kai pastojau- 22m. na ispudis tai nekoks
bet galvojau bus baisiau
Pirmąkart - gal 14 ar 15, nes reikėjo sveikatos pažymos darbui darželyje šeimininkute per vasaros atostogas. Iš to apsilankymo nieko nepamenu. O šiaip tie vizitai manęs labai nebaugina. Priimu juos labai natūraliai - juk yra dalykų, kurių neišvengsi.
Aš tai pirmą kartą buvau kažkur 22, labai nepatiko... Antrą kartą ėjau kai buvau gal kokių 24 irgi nekas buvo, nes tada kažkokį tai grybelį turėjau, o ji sako gal laukiesi (o tuo metu aš su vaikinu gal kokius metus kaip išsiskyrus buvau)... O ir dabar, nors ir laukiuos, bet vizitai tikrai nėra malonūs...
18-kos, nes kazkodel reikejo ginekologo pazymos, norint laikytis vairavimo teises
As nuejau 18. Pati
Nes norejau pradeti gerti kontraceptines tabletes,tai ejau pasikonsultuoti. Aisku,uzkele ant "samalioto"
Nu jauciausi kaip isniekinta- mano putka jai ties akim ir dar gruda kazka
Ir tuo paciu nori,kad atsipalaiduociau
Dabar lankausi keleta kartu per metus. Per daug nesizaviu
Bet jei reikia
Dabar lankausi keleta kartu per metus. Per daug nesizaviu
| QUOTE (Elvita @ 2004 10 11, 14:26) |
| 18-kos, nes kazkodel reikejo ginekologo pazymos, norint laikytis vairavimo teises |
18-kos, nes kazkodel reikejo ginekologo pazymos, norint istoti i universiteta
Nepamenu tiksliai, bet kazhkur 21. Tiesiog nusprendzhiau, kad laikas pradet tikrintis. Dargi drauge pasiskunde, kad jai skauda, tai nusivedzhiau ir ja kartu. Ejau pas rekomenduota gydytoja. Vyra. Norejau pas vyra - nezhinau kodel, bet man ginekologas turi buti vyras (nieko blogo nepagalvokit
). Puikus daktaras pasitaike. Labai geras psichologas. Pradzhioj pashnekejo, paklausinejo, kas ash tokia, ka veikiu - zhodzhiu, nuramino, paruoshe tolesnei apzhiurai. Paklause, kodel atejau, sakau - profilaktishkai. Tai jam net akys ant kaktos ishshoko - sako, jei taip kiekviena moteris mastytu, tai mazhiau ginekologiniu problemu turetu.
Pati apzhiura, aishku, ne pati maloniausia, na bet - jei reikia, tai reikia. Taigi, po to pirmo vizito stengdavaus pora kartu metuose apsilankyt. Dabar einu karta metuose, bet kadangi laukiuos antro po dvieju metu tai ir taip dazhni tie vizitai pasidare
Pati apzhiura, aishku, ne pati maloniausia, na bet - jei reikia, tai reikia. Taigi, po to pirmo vizito stengdavaus pora kartu metuose apsilankyt. Dabar einu karta metuose, bet kadangi laukiuos antro po dvieju metu tai ir taip dazhni tie vizitai pasidare
| QUOTE (ewita @ 2004 10 11, 01:17) |
| Pirmą kartą buvau 17, man labai skaudėjo pilvas, todėl vizitas buvo iš baisiausių. |
As del tos pacios priezasties apsilankiau 15 metu. Kadangi buvo naktis, mane apziurejo akuserines gydytoja
Nuo 18m. profilaktiskai tikrinuos kasmet.