[quote=apievata,2013 08 21, 00:36]
Siena Pinku-Budabeste gyvas koncertas buvo..
Nerandu temos apie nuotekas, todėl paklausiu čia.
Kokias dėjote nuotekų valymo sistemas? Kokias rekomenduotumėt? Įdomūs Jūsų pačių pastebėti pliusai ir minusai naudojantis.
Dėkui
Kokias dėjote nuotekų valymo sistemas? Kokias rekomenduotumėt? Įdomūs Jūsų pačių pastebėti pliusai ir minusai naudojantis.
Dėkui

QUOTE(bambyze @ 2013 08 21, 12:21)
Nerandu temos apie nuotekas, todėl paklausiu čia.
Dėkui
Dėkui

Kad kaip ir yra temu apie kanalizacija : http://www.supermama...te=kanalizacija
QUOTE(Brella @ 2013 08 21, 13:03)
ačiū

Man tai irgi įdomu, kokias nuotekas dedatės (tik nežinau ar daug čia tokių besidedančių, dauguma turbūt turi kanalizaciją)
Sveiki,
Prijungta prie miesto kanalizacijos. Jei neklystu, pas Jus irgi yra galimybė jungtis prie miesto tinklų?
QUOTE(manjana @ 2013 08 21, 14:12)
Man tai irgi įdomu, kokias nuotekas dedatės (tik nežinau ar daug čia tokių besidedančių, dauguma turbūt turi kanalizaciją)
Prijungta prie miesto kanalizacijos. Jei neklystu, pas Jus irgi yra galimybė jungtis prie miesto tinklų?
QUOTE(Kirkė @ 2013 08 21, 14:00)
Sveiki,
Ne, deja nėra. Vedė vedė, bet iki mūsų nedavedė - pinigai baigėsi

Gal kam liko midos dangos? Paimciau nesinoretu del poros metru viso rulono pirkti.
Sveiki,
gal kas galetumet rekomenduoti gerus vidaus tinkuotojus Kaune?
Na, tokius kurie pas jus dirbo ir jais likote labai patenkinti
Aciu is anksto uz AZ...

Aciu is anksto uz AZ...
QUOTE(drugutis @ 2013 08 21, 19:16)
Sveiki,
Aciu is anksto uz AZ...

Aciu is anksto uz AZ...
ir man reikia...gero parketo / laminato klijuotojo. Lauksiu info i AZ, kas susiduret su kruopsciu zmogum
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 08 21, 20:32)
ir man reikia...gero parketo / laminato klijuotojo. Lauksiu info i AZ, kas susiduret su kruopsciu zmogum
o man reikia pinigų, gali būti ir smulkiomis kupiūromis, svarbu daugiau. jeigu kam liko nuo statybų ir norėtumėt atsikratyti, rašykite į AŽ, persiųsiu sąskaitos numerį