Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Jolanteleee @ 2013 08 19, 17:57)
Mane irgi domina, ar 16d skaiciukai jau visi g.gif nieko negavau, o taip tikejaus basankiu is yoox unsure.gif

As ir labai laukiu skaiciuku is yoxx, labai tikejausi 16d. ax.gif
Atsakyti
Gal cia yra Convers myletoju smile.gif Tokio tipo Conversu su 25,5cm, kokio dydzio reiktu?
user posted image

Ir dar..vaikams i darzeli kokias tapkutes perkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 08 19, 17:31)
Gal cia yra Convers myletoju smile.gif  Tokio tipo Conversu su 25,5cm, kokio dydzio reiktu?

Turiu identiskus, tai su 26.3cm turiu US10, EUR41.5, 26.5cm (cia taip batuku viduje raso) 4u.gif Tai Jums pagal viska reiktu US9
Atsakyti
Ir dar..vaikams i darzeli kokias tapkutes perkat? 4u.gif

Basutes nupirkau su tvirtu uzkulniuku. Kiti crocsus deda. Svarbu kad patogu vaikuciui zaisti, tupineti, sesti ir stoti butu. Maniske namuose basa buna, bet darzelyje liepe atnesti basutes, nes apsitasko prausyklose, tai be batuku suslaptu..
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 19, 18:57)
Basutes nupirkau su tvirtu uzkulniuku. Kiti crocsus deda. Svarbu kad patogu vaikuciui zaisti, tupineti, sesti ir stoti butu. Maniske namuose basa buna, bet darzelyje liepe atnesti basutes, nes apsitasko prausyklose, tai be batuku suslaptu..

sveikiausia vaikui darželyje ne tapkutes o basanoškutės, jokiu budu nepirkit guminiu padu , šunta kojos, ir kvapas ne koks schmoll.gif

Ar jau kas pasiėmėt 309- įv. miestų, as nesulaukiu kol kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 08 19, 16:57)
Mane irgi domina, ar 16d skaiciukai jau visi g.gif nieko negavau, o taip tikejaus basankiu is yoox unsure.gif

QUOTE(raimuska @ 2013 08 19, 17:07)
As ir labai laukiu skaiciuku is yoxx, labai tikejausi 16d.  ax.gif

Skaiciukai jau visi domejausi ir as smile.gif
Atsakyti
gal kur converse akcija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2013 08 19, 17:43)
gal kur converse akcija? smile.gif

Hauteloke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2013 08 19, 18:43)
Skaiciukai jau visi domejausi ir as  smile.gif

uje kaip gaila verysad.gif basankes teks nesiot kita vasara biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva78jon @ 2013 08 19, 18:03)

Ar jau kas pasiėmėt 309- įv. miestų, as nesulaukiu kol kas g.gif

Aš 5dienį pasiėmiau 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu 30% nuolaida jcrew factory
Atsakyti
Sveikos hi.gif Įv. miestų 310 dėžės siuntinukai susimokėjusioms šiandien pabaigti išsiųsti ( dalis išsiųsta šeštadienį ). Ačiū visoms, kad perkate 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti