Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Merginos, o gal kuri turit šitą TH striukę? Man žalia labai graži wub.gif Verta ją imt?

user posted image
Atsakyti
Iš kokio psl ir kokį ten serumą blakstienom stiprinti perkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2013 08 22, 19:54)
Merginos, o gal kuri turit šitą TH striukę? Man žalia labai graži wub.gif  Verta ją imt?

user posted image

As apie sia klausiau jau vienam forume, tai sake TH megsta plunksnas leisti ir vienu dydziu didinta yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2013 08 22, 19:54)
Merginos, o gal kuri turit šitą TH striukę? Man žalia labai graži wub.gif  Verta ją imt?

didinta ir man su 175cm liemuo per aukstai, bet rankoves geros. ir po kiek laiko plunksnos tikrai pradejo listi, nors lyginant su vyro landsend pukine - galima sakyti niekas nelenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2013 08 22, 21:34)
didinta ir man su 175cm liemuo per aukstai, bet rankoves geros. ir po kiek laiko plunksnos tikrai pradejo listi, nors lyginant su vyro landsend pukine - galima sakyti niekas nelenda biggrin.gif

O kokį dydį su kokiais išmatavimais turit? ax.gif Gal labai nesipūkuos... Nes merginos apie CK striukes irgi sakė, kad lenda pūkai, bet aš kelis metus nešiojau ir nesiskundžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 08 22, 21:01)
Iš kokio psl ir kokį ten serumą blakstienom stiprinti perkat?  4u.gif

http://www.dermstore.com/lp/861
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2013 08 22, 20:42)
O kokį dydį su kokiais išmatavimais turit?  ax.gif  Gal labai nesipūkuos... Nes merginos apie CK striukes irgi sakė, kad lenda pūkai, bet aš kelis metus nešiojau ir nesiskundžiau smile.gif

As turiu juoda S dydzio, draugem pirkau M ruda ir L zalia. Man su 96cm per krutine juoda kaip tik, sakyciau truksta 1 cm, ji i apacia siek tiek platejanti. Pati graziausia yra ruda, bet man M buvo smarkiai laisvas per klubus. Rankoves man su 169cm tip top. Siaip zalia simpatiska, bet aisku graziausia ruda wub.gif

Del kokybes nezinau ka pasakyt, viena is musu su L dydziu skundesi, kad lenda, man visai nelenda, turiu ir Landslad trumpa ir su ja super ir niekas nelenda. mirksiukas.gif

Del dydzio tai manau svarbiausia peciai ir krutine, nes apacioj laisviau, del liemens, mum visom 3 gerai, ga nuo figuros priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2013 08 22, 21:36)

gal yra kokia papildoma nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(delphi @ 2013 08 22, 22:42)
As turiu juoda S dydzio, draugem pirkau M ruda ir L zalia. Man su 96cm per krutine juoda kaip tik, sakyciau truksta 1 cm, ji i apacia siek tiek platejanti. Pati graziausia yra ruda, bet man M buvo smarkiai laisvas per klubus. Rankoves man su 169cm tip top. Siaip zalia simpatiska, bet aisku graziausia ruda  wub.gif

Del kokybes nezinau ka pasakyt, viena is musu su L dydziu skundesi, kad lenda, man visai nelenda, turiu ir Landslad trumpa ir su ja super ir niekas nelenda. mirksiukas.gif

Del dydzio tai manau svarbiausia peciai ir krutine, nes apacioj laisviau, del liemens, mum visom 3 gerai, ga nuo figuros priklauso smile.gif

Su 96cm S tiko? Tai man tada XS reik su 90? Aš skaičiau US rašytus atsiliepimus, tai net del S dvejojau, galvojau gal M imt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2013 08 22, 22:07)
Su 96cm S tiko? Tai man tada XS reik su 90? Aš skaičiau US rašytus atsiliepimus, tai net del S dvejojau, galvojau gal M imt unsure.gif

na tikrai ne M su 90cm.... man sakau ji tokia vos ne aptempta per papukus, bet graziai atrodo, manau M tikrai paskesit.... man su 96cm M negraziai atrode...

US atsiliepimus vietines raso, tai reik atsargiai skaityt smile.gif siaip jos nera didintos tikrai, bet nera ir mazintos, payzdiui sitos http://www1.macys.co...h...2&slotId=69 as turiu M ir kaip tik

beje, pamatuociau, bet vaikas jau miega, galiu ryt jei norit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(delphi @ 2013 08 22, 23:14)
na tikrai ne M su 90cm.... man sakau ji tokia vos ne aptempta per papukus, bet graziai atrodo, manau M tikrai paskesit.... man su 96cm M negraziai atrode...

US atsiliepimus vietines raso, tai reik atsargiai skaityt smile.gif siaip jos nera didintos tikrai, bet nera ir mazintos, payzdiui sitos  http://www1.macys.co...h...2&slotId=69 as turiu M ir kaip tik

beje, pamatuociau, bet vaikas jau miega, galiu ryt jei norit  mirksiukas.gif

Jei labai neapsunkinčiau, pamatuokit 4u.gif Nes dabar galvoju XS ar S imt unsure.gif
Atsakyti
bet mergaites atostogauja, tai kas pirks ? ax.gif
Atsakyti