Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pirmą kartą apsilankėte pas ginekologą?

neseniai viena pazystama (ji jaunesne uz mane) pirmakart apsilanke pas sios specialybes gydytoja ir papasakojo man kaip sekesi, tai luzau susiriesdama laugh.gif
va jos pasakojimas (nukopinau is emailo jai leidus laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Kaip ir visos merginos, apsilankydamos pirmąjį kartą bijojau kažko. Su savo kortele įėjusi į kabinetą ją padaviau gydytojai. Ji parodė, kur turiu nusirengt ir girdžiu sako: "bet jūs gerai atrodot kaip pagal savo amžių." Aš net pasimečiau, nesupratau, ką ji turėjo omenyje. Tuomet vėl girdžiu: "Taip atrodyti tokių metų norėtų kiekviena moteris". Mano baimė visiškai pradingo ir aš pradėjau juoktis, kadangi supratau, jog čia kažkastai tikrai netaip. Gydytojos paklausiau kokio amžiaus mane ji laiko? Tuomet ji atsakė jog kortelėje parasyta, jog man yra 37 metai. Ji paklausė mano vardo ir pavardės ir patikėkite ir vardas ir pavardė atitiko tai, kas buvo parasyta toje kortelėje. Vėliau išsiaiškinome, jog kortelės yra sumaišytos. Tai tikrai buvo man įsimintinas pirmas apsilankymas pas ginekologą.

gal ir jums kokiu kuriozu buvo nutike? wink.gif
Atsakyti
laugh.gif As tai is tos baimes i kede nepataikiau - tai su tokia melyne iskeliavau namo, kad ohohohoo.... Buvo gal 17-18 metu baisiai bijojau, prie duru sedint pilvas urzge ir visi kiti 'tikros baimes" simptomai buvo biggrin.gif
Bet siaip labiausiai isimine isvyka pas ginekologa po to kai pirma karta pasimylejau ir ejau, kad kontraceptikus paskirtu. Kadangi manoji ginekologe atostogavo, ja pavadavo kazkoks kitas gydytojas (vyras!!!!). Dar buvo sovusi mintis, kad gal ateisiu kita karta, bet baisiai man tie kontraceptikai buvo parupe... blush-anim-cl.gif
Nu tai ka - ieinu, daktariukas jaunas sedi.... visa iskart raudona pasidariau, vos galejau zodi islementi, tas vargiai suprato ko nuo jo noriu, bet bijodamas kad nenualpciau tikriausiai - greitai man kazkokius tai paskyre ir paleido... laugh.gif wink.gif o pries iseinant pasake, kad " panele, ir nereikia taip jaudintis, juk tai musu darbas". Zodziu, dideliais zingsniais roviau is kabineto..... biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
O as esu sovietine mergaite. Kai man buvo kazkur 14 gal 13 metu, musu visas klases mergaites surinko ir visu buriu nuvare i poliklinika pas ginekologa tikrintis blink.gif Nepamenu, ka ten galejo patikrinti ir kaip tai dare, nes dar buvau mergaite, bet labai gerai pamenu, kaip visos sedejom ir drebejom prie kabineto duru laugh.gif
Atsakyti
Mano pirmasis man kelia tik pacius juodziausius prisiminimus. mad.gif Tai ivyko taip pat, kaip ir zanet atveju. Tai buvo priverstinis masinis visos klases mergaiciu varymas pas ginekologa. Jauciausi kraupiai, man tai buvo baisus pazeminimas. Nors buvau "mergaite", labai bijojau. Pykau del tokios prievartos, tiesiog nekenciau visu mediku, visos mokyklos, visu savo klasiokiu, ir visos zmonijos... dry.gif
Atsakyti
Mane užkėlė ant "lėktuvo" ir pamiršo blink.gif mad.gif mat kolegė atneše nuotraukas parodyt. Spėkit, kokia mintis sukosi galvoj, kai ji tarė iki kito karto? dry.gif
Atsakyti
pirmasis mano apsilankymas buvo visa ineplanuotas...18 metu atsiduriau ER ir gydytoja paklause kada paskutini karta buvau pas ginekologe...susigedusi atsakiau kad niekad , tada ji man dave siuntima pas ja...kai priejau prie kabineto pamaciau kad budintis gydytojas yra vyras...vos nepasimiriau is siaubo...bet nuo to karto as uz vyrus ginekologus...cia ju darbas ir jie neturi jokiu pasaliniu minciu...
Atsakyti
pirma karta pas ginekologe ejau, kai praeidinejau medicinine teisems - tada dar ir ginekologine apziura buvo privaloma.
Atejau, pasakiau kam reikia apziuros. Apziurejo ir paleido. Dar paprase linkejimus tetei perduoti... cia jinai jau ji su jo broliu dvyniu, kuris gydytoju dirba, sumaise.
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 08 02, 15:06)
O as esu sovietine mergaite. Kai man buvo kazkur 14 gal 13 metu, musu visas klases mergaites surinko ir visu buriu nuvare i poliklinika pas ginekologa tikrintis blink.gif Nepamenu, ka ten galejo patikrinti ir kaip tai dare, nes dar buvau mergaite, bet labai gerai pamenu, kaip visos sedejom ir drebejom prie kabineto duru laugh.gif

hellloooooouuuu.. man panasiai.. Dar vidurineje mokykloje turejome kaz kokia praktika penktadieniais (privaloma).. ir man atiteko pieno kombinatas.. ir be butina med. apziura.. man 15 metu, atvarau man duoda taloneli sako pas ginekologa.. varau.. ieinu kabinete.. toks garbanis.. sedi.. sako man... laaaabas, as jam... visoooooooooooo geroooooooo... miniau pedalus ... i registraturta.. sakau man kita taloncika prasau.. dave kita.. ieinu ten moterys labai maloni.., prisimenta kuri nors tuos kreslus ginekoliginius.. tai as atsisedau doh.gif apacioje .. prie pat grindu, kur reikia kojom deti atsispirti, kad normaliai ant kreslo atsugulti.. gyd. i mane paziurejo taip.. sako.. o man.. apziurai.. ant grndu gulti, ar kaip.. nes kitaip ni ni doh.gif .. sakau nzn
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 09 05, 05:18)
prisimenta kuri nors tuos kreslus ginekoliginius.. tai as atsisedau doh.gif apacioje .. prie pat grindu, kur reikia kojom deti atsispirti, kad normaliai ant kreslo atsugulti.. gyd. i mane paziurejo taip.. sako.. o man.. apziurai.. ant grndu gulti, ar kaip.. nes kitaip ni ni doh.gif .. sakau nzn

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
mano pirmas kartas buvo netiketas, as ejau pas chirurga, nes skaudejom sona, o jis nieko nerades nusiunte pas ginekologa (as buvau su mama man buvo15 metu) mama mane palydejo, bet nesake kaip ten elgtis ir ka darys.
daktare liepe nusirengt, as nusirengiau iki kelnaiciu, liepe sest, as ir atsisedau , kazkodel maniau kad jei nesirengsiu, tai paleis, bet daktare buvo maloni ir ikalbejo pasitikrint. buvau sveika, o po savaites isveze operuot apendicito
Atsakyti
Mano pirmasis apsilankymas pas ginekologa sukelia tik nemalonius prisiminimus.
Buvo gal 15 metu, ciklas buvo nereguliarus, tad nutariau nueiti, sedejau eileje kaip epuses lapas drebedama, o kai pakviete i kabineta ir pamaciau gydytoja kiek paritus tiek pastacius blink.gif ne juokais issigandau, o jau po jos apziureles ginekolu baidziausi iki 19 m. blink.gif
Atsakyti
Brrr, pirmas kartas tai man baisius prisiminimus sukelia mad.gif. Skaudejo sona, todel nusiunte pas ginekologe. Ieinu drebedama, pries pasodindama ant lektuvo, issiklausineja apie lytinius sanktykius ir kad prades rekti, kaip tokiu metu (gal jinai mane 16 palaike mad.gif) visos puola nieko nezinodamos, neapsiplauna (!) ir t.t. Nu visai nusterus as ten klausiausi. Po to numete informacini lapeli apie kontraceptines tabletes. Zodziu, po to karto pas polikliniku ginekologus nejau ir net dabar baisu pagalvoti.
Atsakyti