QUOTE(oziarage @ 2013 10 14, 10:07)
Sveiki, atiduodu duoklę temai 
Grįžome pries kelias dienas iš Kroatijos. Pirmą kartą vykau į kelionę neišsinagrinėjusi temų iki galo (tingėjau kažkaip)
, bet buvo įstrigę, kad kaikuriose Europos šalyse nestovės mokamų kelių aparatai ir reikia susimokėti už kelius įvažiavus į šalį
Pasakiau vyrui, draugams, sako nenusisšnekėk, senas naujienas skaitei, nebėra taip, reikia vinječių tik fūrom. Tingėjau ginęytis, tad į priekį vykstant per Slovakiją stabdo policija, gaunam 50 EUR baudos. susinervinu, bet širdy džiugu, kad sakiau, o NEKLAUSĖ
Taip tiems vyrams ir reikia
Vėliau jau pasienyje bėgdavo ieškoti kur čia sumokėti už kelius
Važaivom Koratijoje truputi nemokamais keliais nuo Splito iki Makarsko, gražu labia, bet greitkeliais yra patogiau, tad mokėdavom ir lėkdavom į reikiamus taškus. Kroatijos gamta mane apžavėjo (viską automatiškai lyginau su Turkija...
), bet daugiau niekas...Brangus maistas, brangūs gultai pajūryje (paprašė už vieną gultą 60 KUN už dieną, nors mes buvome spalį). Kavinėse valgėme vieną kartą per dieną, man maistas patiko, nes mėgstu jūros gėrybes. Oras mums toks ale vidutinis pasitaikė, bet nereikia nieko norėti spalio mėnesį
Po Kroatijos nuvykome į Veneciją, labia patiko ir kainos parduotuvėse geresnės
Žodžiu Kroatija patiko, tik kitą kartą ko gero jau nevyktume, nes gražius kalnus, šiltą jūrą ir 10 kartų geresnį servisa galime rasti už mažesnę kainą kitoje šalyje
Bet čia tik mano nuomonė.
Gerų kelionių ir atradimų

Grįžome pries kelias dienas iš Kroatijos. Pirmą kartą vykau į kelionę neišsinagrinėjusi temų iki galo (tingėjau kažkaip)

Po Kroatijos nuvykome į Veneciją, labia patiko ir kainos parduotuvėse geresnės

Žodžiu Kroatija patiko, tik kitą kartą ko gero jau nevyktume, nes gražius kalnus, šiltą jūrą ir 10 kartų geresnį servisa galime rasti už mažesnę kainą kitoje šalyje

Gerų kelionių ir atradimų

Kiek dienu truko kelionė, kur nakvojote ir žinoma kiek išleidote.
Planuoju kelione birželio pradžioje tai labai įdomu viskas