QUOTE(Terroriste @ 2014 05 22, 13:18)
neprivalejo. Realiai, tai netgi nuomininkas einamaji remonta turi savo lesom atlikti, jei bute isgyveno bent metus.
QUOTE(Realesne @ 2014 05 22, 20:20)
Tai ir sikaminiui, atsiprasant, pasibaigus skambindavo?

siaip pas mane irasyta, kad lemputes ir etc. nuomininko reikalas.
Skambindavo, kai lemputė perdegdavo, kai unitaze vanduo begt pradedavo, tai jai durys sunkiai rakinasi, tai sekcina ne tam kampe stovi :-D O kas juokingiausia, kad miestelis mažas, butų trūkumas, bet tėvai ir tai vos ne už dyką nuomodavo. Vasara 100lt, žiemą tik už komunalinius. Ir vis tiek drįsdavo skūstis :-)
Turiu dar tokį klausimą. Kai atsikrausčiau iškart pastebėjau, kad orkaitė praktiškai neveikia, o ir kaitlentė veikia ne 100%... Šeimininkui kažkaip nieko taip ir nepasakiau, nusipirkau prakeiktą elektrinį puodą, kuris man per mėnesį papildomai elektros už 150lt prisukdavo. Ir taip jau beveik metai praėjo. O dabar galvojam gal vis dėlto likt čia gyvent, bet ta orkaitė jau baigia daėst mano nervus. Todėl klaisiu, ypač nuomotojų, ką daryti, ko prašyti ir ko galiu tikėtis iš šeimininko? Nesinori būt chamu, bet orkaitės naujos man pirkt vienai irgi nesinori. Nors pati kvaila, kad iškart nepasakiau :-(