QUOTE(Ajste @ 2013 09 02, 01:20)
O dar dėl Jennifer Aniston ir Megan Fox, ar negali jų akių ryškumas priklausyti ir nuo makiažo? Pvz Jen oda rudesnė, plaukai šviesūs, visos veido dalys aiškiai apibrėžtos, bet nepritraukia dėmesio ilgesniam laikui. O vat Megan veidas labai šviesus, stiprus kontrastas su plaukais, gaunasi kaip drobė,
Na, as specialiai parinkau tokias nuoraukas, kur jos abidvi su makiazais, pas Aniston gal net ryskiau blakstienos paryskintos. Del odos ir plauku - taip ir yra

, todel apie ziemas ir sakoma kad jos kontrastingos, balta skaisti oda, juodi plaukai, visa kita...viskas susideda, ko pasekoje ir gaunasi toks efektas.

O softai tokie daugmaz vienodo intensyvumo visose dalyse, jeigu padarytume nespalvota nuotrauka, butu daugmaz viskas panasiai pilka.
Beje, kas zinot, kas yra Marilyn Monroe?

Kartais ne bright spring? Nes pas ja atvirkstinis kontrastas, ryskios rudos akys, balti plaukai...
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 02, 09:41)
Aniston tikrai neryškios akys, nešviečia kaip prožektoriai
gyvai ant žmonių geriau matosi, na tikrai yra tokių kur šviečia akys iš tolo, nors nei labai tamsios nei labai spalva ryški, na, bet šviečia.
esu mačius labai ryškias šviesiai šviesiai pilkas (labai netgi neįprasta spalva ant kiek šviesi), ryškias šviesiai melsvas, kur jos išryškėja grynai dėl šviesumo, ne dėl spalvos ryškumo
Va, va, tai ir turejau omeny

Aniston akys lyg svelnia migla aptrauktos.
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 02, 10:52)
visą tiesą atskleidžia drapiravimas, tada matosi kuri iš tikro spalva ką duoda žmogui ir kurio tipo spalvos jam geriausia groja. Taip yra dėl to, kad mūsų akis netobula ir gali nustatyti kontrastą, šiltumą/šaltumą šviesumą/tamsumą tik turėdama atskaitos tašką t.y. drapiruotes, kurios yra nekintamos.
Man irgi atrodo kad toks budas tiksliausias, o ne tie megineliai su kuriais ieskojo mano akiu, plauku ir odos.
QUOTE(bride @ 2013 09 02, 11:12)
O kokia iš tiesų yra teorija dėl tų tinkančių spalvų? kažkur skaičiau, kad kaip tik neva jeigu oda atrodo geltona, tada reiškia, kad spalva netinka...
Netinka kai veidas atrodo nenaturaliai pageltes, papilkejes, perdaug israudes ir panasiai.... kai veidas atrodo kaip sergantis, pavarges, kaip nedamiegojus. Bet reikia lygint su kitom spalvom, tik tada matosi kuri geriau kuri blogiau.
QUOTE(bride @ 2013 09 02, 12:58)
Tai kai kurias esu atmetusi kaip tikrai netinkančias , pvz. garstyčiu ir panašios, bet kur prasideda niuansai, pvz. ar šilto ar šalto atspalvio raudona, oranžinės, žalsvai mėlynos ir skaidrios mėlynos, skirtingų atspalvių rudos - nebesusigaudau
beje, įdomu, ar Lietuvoje (Kaune) kur nors teikiamos spalvinio tipo nustatymo paslaugos? neteko kam nors susidurti? per googlą nieko neradau
Jei garstyciu netinka, atpuola ruduo. Su visokiom zalsvai melynom ir melynai zalsvom net neverta prasidet,

jos tinka labai daugumai ir labai sunku rast ta riba kuri silto o kuri salto tipo. Lasisine oranzine (oranzine su laseliu ruzavos) - jeigu tiks tai galima bus itart pavasari. Ruda i ruzavuma svelniai kakavine - turetu tikt vasarai, rudai ryza - rudeniui.
cia dar apie tai kaip nusistatyti
http://www.truth-is-...on-are-you.html
Yra. Klaipedoje uz brangiai, ir Vilniuje, uz pigiau. Kaune lygtai nera.
QUOTE(lapute33 @ 2013 09 02, 14:22)
Labai prašau pagalbos
Padėkit nustatyti mano tipą, nes vis blaškausi ir nenusprendžiu kas esu
Vis blaškausi tarp vasaros ir rudens ir neapsisprendžiu
Galvociau kad vasara, del akiu spalvos.
QUOTE(Noa @ 2013 09 02, 16:05)
O paskui vos nepaduso su mano akim, ir labai susibalamūtino, sulėkė jų ten kelios, visos žiūrėjo, ir galų gale nuomonės išsiskyrė ties dviem spalvom. Tai žinot, kaip finale išsprendė? davė man pasirinkti, katra man labiau patinka

Tokią užskaitė už galutinę, ir išsiuntė visus tuos skaičiukus - na spalvų kodus ž į Amerikę. Ar kažkur, bent jau taip sakė

O po ten kelių savaičių atėjau, ir man pasakė diagnozę
Lygiai taip ir su mano akim buvo

tai irgi liepe pasirinkt.

Tik rezultatai buvo iskart, siust i Amerika ir laukt nereikejo, matyt dabar istobulejo, mat internetai, skype, visa kita...
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 02, 16:46)
Nors.....man jis nustate spalvini tipa jog esu ziema(tada buvau tamsiai rudais plaukais). Suklydo
kodel manot kad suklydo?