Laba diena Visiems....
Turiu didele beda. Mano giminaitis serga kepenu ciroze 3 stadija, kepenys visai nebedirba...daktarai pasake nera vilties...
Gal kas susidurete su tokia problema ir galite pasakyti kaip Jums tokia liga baigesi...
Nes nezinau ka daryti, gyvenu nezinioje...
Kiek dar laiko tas zmogutis kankinsis?
Prasau gelbekite su savo nuomone, savo istorijomis, gal kazkas jau turejote tokia beda...
Jei kepenys nedirba, tai tik persodinimas. Vaistų pagalba gali ištrūkti, yra vilties, turime pozityvų gyvą pvz.. Bet yra ir liūdna pabaiga, bet tik todėl, kad žmogus nenorėjo nei tikrintis, nei gydytis. Laukė mirties lyg savižudis...
Baisi liga
mano dėdė sirgo, tai kai liga sparčiai pradėjo reikštis, išgyveno apie pusmetį.. Buvo ir pagerėjimų ir pablogėjimų, bet deja..

Bet as cia kalbu apie, tai, kad jau daktarai pasake nera vilties...Jokiu persodinimu nebegali buti, nes kepenu jau nebera - susirusios...
Dabar jam tik leidzia kelias lasalines ir liepe laukti...
Man idomu tas nezinomumas ir laukimas kiek gali uztrukti,,,Gal su tokia beda kas susidurete?
Zmogus jau nebesikelia, nesiorentuoja, visas geltonas, nekalba, nevalgo ir beveik visada miega, kaip daktarai sake eina i koma....
Man idomu tas nezinomumas ir laukimas kiek gali uztrukti,,,Gal su tokia beda kas susidurete?
Zmogus jau nebesikelia, nesiorentuoja, visas geltonas, nekalba, nevalgo ir beveik visada miega, kaip daktarai sake eina i koma....
QUOTE(lada1990 @ 2013 08 19, 16:58)
jeigu cia mintys/pamastymai apie artima zmogu

QUOTE(lada1990 @ 2013 08 19, 14:58)
Bet as cia kalbu apie, tai, kad jau daktarai pasake nera vilties...Jokiu persodinimu nebegali buti, nes kepenu jau nebera - susirusios...
užtrukt gali kelias dienas, o gali ir kelias savaites. mūsų atveju po tokių pablogėjimų porą kartų atsigavo, pats pavalgydavo, atsistodavo, bet labai sunkiai. nežinosi kada viskas baigsis, man asmeniškai buvo baisu žiūrėt kaip žmogus merdėja ir pats supranta, kad jau viskas, o tu niekuo negali padėt

QUOTE(akmaya @ 2013 08 19, 18:46)
užtrukt gali kelias dienas, o gali ir kelias savaites. mūsų atveju po tokių pablogėjimų porą kartų atsigavo, pats pavalgydavo, atsistodavo, bet labai sunkiai. nežinosi kada viskas baigsis, man asmeniškai buvo baisu žiūrėt kaip žmogus merdėja ir pats supranta, kad jau viskas, o tu niekuo negali padėt 

Cia ir baisiausia ziureti i toki zmogu, kankina tai visus...
Gal kas esate susidūrę su kepenų cirozės I-II stadija? Mano tetei nustatė tokią diagnozę. Gal yra kokių liaudiškų priemonių?
QUOTE(Mergelė @ 2015 05 25, 17:18)
Gal kas esate susidūrę su kepenų cirozės I-II stadija? Mano tetei nustatė tokią diagnozę. Gal yra kokių liaudiškų priemonių?
Mano pažįstama sirgo, jauna moteris, daktarai sakė kad amen jai, bet atsirado Kaune kažkoks gydytojas kur taikė jai eksperimentinius vaistus ir pasveiko

QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 05 25, 19:31)
Mano pažįstama sirgo, jauna moteris, daktarai sakė kad amen jai, bet atsirado Kaune kažkoks gydytojas kur taikė jai eksperimentinius vaistus ir pasveiko
Žinoma liko šalutiniai reiškiniai, suėdė tie vaistai sąnarius, bet vistiek dirba, keliauja.. Liaudies medicina čia per silpa nors visada reikia bandyti ir tikėti 

Dėkui už atsakymą. Gal gali pasidomėti to gydytojo pavarde?
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 05 25, 20:31)
meluojate, didelėmis dozėmis ne per silpna, tik stipriai kirs kišenei

Mergele, jei įdomu ir jei tuo tikite, parašykite man asmeniškai, parašysiu ką naudojo man artimas žmogus, kad padėtų. Bet jei netikite, nedarysite, tai negadinkite mano laiko ir energijos. Dėkoju.
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 25, 21:17)
meluojate, didelėmis dozėmis ne per silpna, tik stipriai kirs kišenei
Mergele, jei įdomu ir jei tuo tikite, parašykite man asmeniškai, parašysiu ką naudojo man artimas žmogus, kad padėtų. Bet jei netikite, nedarysite, tai negadinkite mano laiko ir energijos. Dėkoju.

Kai nežinai ape ką bus kalba, tai sunku ką nors ir pažadėti. Gal nors kažkokią mažytę užuominą būtų galima?