Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 9

As emiau is vekos, maksimaliai siltas duris, su sklastim ir rakinimu is vidaus, spalvas antracit grau is vidaus ir isores, su sidabrinem rankenom, varciom kaip ir langai..

Aisku pripratus prie daugiabuciu sarvo duru, plastikui stabilumo truksta smile.gif tikekimes nepus skersvejai...

QUOTE(mfsouth @ 2013 10 30, 15:29)
Pas mus Veka langai ir garazo durys, taciau paradines durys klijuotos medienos. Su tokia pat slankiojancioo sklasties mechanizmu, tai turbut spynos kitokios ir neis idet,o apie tai jau buvo mastoma del patogumo, kad is vidaus uzrakinant nereiktu rakto  smile.gif kas butu patogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 30 spalio 2013 - 17:22
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 10 30, 08:45)
neblogas skelbimas.. gal kas technikos prilaikot? mes nupirktumem juodzemi  blush2.gif
http://www.skelbiu.l...i-16858398.html

kazkam uz dyka beviek 10a pruda norisi issikast?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 30 spalio 2013 - 17:52
Mes i katiline emem faugos duris, tai reguliuoja reguliuoja, ir vistiek eina saltis pro jas. Gerai , kad katiline... Iejimo emem totum duris, tai jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 11 02, 10:11)
Mes i katiline emem faugos duris, tai reguliuoja reguliuoja, ir vistiek eina saltis pro jas. Gerai , kad katiline... Iejimo emem totum duris, tai jokiu problemu.

Mano nuomones apie jų gaminius, manau ilgai niekas nepakeis. Draugausime su jais dar manau ilgai kol įspręsime nevykusios gamybos pasekmes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 11 02, 13:54)
Mano nuomones apie  jų gaminius, manau  ilgai niekas nepakeis. Draugausime su jais dar  manau ilgai kol įspręsime nevykusios gamybos pasekmes. smile.gif

Apie Fauga kalbat? Taip, kokybe tragiska, ir iesko kaltu kitur... Isivelem ir mes, tik jau pakeist nieko negalim...
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 11 02, 19:02)
Apie Fauga kalbat? Taip, kokybe tragiska, ir iesko kaltu kitur... Isivelem ir mes, tik jau pakeist nieko negalim...

Ir aš galiuosi. doh.gif Plėstis butent čia dėl suprantamus priežasčių nenoriu. Man langai ju sumontuoti, nepriduoti, defektai jiems surašyti. laukėme žiūrėsime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 02 lapkričio 2013 - 18:15
gal kas zinot/pazistat su medziu dirbanti meistra?
turim per 200 vnt azuoliniu lentu 30*130*1300, dziuve 6 metus, iseitu pasakiskos palanges.. tik nera kas padaro wink.gif
jei turit kontaktu - i AZ prasau
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 11 02, 10:11)

QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 11 02, 14:54)
Mano nuomones apie  jų gaminius, manau  ilgai niekas nepakeis. Draugausime su jais dar  manau ilgai kol įspręsime nevykusios gamybos pasekmes. smile.gif

QUOTE(Grelita @ 2013 11 02, 19:02)

QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 11 02, 19:13)
Ir aš galiuosi. doh.gif Plėstis butent čia dėl suprantamus priežasčių nenoriu. Man langai  ju sumontuoti, nepriduoti, defektai jiems surašyti. laukėme žiūrėsime.

WOW, kiek neigiamų atsiliepimų apie Faugą... Kai rinkomės langus nieko logo apie juos nebuvau girdėjus, tai jų ir susidėjom, lyg ir nieko kol kas, tik katilinės langai pasmuko, kviečiu, kad atvažiuotų sureguliuot, bet dar neprisišaukiau. Rinkomės tarp jų ir Megrame, tai vis tik pasirinkom juos, nors ir rangesni buvo. O mus konsultavęs vadybininkas (Paulius), panašu, kad jau nedirba...
Atsakyti
Na mes termovizija kai padarem, tada visas grozis ir pasimate... Po to palanges montavo, tai paaiskejo, kad dar ir kreivai sumontuoti... doh.gif Po termovizijos kvietemes, tai dar kol prisisaukem, su piktumais , na ir kas is to, kaltina sienas, apdaila, dar kazka, bet tik ne save. Trapecinis langas vienas blogai darinejasi, issilauzia pastoviai, tai sako kitaip nebus nes trapecinis, tai sakom juk kiti du irgi trapeciniai, bet gerai viskas, tai tada prikiso nagus siaip ne taip, tai ale pataise, vistiek normaliai nedirba tas langas . doh.gif O durys tai sakau, bande reguliuot vistiek ten nieko gero su jom. Tai va pinigai sumoketi dideli, o kokybes 0. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 11 03, 09:51)
o kokybes 0.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mums fauga išsiuntus užklausą dėl langų paskambino ir pasakė "Ko čia siuntinėjat" smile.gif lygis kaip pas kaimo lavkės pardavėjus
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2013 11 03, 21:25)
mums fauga išsiuntus užklausą dėl langų paskambino ir pasakė "Ko čia siuntinėjat" smile.gif  lygis kaip pas kaimo lavkės pardavėjus

na tai fauga nesugebejo turbut islaikyti savo kokybes ir patapo kaip kitos imones. Taip pat dar gali itakoti daugiabuciu renovacijos darbai, jei kiekiai dideli tai indiv. namai nebeidomus. Bandykit hermi, as is ten emiau, neskaitant kad padare broko, ji istaise (brokas buvo del stakliu, t.y nezmogiskas faktorius, zmogiskas buvo tas kad jie is gamyklos isveze tokius langus, o neturejo...), ir siaip normaliai bendravo, patys kviete i gamykla, prie akiu taise tai kas man nepatiko ir t.t, nezinau kokia bus eksploatacija tu langu, bet tikuosi kad bus gerai. Beje labai viskas priklauso nuo montuotoju. Man montavo 7 langai - patenkintas, kaina nenudziugins, bet gavau konsultaciju kaip teisingai viska padaryti. Kaina nenudziugins, bet kai kiti montuotojai sumontuos tai rezultatas irgi nenudziugins ir galutiniam variante kainuos panasiai, kai reikes keisti pleveles, pirkti hermetiku ir t.t
Atsakyti