Iš kokio psl ir kokį ten serumą blakstienom stiprinti perkat?
QUOTE(ruteliukste @ 2013 08 22, 19:54)
As apie sia klausiau jau vienam forume, tai sake TH megsta plunksnas leisti ir vienu dydziu didinta yra
QUOTE(ruteliukste @ 2013 08 22, 19:54)
didinta ir man su 175cm liemuo per aukstai, bet rankoves geros. ir po kiek laiko plunksnos tikrai pradejo listi, nors lyginant su vyro landsend pukine - galima sakyti niekas nelenda
QUOTE(wowavyva @ 2013 08 22, 21:34)
didinta ir man su 175cm liemuo per aukstai, bet rankoves geros. ir po kiek laiko plunksnos tikrai pradejo listi, nors lyginant su vyro landsend pukine - galima sakyti niekas nelenda 
O kokį dydį su kokiais išmatavimais turit?
QUOTE(ruteliukste @ 2013 08 22, 20:42)
O kokį dydį su kokiais išmatavimais turit?
Gal labai nesipūkuos... Nes merginos apie CK striukes irgi sakė, kad lenda pūkai, bet aš kelis metus nešiojau ir nesiskundžiau 
As turiu juoda S dydzio, draugem pirkau M ruda ir L zalia. Man su 96cm per krutine juoda kaip tik, sakyciau truksta 1 cm, ji i apacia siek tiek platejanti. Pati graziausia yra ruda, bet man M buvo smarkiai laisvas per klubus. Rankoves man su 169cm tip top. Siaip zalia simpatiska, bet aisku graziausia ruda
Del kokybes nezinau ka pasakyt, viena is musu su L dydziu skundesi, kad lenda, man visai nelenda, turiu ir Landslad trumpa ir su ja super ir niekas nelenda.
Del dydzio tai manau svarbiausia peciai ir krutine, nes apacioj laisviau, del liemens, mum visom 3 gerai, ga nuo figuros priklauso
QUOTE(zibuteg @ 2013 08 22, 21:36)
gal yra kokia papildoma nuolaida?
QUOTE(delphi @ 2013 08 22, 22:42)
As turiu juoda S dydzio, draugem pirkau M ruda ir L zalia. Man su 96cm per krutine juoda kaip tik, sakyciau truksta 1 cm, ji i apacia siek tiek platejanti. Pati graziausia yra ruda, bet man M buvo smarkiai laisvas per klubus. Rankoves man su 169cm tip top. Siaip zalia simpatiska, bet aisku graziausia ruda
Del kokybes nezinau ka pasakyt, viena is musu su L dydziu skundesi, kad lenda, man visai nelenda, turiu ir Landslad trumpa ir su ja super ir niekas nelenda.
Del dydzio tai manau svarbiausia peciai ir krutine, nes apacioj laisviau, del liemens, mum visom 3 gerai, ga nuo figuros priklauso
Su 96cm S tiko? Tai man tada XS reik su 90? Aš skaičiau US rašytus atsiliepimus, tai net del S dvejojau, galvojau gal M imt
QUOTE(ruteliukste @ 2013 08 22, 22:07)
Su 96cm S tiko? Tai man tada XS reik su 90? Aš skaičiau US rašytus atsiliepimus, tai net del S dvejojau, galvojau gal M imt 
na tikrai ne M su 90cm.... man sakau ji tokia vos ne aptempta per papukus, bet graziai atrodo, manau M tikrai paskesit.... man su 96cm M negraziai atrode...
US atsiliepimus vietines raso, tai reik atsargiai skaityt
beje, pamatuociau, bet vaikas jau miega, galiu ryt jei norit
QUOTE(delphi @ 2013 08 22, 23:14)
na tikrai ne M su 90cm.... man sakau ji tokia vos ne aptempta per papukus, bet graziai atrodo, manau M tikrai paskesit.... man su 96cm M negraziai atrode...
siaip jos nera didintos tikrai, bet nera ir mazintos, payzdiui sitos http://www1.macys.co...h...2&slotId=69 as turiu M ir kaip tik
Jei labai neapsunkinčiau, pamatuokit
bet mergaites atostogauja, tai kas pirks ?