Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 9

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 20, 10:41)
va čia pati sau labai prieštaraujate  4u.gif  mirksiukas.gif
lygiai taip pat teisingai skambėtų Jūsų teiginys:
mes atsipirkimo neskaiciuojam  schmoll.gif , nors manau pinigus išleidom veltui
Žavi Jūsų optimizmas ir užtikrintumas veiksmuose, jeigu tai tiktai nėra inertiniai sprendimai, padiktuoti kaimyno ar draugo  4u.gif
ar paskutinę savaitę 1200Ltr talpa irgi buvo nors šiek tiek šilta? jau žiūrėkite nuo kito mėnesio bus noras ir pasišildyti  .... o saulutės gali nebūti ir iki Kalėdų. Neesu saulės energijos priešas, bet atlikus nors nedidelius skaičiavimus prieš darant , galima sutaupyti nemažai pinigų. Tik tiek  4u.gif
Saulė yra gerai, su sąlyga, jei sugalvosit kaip ir kur ją kaupti vasarą ir išlaikyti bent jau iki gruodžio pradžios. paprastam vandens pasišildymui šiai dienai bet koks šilumos siurblys yra labai nebloga alternatyva, su sąlyga, jog karšto vandens Jums reiks ir žiemą ir vasarą. Jeigu kalbame apie vasarnamį ar kažką panašaus - tuomet situacija gali ir keistis  4u.gif

As tai manau kad saules kolektoriai yra kaip opcija, panasiai kaop rekupas tik rekupas jau tampa by default opcija namui nes jo nauda istisus metus. Saules kolektorius statant reiktu atsizvelgti i turima sildymo sistema ir primesti kas gaunasi galutiniam variante.
Atsakyti
QUOTE(Nedalink @ 2013 09 20, 13:38)
Laba diena,
Kiek perskaičiau temų, dauguma jau esate pasistatę ir gvildenate pabaigtuvių, o ne pradžių pradžios darbų klausimus. Bet... Gal pagelbėsite.  Reiktų kokybiškai darbus atliekančių pamatininkų kontaktų Kaune, galinčių išlieti juostinius pamatus ir atraminę sienelę ( sklypo pakėlimui ). Kiek kam skambinau, visi kaip susitarę daro tik gręžtinius.  Iš anksto dėkoju.

nors tai prieštarauja Jūsų nikui, bet jei tokius rasite, pasidalinkite, nes ir man reikia g.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2013 09 20, 16:32)
As tai manau kad saules kolektoriai yra kaip opcija, panasiai kaop rekupas tik rekupas jau tampa by default opcija namui nes jo nauda istisus metus. Saules kolektorius statant reiktu atsizvelgti i turima sildymo sistema ir primesti kas gaunasi galutiniam variante.

su rekupo nauda ištisus metus - tai atsargiai smile.gif oj ne visus metus smile.gif na, arba rekupas turi būti papimpintas su ŽŠ ir pan. labai nenorėčiau, kad jis man šildytų paduodamą nakties orą į kambarius vasaros metu smile.gif išjungti ir atsidaryti langus - variantas, bet kur čia rekupo nauda? o jeigu dar varstomų langų nėra ?????
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 20, 23:12)

su rekupo nauda ištisus metus - tai atsargiai smile.gif oj ne visus metus smile.gif na, arba rekupas turi būti papimpintas su ŽŠ ir pan. labai nenorėčiau, kad jis man šildytų paduodamą nakties orą į kambarius vasaros metu smile.gif išjungti ir atsidaryti langus - variantas, bet kur čia rekupo nauda? o jeigu dar varstomų langų nėra ?????

Rekupas, net nepapimpintas, tikrai naudingas visus metus. Su salyga, kad konstrukcija ir veikimas yra kokybiskas, ne kaip pas kazka doh.gif
Kad nesildytu nakties oro irengiamas silumokaicio apejimas, taip isvengiama silumokaitos. Liuks, jei apylanka automatine, uzdavei temperatura, paros ar savaites programa ir pamirsai. Pats rekupas nepamirs diena sumazinti debita ir nepusti karsto lauko oro, o atvesus nakti - padidins debita ir taip vesins namus.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 20, 23:12)
nors tai prieštarauja Jūsų nikui, bet jei tokius rasite, pasidalinkite, nes ir man reikia  g.gif
Papildyta:

Na vien kas liecia oro filtravima- kai atsiranda pranesimas uzsikimses padavimo filtras tai baisu atidarineti rekupa silpnu nervu zmonems smile.gif siaip kiekvienam savo kaip sakoma as rekupa isbandziau vienoj vietoj ir name jis bus tikrai. Tik klausimas del ZS darymo ar nedarymo tai mane nuzudys turbut.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 09 21, 18:46)
Na vien kas liecia oro filtravima- kai atsiranda pranesimas uzsikimses padavimo filtras tai baisu atidarineti rekupa silpnu nervu zmonems smile.gif siaip kiekvienam savo kaip sakoma as rekupa isbandziau vienoj vietoj ir name jis bus tikrai. Tik klausimas del ZS darymo ar nedarymo tai mane nuzudys turbut.

Klausimo del zemes silumokaicio ziemos metu manau turetu net nebuti
Atsakyti
AD kokie groziai pas tave!!

Gal kas pasidalins sildymo,vedinimo, vandentiekio ir kanalizacijos meistru kontaktais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 09 21, 21:50)
AD kokie groziai pas tave!!

Gal kas pasidalins sildymo,vedinimo, vandentiekio ir kanalizacijos meistru kontaktais?  4u.gif

Sveiki kristinka

Tai jau dezute turite tai sveikinimai thumbup.gif Greitai i namus kelsites mirksiukas.gif

o gerais kontaktais galiu pasidalynti imone CIGLIDA..www.ciglida.lt
Atsakyti
[quote=kad ji kur galas,2013 09 20, 23:12]
nors tai prieštarauja Jūsų nikui, bet jei tokius rasite, pasidalinkite, nes ir man reikia g.gif
Papildyta:

Jei planuojate gręžtinius - rašykit, drąsiai galėsiu rekomenduoti. Gaila, kad nedaro juostinių ar bent kombinuotų.
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2013 09 21, 23:25)
Sveiki kristinka

Tai jau dezute turite tai sveikinimai thumbup.gif Greitai i namus kelsites  mirksiukas.gif

o gerais kontaktais galiu pasidalynti imone CIGLIDA..www.ciglida.lt

ir kuom tiek kontaktai geri? kokybiskai dirba?
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 09 21, 17:46)

Va cia tai aukso zodziai....vyras pats keite, man liepe neziuret bet neistveriau...pasigailejau...
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2013 09 22, 15:49)
Va cia tai aukso zodziai....vyras pats keite, man liepe neziuret bet neistveriau...pasigailejau...

nu sudominot, tai ten didelis dulkiu kiekis prisikaupia ir del to baisu, ar gyvunijos pasaulis ten labiau turetu gasdint?
Atsakyti
QUOTE(skyroja @ 2013 09 22, 17:09)
nu sudominot, tai ten didelis dulkiu kiekis prisikaupia ir del to baisu, ar gyvunijos pasaulis ten labiau turetu gasdint?

visko pilna, dulkiu, voratinkliu, vabzdziu ir t.t. Ta pati mzdg turetumet gauti i namus jei langai butu atidaryti tiek pat laiko kiek dirba rekupas. Aisku rekupas mechaniskai traukia ta ora pas save, bet vistiek galima pamatyti kiek dulkiu patektu teoriskai i namus laikant atidarytus langus.
Atsakyti