Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 08 19, 06:32)
O aš gi nepasigyriau, kad gavau paletę šeštadienį  tongue.gif

Pradžioj kiek nusivyliau, bet kuo toliau tuo labiau matau, kad draugausim mudvi  biggrin.gif

rodyk, pasakok bigsmile.gif
Atsakyti
inc iš kur už kiek, kodėl pradžioj nusivylimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 08 19, 10:46)
inc iš kur už kiek, kodėl pradžioj nusivylimas? 4u.gif

aha ir man idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 08 16, 11:58)
Beje, o jei akies obuolys nėra skaisčiai baltas, tai irgi kažką reiškia? T.y., galima būtų manyti, kad tipas yra šiltas?

reiškia kad ne žiema ir ne pavasaris... kuo labiau blaustas, tuo labiau soft tipas tikėtina, nors aplamai apie vasaras rašo - akies baltymas nekontrastingai pereina į akies rainelę, akies rainelę turi pilkšvą atspalvį, suprask ir akies baltymas drumstas.

Kažkas prašė light summer natūralių, nedažytų blondinių... prisiminiau vieną vyriškos lyties "gražuoli" Macaulay Culkin'a... kuris irgi veliau nesėkmingai pasišviesinęs plaukus (sprendžiu iš ryžo atspalvio)
Moterų nemanau kad įmanoma rasti natūralių ...
Bet kažkaip nelabai vasarinių užtinku, va topinę blondinę - Kelly Bandy prisiminiau, bet irgi seniena, dabar šiltinasi save kiek įmanoma:
user posted image
Atsakyti
Aš išviso esu realiai gyvenime mačius dvi moteris, natūralias itin šviesias blondines, abi kiek pamenu labiau šilto tipo buvo.
Galvoju gal tarp skandinavių aktorių būtų natūralių blondinių g.gif tik nelabai aš jų žinau smile.gif

Culkin'as aha tikrai vasarinis, ale iš jo rengtis ir dažytis nepasimokysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 19 rugpjūčio 2013 - 11:28
QUOTE(Dilukai @ 2013 08 19, 11:28)
Aš išviso esu realiai gyvenime mačius dvi moteris, natūralias itin šviesias blondines, abi kiek pamenu labiau šilto tipo buvo.
Galvoju gal tarp skandinavių aktorių būtų natūralių blondinių g.gif tik nelabai aš jų žinau smile.gif

Culkin'as aha tikrai vasarinis, ale iš jo rengtis ir dažytis nepasimokysi

Na aš pažįstu gyvenime... tarkim mano vaikystės draugė buvo visai visai balta, na peroksidu kai visai spalvą nuima tokie lieka plaukai, tokia dar ir mokyklą pabaigė,... ir blakstienos jos tokios šviesiai pilkos buvo... akys pilkos... na light summer tipiška, bet su laiku patamsėjo jos plaukai visgi. Ir dar gyvenime pažįstu ne vieną šviesiaplaukę, kuriai su amžium smarkiai ištamsėjo plaukai, dalis jų pavasarinės, dalis vasarinės, ir nei viena neatsilaikė prieš dažymąsi, visos šviesina sėkmingai plaukus... O ir holivude net ir vyrukai nespjauna į peroksidą: vienu metu tiek bredas pitas, tiek dicaprio, pastoviai owenas wilsonas...
Atsakyti
Merginos nelabai susigaudau spalviniuose tipuose, bet noreciau suzinot, kuriam galiu save priskirt, gal apsviesit ( pagal paletes atrodo esu pavasaris). Plaukai sviesiai rusvi, labiau silto atspalvio, vasara kai pablunka sruogeles gal siek tiek nuryzeja, akys zalsvos, vaikystej buvo melynos, veliau atsirado gelsvo atspalvio aplink vyzdi, todel dabar tokios labiau zalsvos-pilksvos, oda sviesi, bet idega tamsiai ir gan greitai... smile.gif
Atsakyti
Shaded spring, kitaip būtų deep...
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 08 18, 16:49)
Lūpos su pieno atspalviu, pagal mane. g.gif Sakyčiau, soft summer, kaip ir aš. Spalviškai panašios esam. Na, tikrai ne cool summer, jos ryškesnės būna.

O kodel galvojate, kad lūpos su pieno atspalviu yra šalto tipo požymis?Mna tai pieno spalva atrodytų kaip tik šilta.Turbūt, kitaip tariant, dramblio kaulo spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 19, 13:10)
Shaded spring, kitaip būtų deep...

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
pienas sakyčiau yra soft white, o tas parduotuvinis tai toks gal net blue white biggrin.gif , šiaip tai cool summer baltą įvardija kaip pieno baltumo, ir apie vasarų akies obuolį dar rašo, kad jis pieno baltumo, o ne skaisčiai baltas, o kokios lūpos su pieno atspalviu neįsivaizduoju... dramblio kaulo tai būtų kondensuoto pieno balta biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Shievonne @ 2013 08 19, 13:43)

čia šiaip idėjau paletę... aš net iš nuotraukų nustatinėjimą vadinu burimu iš kavos tirščių, o pagal apibūdinimą išvis neįmanoma niekaip nustatyti spalvinio tipo. Tai tas pats kas išsirinkti aklai bedant pirštu... pagal jūsų apibūdinimą galimi maždaug 5-ki variantai, o jai imt paklaidą kaip kas įsivaizduoja labiau šiltą, nei šaltą bei šviesiai rusvą... dar galim pora įtraukt... ir tai pagal 12-likos tipų variantą...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 19, 14:54)
pienas sakyčiau yra soft white, o tas parduotuvinis tai toks gal net blue white  biggrin.gif , šiaip tai cool summer baltą įvardija kaip pieno baltumo, ir apie vasarų akies obuolį dar rašo, kad jis pieno baltumo, o ne skaisčiai baltas, o kokios lūpos su pieno atspalviu neįsivaizduoju... dramblio kaulo tai būtų kondensuoto pieno balta biggrin.gif
user posted image
Papildyta:

Oi galva jau susisuko nuo paieškų karsta.gif nebesuprantu kas su kuo ir prie ko lotuliukas.gif swoon.gif
Atsakyti