Įkraunama...
Įkraunama...

Chazanikių užeigėlė

Sveikos, o as pasimetus buvai blush2.gif kalkit mane prie sienos blush2.gif bet nuo rytojaus stengsiuos grysti i savas vezias smile.gif kazkaip daug baliu festivaliu ir va kad nori vel tas pats doh.gif zodziu laikytis stengsiuos ir nurident tuos savo nelemtus kg doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif as ir vel cia... vasara baiges reik nukratyt pagaliau tuos paskutinius likusius kg.. gana pailsejau jau nuo dietos pakankamai, kad net ir pliuso uzsidirbau siektiek... indruliukeee matau laikaisi smile.gif smagu 4u.gif kas dar? Laimingamama kaip tau sekasi? O ziuriu ir kompanija cia linksma nemaza susirinkusi bigsmile.gif super drinks_cheers.gif
Man pirma diena ka as zinau.. visai nieko . Tik kad vis dar dukrytes maista sau prie burnos kisu ragauti ar viskas ok... tai kelis pirstus aplaiziau siandien... bet per klaida o ne is noro. Na tikiuos gal jau si kart pavyks pasiekt ta savo norima svori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ma_za: 22 rugpjūčio 2013 - 21:30
labas rytas 4u.gif

nu ka merginos,3 savaites ir -6.3kg.

atrodo pripratau,bet norisi koki leda ar arbuzo paragauti,blogai dieta,bet dar blogiau buti Stora stirna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidrina @ 2013 08 24, 10:24)
labas rytas 4u.gif

atrodo pripratau,bet norisi koki leda ar arbuzo paragauti,blogai dieta,bet dar blogiau buti Stora stirna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jetau kaip tau faina biggrin.gif man ziauriai noretusi tave pamatyt gyvai, kaip pasikeitei tiek numetus bigsmile.gif o beje gal yra koks albumiukas ar kas kur butu galima i visas paziureti ir pasirodyti paciai? blush2.gif
Kuriam tu dabar dietos etape? nes kiek zinau ju yra 4 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asju: 24 rugpjūčio 2013 - 16:47
QUOTE(asju @ 2013 08 24, 16:42)
jetau kaip tau faina biggrin.gif man ziauriai noretusi tave pamatyt gyvai, kaip pasikeitei tiek numetus  bigsmile.gif  o beje gal yra koks albumiukas ar kas kur butu galima i visas paziureti ir pasirodyti paciai? blush2.gif
Kuriam tu dabar dietos etape? nes kiek zinau ju yra 4 ax.gif

zinok dar nesijaucia,gal 10 numetus,jau pajusiu.del etapo,pries tris metus ir dabar ,as tik pirmaji etapa naudoju,todel ir nesu originalioje dietos temoje,o sitoje.cia ramiau ir draugiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asju @ 2013 08 22, 11:21)
Sveikos, o as pasimetus buvai blush2.gif  kalkit mane prie sienos blush2.gif  bet nuo rytojaus stengsiuos grysti i savas vezias  smile.gif  kazkaip daug baliu festivaliu ir va kad nori vel tas pats doh.gif  zodziu laikytis stengsiuos ir nurident tuos savo nelemtus kg doh.gif

Labas rytas,

Visko buna visko reikia,svarbu gryzai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidrina @ 2013 08 24, 09:24)
labas rytas 4u.gif

atrodo pripratau,bet norisi koki leda ar arbuzo paragauti,blogai dieta,bet dar blogiau buti Stora stirna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu saunuole 4u.gif 4u.gif super smile.gif tikrai ant salciu busi plona stirna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimtoji @ 2013 08 25, 09:06)
Labas rytas,

Nu saunuole  4u.gif  4u.gif  super smile.gif tikrai ant salciu busi plona stirna  biggrin.gif

ir tu saunuole, man reikia tave pasivyti ir kartu sieksim 63,bet man nerealu atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

O sakykit, jums krenta kasdien po kelis gramus, ar stovi stovi ir staiga iskart keli simtai g ar kg nukrenta?
Atsakyti
QUOTE(Aidrina @ 2013 08 25, 09:29)
ir tu saunuole, man reikia tave pasivyti ir kartu sieksim 63,bet man nerealu atrodo lotuliukas.gif

Oi,kas cia beliko ir pasivysi,as vos sia savaite isspaudziau - 1kg,kuo toliau jauciu maziau kris, bent jau man. O, 63 tai viliojantis skaicius tikrai thumbup.gif pries nestuma sverdavau 60 kg ir dar atrodydavo,kad per daug,dabar tik kas duotu tuos skaicius,buciau laimingiausia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(asasi @ 2013 08 25, 11:01)
Sveikos,

O sakykit, jums krenta kasdien po kelis gramus, ar stovi stovi ir staiga iskart keli simtai g ar kg nukrenta?

Man tai kokias dvi dienas keli simtai gr,paskui stovi kokia diena,paskui vel truputi pajuda smile.gif
Atsakyti
del svorio,rekomenduojama i savaite karta svertis doh.gif deja man tas negalioja lotuliukas.gif o krenta gramais,kartais stovi,kartais pakyla100gr.

Rimtoji,ar pagalvoji kaip lengva juos uzsiauginti blink.gif blink.gif tad bukim mielos ir atsikratykim to turto mielo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas

4 savaite:) Net savimi stebiuosi,kad turiu valios;) lotuliukas.gif lotuliukas.gif schmoll.gif

Geros dienos merginos:)
Atsakyti
QUOTE(Aidrina @ 2013 08 25, 20:55)
Rimtoji,ar pagalvoji kaip lengva juos uzsiauginti blink.gif  blink.gif tad bukim mielos ir atsikratykim to turto mielo blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Reikia tiketis,kad paskutini karta metam svori biggrin.gif
Atsakyti