Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2013 08 24, 21:13)
Nezinau modelio, bet, jei yra, pabandykit ta laiko reguliatoriu-pypsika paspaust link korpuso, tada pradeda tikseti. Esu taip pas meistra apsijuokusi, "patvarke" sugedusi per sekunde. biggrin.gif

Toks modelis, bet jokio pypsiko pas ji nera... buna tokia plevele ikista, kad jis sustojes butu ir istraukus pradeda tikset, bet cia jos nebuvo.
http://www.amazon.co...;keywords=relic
Na, va dabar dar ir atsiliepimuose atsirado nauju nuomoniu, kad laikrodzio baterija neveikia, reiskias cia baterija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamosiuke: 24 rugpjūčio 2013 - 20:42
QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 08 24, 20:01)
Na tikrai viltis uzges. verysad.gif
Gavau as siuos grazuolius rudus, mano peda 24 cm, emiau 7 dydy, tai tik tik, o dar keltis pas mane tai vos ykisau ir siaura mano kojyte  per ploty truputuka net spaudzia.
Bet kadangi nesiu pratemti pas auksarankius batsiuvius tai nepergyvenu.Siaip tikrai isskirtiniai batai. 4u.gif

Jei nepavyks pratemti,- duokit žinoti mirksiukas.gif , pas mane ir keltis žema ir pėda siaura blush2.gif
Atsakyti
Kam dydis tinka, kainyte gera ir dar -25% bigsmile.gif http://www.lordandta...eron-blue-jeans
Atsakyti
QUOTE(sniegute1 @ 2013 08 24, 20:51)
Jei nepavyks pratemti,- duokit žinoti mirksiukas.gif , pas mane ir keltis žema ir pėda siaura blush2.gif

Butinai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,
o kaip reikaliukai su 16 d. 261 Klaipedos dezutemis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2013 08 23, 09:11)
L ismatavimai. :plotis tarp pazastu - 56 cm, rankoves ilgis nuo peties - 61 cm, paltuko ilgis - 92 cm.Sita nesipukuoja, tik medziaga truputi dzergzdianti

Gal bus kokia Labour Day nuolaidele?
Atsakyti
kada baigiasi atostogos? ax.gif
Atsakyti
Jau nuo rytojaus mergaites prades rinkti uzsakymus ax.gif Oi laukiam laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2013 08 25, 14:28)
Jau nuo rytojaus mergaites prades rinkti uzsakymus ax.gif  Oi laukiam laukiam thumbup.gif

laikom zema starta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute* @ 2013 08 25, 11:51)
Sveikutes,
o kaip reikaliukai su 16 d. 261 Klaipedos dezutemis?  ax.gif

Jau gavau wub.gif Labai ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kas pirkot odines striukytes is wilsonsleather.com, kokie atsiliepimai? Ar kokybiskos? Kaip dydziai? Nes kaip suprantu, kai amerikieciai komentaruose raso, kad atitinka, tai reikia dydziu mazesne imti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(A sol' @ 2013 08 25, 17:30)
Merginos, kas pirkot odines striukytes is wilsonsleather.com, kokie atsiliepimai? Ar kokybiskos? Kaip dydziai? Nes kaip suprantu, kai amerikieciai komentaruose raso, kad atitinka, tai reikia dydziu mazesne imti biggrin.gif  blush2.gif

Ten skirtingos firmos.
Atsakyti