Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas - 9

Kas duos protinga patarima, dedant laminata, po kamstiniu paklotu, politileno plevele reikia deti? Grindys sildomos. Pardavejai grybai, nesugeba paaiskinti, bet atseit reikia deti 200 mikronu plevele, kad vasaros metu betonas neakumuliuotu dregmes ir neatidavinetu dregmes i kamstini paklota.

Atsakyti
o.. blink.gif
mamma mia. pinigu tikekimes dar nesumokejot? doh.gif

beje - gal galit kas ideti foto kaip dejote lauko palanges? arba komentara? domina butent palanges ir angokrascio suleidimas. "senoviskai" ar "naujoviskai" ? mes noretumem "senoviskai", bet nezinom kaip uzbaigti ta kampa su tinkavimu. doh.gif
darbininkai sako - mes padarysim, 0 problemu, tik paaiskinkit ka jus norit tureti smile.gif

p.s senoviskai tai kada palange ileista i siena, o naujoviska chalturke - kada remiasi i tinka ir tarpas uzsilikonuotas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreciukaz: 19 lapkričio 2013 - 06:54
[quote=Loreciukaz,2013 11 19, 07:31]o..  blink.gif
mamma mia. pinigu tikekimes dar nesumokejot?  doh.gif
beje - gal galit kas ideti foto kaip dejote lauko palanges? arba komentara? domina butent palanges ir angokrascio suleidimas. "senoviskai" ar "naujoviskai" ? mes noretumem "senoviskai", bet nezinom kaip uzbaigti ta kampa su tinkavimu. doh.gif
darbininkai sako - mes padarysim, 0 problemu, tik paaiskinkit ka jus norit tureti smile.gif

p.s senoviskai tai kada palange ileista i siena, o naujoviska chalturke - kada remiasi i tinka ir tarpas uzsilikonuotas smile.gif
[/quote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 19 lapkričio 2013 - 08:12
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 11 19, 07:31)
o..  blink.gif

Jo yra keli būdai, vienas prispaudžiamas prie sienos, "L" raidės kraštas palangės, kitas "U" raidės forma, t. y. skardine palangė palei kraštą įleidžiama į sieną ("U" raides forma). Man užteko pirmojo varianto ,kad darbai nesistabdytų, bei prašiau mano atveju, kad palangės galus uždarytų, bei užlenkti iš apačios, kad šviesios skardos nesimatytų. (aktualu 2-ieju aukštų pastatams)
Palanges dėjome prieš struktūrą, tai jokio silikono ir tikiuosi jokio ne sandarumo, struktūrą šiek tiek užleidžiama ant palanges krašto.

smile.gif

AD, Savo nuomone tau jau išreiškiau , dėl laminato - jokios plėveles. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 11 19, 09:09)
Jo yra keli būdai, vienas prispaudžiamas prie sienos, "L"  raidės kraštas palangės, kitas "U" raidės forma, t. y. skardine palangė palei kraštą įleidžiama į sieną ("U" raides forma). Man užteko  pirmojo    varianto ,kad darbai nesistabdytų, bei prašiau mano atveju, kad palangės galus uždarytų, bei užlenkti iš apačios, kad šviesios skardos nesimatytų. (aktualu 2-ieju aukštų pastatams)
     Palanges dėjome prieš struktūrą, tai jokio silikono ir tikiuosi jokio ne sandarumo,  struktūrą šiek tiek užleidžiama ant palanges krašto.

smile.gif

lb grazios palanges smile.gif kas lankste, kiek mokejot?
kiek palanges "islenda" i isore?
o jei nelankstyti "U" forma, o palikti "L", tik ileisti i angokrasti kokius 2 cm?

ir kaip ten tie krastai uzdaryti? man patinka toks variantas.. isklotine gal turit? na brezini skardininkui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreciukaz: 19 lapkričio 2013 - 08:30
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 11 19, 09:26)
lb grazios palanges smile.gif kas lankste, kiek mokejot?
kiek palanges "islenda" i isore?
o jei nelankstyti "U" forma, o palikti "L", tik ileisti i angokrasti kokius 2 cm?

ir kaip ten tie krastai uzdaryti? man patinka toks variantas.. isklotine gal turit? na brezini skardininkui smile.gif

Šaunu kad patiko. smile.gif Sako pas kaimyną net žolė žalesnė.. biggrin.gif bus ir pas jus gražios.
Ruošinius lankstė įmonė, paskui galus pabaigė žmogus, kuris šiuo metu toliau vis dar pas mane dirba. įškišta apie 4 cm.
Jei norite įleisti, tai tik "U" variantas, nes kitu atveju toje vietoje ( du cm viršuje nėra) apačia bus "nuoga" (gal suprasite) smile.gif išklotinių neturiu, padarė parodė tiko ir viskas.
Turite savo norus suformuoti (aš ne visada leidžiu kaip jie nori, nuomone visada išklausau)
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 11 18, 23:43)
Cia keletas nuotrauku is serijos - mes siltinam jau 10 metu!

user posted image - gegne tiesi!

user posted image

user posted image

user posted image

As kazkada minejau ka pasakyciau tokiems siltintojams: kruti pedali paka pi.....dy nedali. Cia uz tokia kokybe nesumokeciau nieko, neaisku kaip dar kiti darbai padaryti buvo, t.y polistirolo klijavimas, siuliu uzputimas, smeigiavimas. Cia fotkinant busena turetu buti tokia: su viena ranka fotika laika su kita -asaras brauki.....
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 11 19, 09:09)
Jo yra keli būdai, vienas prispaudžiamas prie sienos, "L"  raidės kraštas palangės, kitas "U" raidės forma, t. y. skardine palangė palei kraštą įleidžiama į sieną ("U" raides forma). Man užteko  pirmojo    varianto ,kad darbai nesistabdytų, bei prašiau mano atveju, kad palangės galus uždarytų, bei užlenkti iš apačios, kad šviesios skardos nesimatytų. (aktualu 2-ieju aukštų pastatams)
    Palanges dėjome prieš struktūrą, tai jokio silikono ir tikiuosi jokio ne sandarumo,  struktūrą šiek tiek užleidžiama ant palanges krašto.

smile.gif

Jei kazkaip butu galima numti kampa pvz istrizai tos palanges dalies kuri remiasi i angokrasti ir ishsikisha is sienos tai butu idealu. Galbut realybej atrodo kitaip bet nuotraukoj atrodo labai aukstas tas krastas L formos. Bet turbut to kampo neima nuimti nes ta dalis perlenkta t.y dviguba tai nupjovus kampu matytusi dviguba skarda.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 11 19, 10:49)
As kazkada minejau ka pasakyciau tokiems siltintojams: kruti pedali paka pi.....dy nedali.

QUOTE(LokysL @ 2013 11 19, 10:49)
As kazk
: su viena ranka fotika laika su kita -asaras brauki.....

zaviuosi tavo lyriniais sugebejimais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sory, Kristinka jūsų nuotraukas praleidau. Jeigu dar nesumokėjote pinigų, kvieskite mane, galbūt galėčiau kuom nors padėti? . Jeigu jūs žinotumėte kaip aš piktas ant tokiu.... doh.gif

.
Atsakyti
Panasu, kad visi normalus statybininkai isvaziavo i NOR, UK, IRL, liko kas nemoka ar nenori dirbti, brangininkai ir pijokai. Nuotraukos tai tragiskos, darosi baisu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 11 19, 18:23)
Sory, Kristinka jūsų nuotraukas praleidau. Jeigu dar nesumokėjote pinigų, kvieskite mane, galbūt galėčiau kuom nors padėti? . Jeigu jūs žinotumėte kaip  aš piktas  ant tokiu.... doh.gif

.

Cia nuotraukoj matosi kad ten kur ura laseline nuo vandens tai kampas nesuvestas i 45 laipsnius tai gaunasi toks plisys, jei ta plysi kazkaip uztinkuos siaip ne taip priauginant tinko tai ten stuktelejus viena diena tas kampas nubyres. Ten reiktu deti tinkleli gal 200 mk suformuojant kampa arba ispjauti dali ir ideti normalaus profilio. Nesuprantu kaip is vis taip sumastyti imanoma. Dalbajobai, kitaip nepavadinsi.

1.neduot litu uz medziagu sugadinima. Jei yra tech prieziura fiksuoti viska su tech prieziura, surasyti defektini akta. Jei pildomas zurnalas irasyti irasa i zurnala jei jie dirba legaliai.
2. Ieskot tu kas visa tai sutvarkys.
3. Pertinkuoti ant virsaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 19 lapkričio 2013 - 18:31
QUOTE(marina376 @ 2013 11 19, 19:19)
Panasu, kad visi normalus statybininkai isvaziavo i NOR, UK, IRL, liko kas nemoka ar nenori dirbti, brangininkai ir pijokai. Nuotraukos tai tragiskos, darosi baisu.  g.gif

Liko ir tu geru darbuotoju kurie gerai ir saziningai dirba.Daug ivairiu specu pazystu jei kam reikia kreipkites.
Tik kad Lietuvoj natura tokia kad kuom pigiau o visiskai nepagalvoja apie kokybe.
tai kai daroma is pigiu medziagu,zmonems uz darba nenorite moketi tai taip ir gaunasi.o jei normaliai moketume tai ir butu kokybe
Atsakyti