Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 9

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 09 25, 16:09)
Manau ne taip issireiskiau - is isores.. smile.gif

ziuriu dauguma siltino is isores, bet gal is vidaus nebuvo siltinta.. pasimeciau..

nesupratau??? jei tikrai supratau jusu klausima tiesiogiai, tai kaip Viliene pasakytu "vot eto nomer". Jus norit is lauko pamata siltinti tik 5cm?
Atsakyti
O pirstines ziema devit su nukirptais pirstais arba iskirptu delnu smile.gif ?

Kitaip sakant jai vidu siltinos 10cm xps kur grunto temperatura sakykim kokie +3 tai isore kur -15 zadat nesiltinti?

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 09 25, 15:09)
Manau ne taip issireiskiau - is isores.. smile.gif

ziuriu dauguma siltino is isores, bet gal is vidaus nebuvo siltinta.. pasimeciau..

Atsakyti
kur Kaune gauti "kuoliuku" namo kampams zymet. Is nepatyrimo paruosiau mediniu smile.gif isjuoke biski mane, bet jau po 5 buvo tai nespejau niekur nulekt. Staybo duonoj Megoj nepjausto armaturos, Jonavos g. irgi sako, kad ne.

Lieka Statybu duona Elektrenu g. ir Serfas, bet abu kitam miesto gale (pats silainiuose), tai is pacio ryto kamsciuose grustis pirmyn atgal per ilgai uztrukciau, nes geodezininkas bus is ryto, tai nesinori gaisint..

gal yra kur pjaustytos armaturos (po 1m ar net truputi ilgesniu) nusipirkti arciau Silainiu?

Atsakyti
QUOTE(skyroja @ 2013 09 25, 22:03)
kur Kaune gauti "kuoliuku" namo kampams zymet. Is nepatyrimo paruosiau mediniu smile.gif isjuoke biski mane, bet jau po 5 buvo tai nespejau niekur nulekt. Staybo duonoj Megoj nepjausto armaturos, Jonavos g. irgi sako, kad ne.

Lieka Statybu duona Elektrenu g. ir Serfas, bet abu kitam miesto gale (pats silainiuose), tai is pacio ryto kamsciuose grustis pirmyn atgal per ilgai uztrukciau, nes geodezininkas bus is ryto, tai nesinori gaisint..

gal yra kur pjaustytos armaturos (po 1m ar net truputi ilgesniu) nusipirkti arciau Silainiu?

Santera raudondvario pl.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 09 25, 19:21)
O pirstines ziema devit su nukirptais pirstais arba iskirptu delnu smile.gif ?

Kitaip sakant jai vidu siltinos 10cm xps kur grunto temperatura sakykim kokie +3 tai isore kur -15 zadat nesiltinti?

Supratau.. biski ne taip pagalvojau.. neprimeciau, kad pats pamatas persals..

gerai durnas klausimas.. doh.gif bet kol nepaklausiau, neatejo atsakymas.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(skyroja @ 2013 09 25, 20:03)

Ermitazas man regis turi po 2 metrus...
Atsakyti
O kuo pagaliai nuzymejimui netinka?

QUOTE(skyroja @ 2013 09 25, 20:03)

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 09 26, 13:23)
O kuo pagaliai nuzymejimui netinka?

pamatistas siule iskart tiksliai armaturas su gulsciuku sukalt, kad po to butu kuo mazesni nuokrypiai ir po to santechnikai ivadus i nama tiksliau padarytu.

12mm armaturos iki 20lt kainuoja, o kuoliukai minimum kokie 60 mm, jei ne daugiau plius dar nelabai lygus sonai.

Sumazinau paklaida per 30mm.
Atsakyti
QUOTE(skyroja @ 2013 09 26, 14:19)
pamatistas siule iskart tiksliai armaturas su gulsciuku sukalt, kad po to butu kuo mazesni nuokrypiai ir po to santechnikai ivadus i nama tiksliau padarytu.

12mm armaturos iki 20lt kainuoja, o kuoliukai minimum kokie 60 mm, jei ne daugiau plius dar nelabai lygus sonai.

30 mm paklaida taskams..... blink.gif pirma nama statot?
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 09 26, 14:43)
30 mm paklaida taskams..... blink.gif  pirma nama statot?

pirma ir tikiuosi paskutini smile.gif nu negesinkit optimizmo ir uzsidegimo. Leiskit dar pasidziaugt biggrin.gif

Pats gerai suprantu, kad neverta tiketis tikslumo, bet jei paprastai imanoma padaryti, tai kodel gi ne.
Atsakyti
Pas mane taip asys buvo nuzymetos.. horizontalios lentos aukstis yra pamato aukstis, ant jos ikaltas vinukas - asies centras.

user posted image
Atsakyti
ghm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 26 rugsėjo 2013 - 21:15
QUOTE(skyroja @ 2013 09 26, 14:19)

Kai pas mane geodezininkai namo ašių susikirtimus nušaudė, tai kalėme kuoliukus 50x50. Į kuoliuką buvo kalamas vinukas, kuris tiksliai ir parodė ašių susikirtimą (mano atveju koordinuota buvo ašių susikirtimai). Nuo vinukų buvo išvestos į šonus taip vadinamos išnašos. Perimetru esančių išnašų horizontalios lentutės visu perimetru yra viename lygyje (dažniausia 0.000), Lentutėse vėl kalamas vinukas žymintis ašį ir nuo kurių paprastai tempiamos virvutės smile.gif. Išnašų pvz. pateikė kristinka_2010 2013 09 26, 20:51 poste.
Atsakyti