tiesiog grazu ziuret. Nors nusisauk. Graziai as ten kalbinau kalbinau, kaip ta lape saldzialiezuve varnos del to surio. Ir kedute atsinesk, ir rankenele va ten va sitaip pasuk. Ir kaip pasuko- visai i kita puse, dar labiau uzrakino. As trumpom rakovem prie kokiu -20, balkone (neistiklintam). Na ir ka, pradejau dairytis kas yra po ranka balkone. Ziuriu kazkoks molinis vazonas (aciu jam). Paprasiau,kad vaikas atsitrauktu iki labai toli. Imu as ta vazona ir stukt stukt i balkono duru stikla, ne velnio. Vis kas kart stipriau ir stipraiu bandau, tie stiklai ten gi ne ploni ir dar dvigubi. Ir dar dairausi ar kas neziuri ir nemato ka as cia isdarineju. Nezinau kaip ten bajavikuose, bet galiu pasakyti, kad labai jau nelengva ta stikla isdzauzt
Jei ne tas vazonas tai nezinau ka daryciau, rankom kojom tikrai neisdauzyciau, na nebent jei kaip ten kokia KungFu Panda tureciau juoda dirza tai galbut, o taip tai be sansu, rastu mane vyras uzsalusia balkone, arba geriausiu atveju bekalenancia dantimis ir apserksnijusia visa su kabanciais varvekliais. Nes ten buvo pietu metas o iki vakaro (vyro grizimo) oi dar kaip toli buvo.
Vargsas vaikas pats issigando, nes pamate kad mamyte negali ieiti ir jis niekuo padeti negali, suvoke kad bejegis,kad kazka ne taip padare, o ka- nesupranta, ir dar to dauzymo, stiklo sukiu pabirusiu issigando. Tai va toks buvo mudviem pirmas ir paskutinis kartas 'pabandymo' tokio
gerio
Vnz bukit mamytes budrios