Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija 2013, vasaros pabaiga

QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 30, 23:39)
Tai aš sutinku, kad visokių nuomonių turi būti forume, bet ne aš gi rašiau, kad postus reiktų ištrint, cituoju Jus: "pusę postų galima būtų iš forumo ištrint apie kalbas bookint ar ne apartamentus  biggrin.gif  "
Manau visi postai kažką duoda skaitantiems, nes visos nuomonės yra vertos apsvarstymo

gal nepulkim į asmeninius ginčus ax.gif . niekas neturėjo mintyje butent Jūsų asmeninio pasirinkimo, o buvo rašoma aplamai apie forumo ypatumus, norint pabrėžti, kad daug tų pačių kalbų apie tą patį doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2014 03 31, 09:13)
Vyna mes pirkome ivairiai: ir is zmoniu, pas kuriuos gyvenome (brangesnis, bet geresnis), is marketu (pigesnis irgi neblogas), is pakeleivingu vietu (vaziuojant kur nors pamatai reklama - stoji ir perki) smile.gif

mes taipogi perkam iš tų kur gyvenam, bet ne vyną, o rakiją biggrin.gif nesam dideli vynų gerbėjai, nors turim dar iš pirmos kelionės į kroatiją 2009 m, bare vyno pirkto pakeliui iš Dubrovniko. šiaip vynas kuris mums tikrai patiko, buvo pirktas kryme pas vietinius totorius-toks net tirštas atrodo ir labai skanus. jie pardavimui sakė nedaro, bet kadangi mes turguje kasdien pirkdavom pas tą pačią totorę vaisius-daržoves, paklausus kur rasti vietinio naminio vyno, ji mums atnešė 3 litrus. daugiau tokio niekur neteko ragauti thumbup.gif
Atsakyti
o kas nors galit rekomenduoti viesbuti ar apartamentus su HB? nes per atostogas nesinori gaminti..
beje, patarkit, kur verta nuvaziuoti su vaikais i koki zoologijos soda ar pan wink.gif palyginimui, mums patiko Tenerifej Loro parkas ax.gif
Atsakyti
Labas, aš noriu paklausti atostogavusių vasaros pradžioje. Šįmet prie Dubrovniko ketiname atsirasti per Jonines. Kokio maždaug šiltumo gali būti vanduo jūroje? Nes pernai prie Seline buvome liepos viduryje, oras - apie 30, o vanduo - vos 22-23. Patikėkit, jausmas kaip baltijos jūroje buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2014 04 04, 12:57)
o kas nors galit rekomenduoti viesbuti ar apartamentus su HB? nes per atostogas nesinori gaminti..
beje, patarkit, kur verta nuvaziuoti su vaikais i koki zoologijos soda ar pan wink.gif palyginimui, mums patiko Tenerifej Loro parkas ax.gif

Štai pažiūrėkite: http://1psl.lt/pasau...s-bus-uzdarytas
Dar yra neuždarytas zoo sostinėje Zagrebe, ten, beje, siūlo pramogą - lankytojamas pabūti gyvūno vietoje narve. Jei kam patinka, žinoma.
Bet, pykite nepykite, mano manymu važiuoti į Kroatiją ir ieškoti zoologijos sodo - pablūdimas. Koratijoje yra fantastiški gamtos parkai - Plitvicos, Krk, Biokovas, kur augalai ir gyvūnai stebimi natūralioje aplinkoje. Kroatija - tai fantastika jūra su nerealaus grožio salomis, tai kalnai, kur gali pamatyti smulkius gyvūnėlius, avytes, ožkytes, švilpikus, o sako, ir meškas, jei nuklysite kur nereikia. Zoologijos sodų ieškokite Austrijoje, Vokietijoje, bet į Kroatiją dėl zoo važiuoti tikrai neverta. Ir rinktis pramogai zoologijos sodą Kroatijoje irgi neverta
Atsakyti
QUOTE(jurasaule @ 2014 04 04, 19:45)
Štai pažiūrėkite: http://1psl.lt/pasau...s-bus-uzdarytas
Dar yra neuždarytas zoo sostinėje Zagrebe, ten, beje, siūlo pramogą - lankytojamas pabūti gyvūno vietoje narve. Jei kam patinka, žinoma.
Bet, pykite nepykite, mano manymu važiuoti į Kroatiją ir ieškoti zoologijos sodo - pablūdimas. Koratijoje yra fantastiški gamtos parkai - Plitvicos, Krk, Biokovas, kur augalai ir gyvūnai stebimi natūralioje aplinkoje. Kroatija - tai fantastika jūra su nerealaus grožio salomis, tai kalnai, kur gali pamatyti smulkius gyvūnėlius, avytes, ožkytes, švilpikus, o sako, ir meškas, jei nuklysite kur nereikia. Zoologijos sodų ieškokite Austrijoje, Vokietijoje, bet į Kroatiją dėl zoo važiuoti tikrai neverta. Ir rinktis pramogai zoologijos sodą Kroatijoje irgi neverta

jei tai butu kazkas panasaus i Loro parka, tai tikrai verta mirksiukas.gif todel ir klausiu, ar yra kazkas tokio panasaus mirksiukas.gif o ne toks, kaip musu zoo nes musu zoo parkas tikrai nykus verysad.gif
O po Kroatija mes jau esam keliave, bet cia juk ne afrika, ne aliaska, naturalioj gamtoj kazko labai ypatingo nepamatai ax.gif vat aliaskoj ir meskas maciau keliu metru atstumu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2014 04 04, 13:57)

eikit? nesinori tiket kad tik toks vanduo. buvau ten tiek liepa tiek rugpjuti-vanduo tikrai nebuvo tiek ryškiai vėsenis nei baseine smile.gif termometro neturėjau, bet šiaip i baseina vaikštau, todel jei ten 26-27 vanduo, tai manau seline tikrai 25 buvo.(beje, vandens temperatūra 1-2 laipsniais labai jaučiasi skirtumas). nors kaip sako man brangioji-vanduo ne turkijos kroatijoj, kur būna 27-28 biggrin.gif
o dubrovnike irgi buvom birželio apie 20 d-vanduo koks nepasakysiu, nesimaudėm ten, bet žinau kad oro temperatūra kažkur matėm dubrovnike rodė 27, bet šiaip pilies siena vaikštant , labai karšta buvo-ten reiia vandens nepatingėt neštis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 04 balandžio 2014 - 20:40
QUOTE(jurasaule @ 2014 04 04, 18:15)
Labas, aš noriu paklausti atostogavusių vasaros pradžioje. Šįmet prie Dubrovniko ketiname atsirasti per Jonines. Kokio maždaug šiltumo gali būti vanduo jūroje? Nes pernai prie Seline buvome liepos viduryje, oras - apie 30, o vanduo - vos 22-23. Patikėkit, jausmas kaip baltijos jūroje buvo smile.gif

Nezinau kaip ten toks saltas vanduo verysad.gif Buvom Seline 2012 birzelio viduryj vanduo +25 buvo vaiku negalejom istraukt is vandens thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2014 04 04, 20:38)
eikit? nesinori tiket kad tik toks vanduo. buvau ten tiek liepa tiek rugpjuti-vanduo tikrai nebuvo tiek ryškiai vėsenis nei baseine  smile.gif  termometro neturėjau, bet šiaip i baseina vaikštau, todel jei ten 26-27 vanduo, tai manau seline tikrai 25 buvo.(beje, vandens temperatūra 1-2 laipsniais labai jaučiasi skirtumas). nors kaip sako man brangioji-vanduo ne turkijos kroatijoj, kur būna 27-28  biggrin.gif
  o dubrovnike irgi buvom birželio apie 20 d-vanduo koks nepasakysiu, nesimaudėm ten, bet žinau kad oro temperatūra kažkur matėm dubrovnike rodė 27, bet šiaip pilies siena vaikštant , labai karšta buvo-ten reiia vandens nepatingėt neštis

Mes ant Dubrovniko sienos buvom 2012-ųjų vidurdienį. Patikėkit, buvo apie 50 lipsnių, bet mes atsparūs thumbup.gif
O Seline pernai atsidūrėme po kelių savaičių audros. Pakeliui kokį 100 km apartamentai buvo visiškai tušti, kroatai tieiosg maldavo pas juos apsistoti. O kadangi Seline yra įlankoje, ir dar, kaip sakė šeimininkas, ten įteka į jūrą upeliai iš kalnų, vanduo buvo toks švelnii sakant vėsokas lotuliukas.gif
Prie Dubrovniko mes būsim tik porą dienų, paskui varysim ilsėtis palei Gradac, Brist. tikiuosi, nesušalsim. Nes ir taip įvyko derybos: vyras nori tik į Kroatiją, aš buvau už Italijos Toskaną, bet teko nusileisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2014 04 04, 20:12)
jei tai butu kazkas panasaus i Loro parka, tai tikrai verta  mirksiukas.gif todel ir klausiu, ar yra kazkas tokio panasaus  mirksiukas.gif o ne toks, kaip musu zoo nes musu zoo parkas tikrai nykus verysad.gif
O po Kroatija mes jau esam keliave, bet cia juk ne afrika, ne aliaska, naturalioj gamtoj kazko labai ypatingo nepamatai ax.gif vat aliaskoj ir meskas maciau keliu metru atstumu wink.gif

Bet Kroatija tikrai ne Afrika ar Aliaska. Kroatijoje natūroje galite pamatyti jūros ežių. Ir midijų lotuliukas.gif
O zooparkai - ne ką geresni už mūsų
Bet tai ir nėra tam skirta šalis. Zoologijos sodų turtingose šalyse reikia ieškoti, aš tai noriu paskayti. O Kroatija - nėra turtingesnė už Lietuvą. Naudokitės jos natūraliais privalumais. Juk Lietuvoje niekas nevažiuojame ieškoti šiltų versmių, nor norintiems yra galinčių upeliuką pašildyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurasaule @ 2014 04 04, 22:55)
Bet Kroatija tikrai ne Afrika ar Aliaska. Kroatijoje natūroje galite pamatyti jūros ežių. Ir midijų lotuliukas.gif 
O zooparkai - ne ką geresni už mūsų
Bet tai ir nėra tam skirta šalis. Zoologijos sodų turtingose šalyse reikia ieškoti, aš tai noriu paskayti. O Kroatija - nėra turtingesnė už Lietuvą. Naudokitės jos natūraliais privalumais. Juk Lietuvoje niekas nevažiuojame ieškoti šiltų versmių, nor norintiems yra galinčių upeliuką pašildyti lotuliukas.gif

bet as juk ir klausiu, ar yra kazko panasaus idomaus ten, apart Kroatijos naturalios gamtos, kuri nera labai jau ypatinga mirksiukas.gif esam mate ir dar karta pamatysim tai, bet kiekvieno poreikiai skirtingi, todel ir domiuosi kitkuo, kas mums, keliaujantiems su vaikais, aktualu..
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2014 04 05, 23:15)
bet as juk ir klausiu, ar yra kazko panasaus idomaus ten, apart Kroatijos naturalios gamtos, kuri nera labai jau ypatinga mirksiukas.gif esam mate ir dar karta pamatysim tai, bet kiekvieno poreikiai skirtingi, todel ir domiuosi kitkuo, kas mums, keliaujantiems su vaikais, aktualu..

Pantera, jūs gi protinga moteris. Jei Lietuvos pušynuose užsimanysite peizažo kaip sacharoje, bus keista, ar ne? Jei Kroatijoje, kur jau buvote, pradeda ieškoti zoologijos sodų - irgi kroeista, nes net google rodo, kad stebuklų ten nėra. Ir negali būti, nes ne ta šalis - jos ekonomika - mentalitetas galų gale.
O šiaip - jei buvote zoo šiltoje Ispnijoje, tikuosi, ir šaltoje Lietuvoje, kuo jus ir jūsų vaikus galėtų nustebinti gyvūnai Kroatijoje? Manote, ten begemotai kitaip nei Lietuvoje atrodys? Ar verta trenktis 1000 km nuo Lietuvos dėl zoologijos sodo, kuris ar te, ar čia beveik nesiskira? Kroatijos gamta-kalnai-jūra unikalūs, ir vaikai tai geriau atsimins, nei dar vieną liūtą ar begemotą
Atsakyti
QUOTE(jurasaule @ 2014 04 06, 00:40)
Pantera, jūs gi protinga moteris. Jei Lietuvos pušynuose užsimanysite peizažo kaip sacharoje, bus keista, ar ne? Jei Kroatijoje, kur jau buvote, pradeda ieškoti zoologijos sodų - irgi kroeista, nes net google rodo, kad stebuklų ten nėra. Ir negali būti, nes ne ta šalis - jos ekonomika -  mentalitetas galų gale.
O šiaip - jei buvote zoo šiltoje Ispnijoje, tikuosi, ir šaltoje Lietuvoje, kuo jus ir jūsų vaikus galėtų nustebinti gyvūnai Kroatijoje? Manote, ten begemotai kitaip nei Lietuvoje atrodys? Ar verta trenktis 1000 km nuo Lietuvos dėl zoologijos sodo, kuris ar te, ar čia beveik nesiskira? Kroatijos gamta-kalnai-jūra unikalūs, ir vaikai tai geriau atsimins, nei dar vieną liūtą ar begemotą

Man rodos zmogus nerase kad vaziuoja I Kroatija del zoo cool.gif Pasiklause ar nera kur nors? Ir jei pakeliui yra tai kodel neuzsukus? Vaikams tai dziaugsmas. Tai kas cia tokio? Kodel iskarto puolat? g.gif Ziuriu pilna cia keistu zmoniu sitoje temoje unsure.gif
pantera83 4u.gif
Atsakyti