Patarkite prašau. Virtuvės aukštis 2.65. Ilgis 3 m. Mano ūgis 164, vyro 190.
Kokio aukščio daryti darbastalį
Kokį tarpą palikti tarp apatinių ir viršutinių spintelių (dujinė vyriklė, garatraukis įmontuojamas)
Kokio aukščio daryti viršutines spinteles?
Ar nebus labai "griozdiškai" 110?
Kažkas vaizdų žadėjo
Labas rytas

Labas rytas

QUOTE(airise @ 2013 08 30, 13:43)
O palikus gartraukius šone, kokia indukcine geriau -su rėmeliu ar be jo. parduotuvėj siūlo su rėmeliu .
Kažkaip parodyčiau savo virtuves projektuką, bet neišeina, meistras atsiunte su keliais puslapiais , tai nežinau kaip galima įkelt.

Gal nesupyksit...
Rodau jūsų projektuką

QUOTE(Mindija @ 2013 09 10, 10:26)

Gal nesupyksit...
Rodau jūsų projektuką

[
wow kokia didelė

nors... ten po du stalčius visur? tai jie vadinas labai dideli. o kai dideli, tai dažnai būna balaganas, nebent viduje yra kažkokie atskyrimai ir pan

QUOTE(aniri89 @ 2013 09 09, 18:16)
Kokį tarpą palikti tarp apatinių ir viršutinių spintelių (dujinė vyriklė, garatraukis įmontuojamas)
O kas daugiau gaminat? Siaip manau apatines 110 daugoka, bet jei tik jos tera, tai ne beda. Didziausia problema, kad prie 110 apatiniu, virsutines prasidetu apie 160, tai jums su tokiu ugiu tik pati apatine lentyna prieinama ir tai nelabai patogiai

QUOTE(Mindija @ 2013 09 10, 07:19)
Labas rytas

Visas pretenzijas prasom reiksti Fotki. Neveike man visa diena vakar

O airises projektukas lyg i nieko. Stalciai itariu bus su vidiniais, tai vaizdas islaikytas su maziau apkrovimu linijom. Kliuna plautuve su padeklu, lentyneles virs jos ir grindu nesiekiantis darinys desinej. Na, jis gal ir nieko, bet ar ne Darius buvo ikeles virtuve su panasiu dalyku, tai man neisbaigtai atrode

O ka jus patartumet del kriaukles su padeklu. Kaip patogiau, kai jis is desines ar kai is kaires? Pas mane is desines, kaizkaip man kartais rankos susikryziuoja, sakau turbut reikejo deti atvirksciai
Pas mane tokia vat:

Net ir reklamoje jis is kaires

QUOTE(rrr? @ 2013 09 10, 11:18)
O ka jus patartumet del kriaukles su padeklu. Kaip patogiau, kai jis is desines ar kai is kaires? Pas mane is desines, kaizkaip man kartais rankos susikryziuoja, sakau turbut reikejo deti atvirksciai
Pas mane tokia vat:

aš turėjau tik iš kairės, tai man - dešiniarankei, buvo patogu, iš dešinės, spėju būtų nepatogu, nes praplovus, viską dedu kaire, kadangi laikau kaire, nes plaunu dešine (balaganas kažkoks

QUOTE(aniri89 @ 2013 09 09, 19:16)
ar vyras daznai gamina? Jei ne- darykite kaip patogiau jums. Mano ugis panasus, tai 110 aukstis stalvirsio man tikrai butu per aukstas... Pabandykite paiskelti dabrtini stalvirsi, pasidekit keleta knygu ir ant ju kokia lentele- ar nepavargsit pjaustyti taip aukstai?

O tarpas tarp spinteliu tai kiek ziuriu iaviarus buna.. mums vienoje vietoje 50cm siule..

QUOTE(Ajste @ 2013 09 10, 10:11)
O airises projektukas lyg i nieko. Stalciai itariu bus su vidiniais, tai vaizdas islaikytas su maziau apkrovimu linijom. Kliuna plautuve su padeklu, lentyneles virs jos ir grindu nesiekiantis darinys desinej. Na, jis gal ir nieko, bet ar ne Darius buvo ikeles virtuve su panasiu dalyku, tai man neisbaigtai atrode
:

tai va man irgi tas darinys nelabai patinka. dar buvo variantas ,kai ten kur lentynos irgi buvo spinteles su stiklais tokios kaip tos spinteles -darinio. ji pakabinama. nu man nekimba ir viskas. dar galvoju,kaip su siuksliadeze-ar iseina istraukiama daryt,nes i kampa reikia irgi prieit,viduj. lentynas sugalvojau ,kad nebutu taip daug spinteliu ,nes ir taip ju daug.bet tada nera kur daryt indu dziovyklos. dar saldytuvas neatsidarytu iki galo,nes palange islenda sesis cm. tai vat yra visokiu negerumu. dar ta vieta ,kur lentyna atsiremia i spintele,kaip ten nesuprantu bus, kaiji atsidarys, ar ten dar toks uzkaboris bus,kaip as pasieksiu?Gal ir paciu stalciu perdaug ir i virsu atidaromu lentynu,nes viskas isbrangsta. cia projektas ne mano sugalvotas.
o ka su kriaukle siulot daryti? gal kampa ne statu ,o daryti kampine spintele su viduryje esancia kriaukle?
QUOTE(aniri89 @ 2013 09 09, 19:16)
Iki stalviršio viršaus 91 cm.. Neaukštiems žmonėms nebūna problemų dėl peraukšto stalviršio kaip aukštiems dėl per žemo. Tarpas tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių apačios 50 cm ir viršutinės spintelės, jeigu norite iki lubų, tai apie 1 m 10 - 12 cm. Bus labai talpios viršutinės spintelės. Viduje bus keturios lentynos ir daiktus bus galima dėti penkiais aukštais. Jeigu nėra būtinybės ar noro viršutines spinteles daryti iki lubų, tai viršutinių spintelių geras aukštis yra apie 72 cm. Gana talpios spintelės, kurių viduje dvi lentynos ir daiktai dedami trimis aukštais. Virtuvė su tokiomis viršutinėmis spintelėmis atrodo vizualiai lengvesnė, patalpa atrodo didesnė nei su spintelėmis iki lubų. Esu gaminęs ir tokių ir tokių virtuvių. Kad stalviršis būtų apie 86 cm (variantas žemaūgiams) jau senokai niekas nepageidavo.
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 09 10, 11:27)
Iki stalviršio viršaus 91 cm.. Neaukštiems žmonėms nebūna problemų dėl peraukšto stalviršio kaip aukštiems dėl per žemo. Tarpas tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių apačios 50 cm ir viršutinės spintelės, jeigu norite iki lubų, tai apie 1 m 10 - 12 cm. Bus labai talpios viršutinės spintelės. Viduje bus keturios lentynos ir daiktus bus galima dėti penkiais aukštais. Jeigu nėra būtinybės ar noro viršutines spinteles daryti iki lubų, tai viršutinių spintelių geras aukštis yra apie 72 cm. Gana talpios spintelės, kurių viduje dvi lentynos ir daiktai dedami trimis aukštais. Virtuvė su tokiomis viršutinėmis spintelėmis atrodo vizualiai lengvesnė, patalpa atrodo didesnė nei su spintelėmis iki lubų. Esu gaminęs ir tokių ir tokių virtuvių. Kad stalviršis būtų apie 86 cm (variantas žemaūgiams) jau senokai niekas nepageidavo.
o gal galite savo virtuviu pavyzduku

nu nemoku gražiai padaryt, keliu tokį, bet čia matos matmenys ir patalpa virtuvės. man reik patarimų ir minčių, kaip geriau išdėstyt visgi. dabar jau galvoju apie U formą, bet tada bus labai mažas tarpas tarp dviejų pusių, ane?

su ikea programa nesigauna kampų užpildyt, jei randu kampinę spintelę, tai ji kažkokia labai didelė, jei bandau ben dėl vaizdo įpaišyt paprastą, rašo, kad negalima ir neleidžia

su ikea programa nesigauna kampų užpildyt, jei randu kampinę spintelę, tai ji kažkokia labai didelė, jei bandau ben dėl vaizdo įpaišyt paprastą, rašo, kad negalima ir neleidžia