Įkraunama...
Įkraunama...

Kepenų cirozė

QUOTE(Mergelė @ 2015 05 25, 22:34)
Kai nežinai ape ką bus kalba, tai sunku ką nors ir pažadėti. Gal nors kažkokią mažytę užuominą būtų galima?

kaip tai kokia kalba? nagi apie liaudies mediciną, pati gi klausėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 05 25, 20:49)
Dėkui už atsakymą. Gal gali pasidomėti to gydytojo pavarde?

Atsiprašau, bet negaliu. Jei turit bėdą tai domekitės, ieškokit kaip mes ieškojom ir rasit.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 25, 21:17)
meluojate, didelėmis dozėmis ne per silpna, tik stipriai kirs kišenei smile.gif
Mergele, jei įdomu ir jei tuo tikite, parašykite man asmeniškai, parašysiu ką naudojo man artimas žmogus, kad padėtų. Bet jei netikite, nedarysite, tai negadinkite mano laiko ir energijos. Dėkoju.

Čia dar geresnis bajeris, paprastai liaudies medicina pati pigiausia, o tikėjimas apskritai nieko nekainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 05 27, 20:04)
Čia dar geresnis bajeris, paprastai liaudies medicina pati pigiausia, o tikėjimas apskritai nieko nekainuoja  g.gif

Vadinasi jūsų "liaudies" suvokimas labai jau ribotas mirksiukas.gif liaudis juk ne tik mūsų kaimo bobutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 27, 21:07)
Vadinasi jūsų "liaudies" suvokimas labai jau ribotas mirksiukas.gif liaudis juk ne tik mūsų kaimo bobutė biggrin.gif

Tebūnie ribotas.
Atsakyti
QUOTE(lada1990 @ 2013 08 19, 20:51)
Cia ir baisiausia ziureti i toki zmogu, kankina tai visus...

Man liūdna irgi. Serga žmogus, žino savo diagnozę, o pagrindinio nuodo - alkoholio - neatsisako. Bijau ir laukt. Su lašalinėm atstatėm. Buvo gaila žiūrėt. O dabar vėl pikta. Savanaudis žmogus. Ir sakai, kad tu ne gerai darai. Jis nesupranta. Pyksta.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 19, 10:33)
Laukė mirties lyg savižudis...

Tas pats. Tarsi savižudis.
Atsakyti
Ar jūs skaitėt ką nors apie alkoholizmą? Ne tas problemas sprendžiat. Jei skaitot rusiškai - rekomenduoju forumą notdrink.ru, jeigu ne - ieškokitės lietuviškos ar angliškos informacijos.

Alkoholizmas - proto liga, kokia tai cirozė alkoholikų nesulaiko.

O svarbiausia žinia - nieko Jūs negalit padaryti, jei žmogus nenori mesti gerti. Visiškai nieko. Todėl atsipalaiduokit ir taupykit energiją savo nuosavo gyvenimo surikiavimui.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 06 14, 11:45)
Man liūdna irgi. Serga žmogus, žino savo diagnozę, o pagrindinio nuodo - alkoholio - neatsisako. Bijau ir laukt. Su lašalinėm atstatėm. Buvo gaila žiūrėt. O dabar vėl pikta. Savanaudis žmogus. Ir sakai, kad tu ne gerai darai. Jis nesupranta. Pyksta.
Papildyta:
Tas pats. Tarsi savižudis.

Ir nieko nepadarysit. Mano artimam žmogui buvo net terminas pasakytas - 6 mėn. Tas nepadėjo. Likus savaitei labai norėjo gyvent , deja ...
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2015 06 15, 10:43)
Ir nieko nepadarysit. Mano artimam žmogui buvo net terminas pasakytas - 6 mėn. Tas nepadėjo. Likus savaitei labai norėjo gyvent , deja ...

Kurią stadiją jam diagnozavo?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 06 16, 10:47)
Kurią stadiją jam diagnozavo?

Matau , kad čia apie cirozę kalba , bet esmės nekeičia. Mūsų ligoniui buvo vėžys. Jei neatsisakys alkoholio , ilgai netemps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantoska: 17 birželio 2015 - 15:53
radau kitoj temoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moshino***: 14 liepos 2015 - 16:02