Sveikos, o as pasimetus buvai
kalkit mane prie sienos
bet nuo rytojaus stengsiuos grysti i savas vezias
kazkaip daug baliu festivaliu ir va kad nori vel tas pats
zodziu laikytis stengsiuos ir nurident tuos savo nelemtus kg
Sveikos merginos
as ir vel cia... vasara baiges reik nukratyt pagaliau tuos paskutinius likusius kg.. gana pailsejau jau nuo dietos pakankamai, kad net ir pliuso uzsidirbau siektiek... indruliukeee matau laikaisi
smagu
kas dar? Laimingamama kaip tau sekasi? O ziuriu ir kompanija cia linksma nemaza susirinkusi
super
Man pirma diena ka as zinau.. visai nieko . Tik kad vis dar dukrytes maista sau prie burnos kisu ragauti ar viskas ok... tai kelis pirstus aplaiziau siandien... bet per klaida o ne is noro. Na tikiuos gal jau si kart pavyks pasiekt ta savo norima svori
Man pirma diena ka as zinau.. visai nieko . Tik kad vis dar dukrytes maista sau prie burnos kisu ragauti ar viskas ok... tai kelis pirstus aplaiziau siandien... bet per klaida o ne is noro. Na tikiuos gal jau si kart pavyks pasiekt ta savo norima svori
labas rytas
nu ka merginos,3 savaites ir -6.3kg.
atrodo pripratau,bet norisi koki leda ar arbuzo paragauti,blogai dieta,bet dar blogiau buti Stora stirna
atrodo pripratau,bet norisi koki leda ar arbuzo paragauti,blogai dieta,bet dar blogiau buti Stora stirna
QUOTE(Aidrina @ 2013 08 24, 10:24)
labas rytas

jetau kaip tau faina
Kuriam tu dabar dietos etape? nes kiek zinau ju yra 4
QUOTE(asju @ 2013 08 24, 16:42)
jetau kaip tau faina
man ziauriai noretusi tave pamatyt gyvai, kaip pasikeitei tiek numetus
o beje gal yra koks albumiukas ar kas kur butu galima i visas paziureti ir pasirodyti paciai? 
zinok dar nesijaucia,gal 10 numetus,jau pajusiu.del etapo,pries tris metus ir dabar ,as tik pirmaji etapa naudoju,todel ir nesu originalioje dietos temoje,o sitoje.cia ramiau ir draugiskiau
QUOTE(asju @ 2013 08 22, 11:21)
Sveikos, o as pasimetus buvai
kalkit mane prie sienos
bet nuo rytojaus stengsiuos grysti i savas vezias
kazkaip daug baliu festivaliu ir va kad nori vel tas pats
zodziu laikytis stengsiuos ir nurident tuos savo nelemtus kg 
Labas rytas,
Visko buna visko reikia,svarbu gryzai
Papildyta:
QUOTE(Aidrina @ 2013 08 24, 09:24)
labas rytas

Nu saunuole
QUOTE(Rimtoji @ 2013 08 25, 09:06)
Labas rytas,
Nu saunuole
super
tikrai ant salciu busi plona stirna 
Nu saunuole
ir tu saunuole, man reikia tave pasivyti ir kartu sieksim 63,bet man nerealu atrodo
QUOTE(Aidrina @ 2013 08 25, 09:29)
ir tu saunuole, man reikia tave pasivyti ir kartu sieksim 63,bet man nerealu atrodo 
Oi,kas cia beliko ir pasivysi,as vos sia savaite isspaudziau - 1kg,kuo toliau jauciu maziau kris, bent jau man. O, 63 tai viliojantis skaicius tikrai
Papildyta:
QUOTE(asasi @ 2013 08 25, 11:01)
Sveikos,
O sakykit, jums krenta kasdien po kelis gramus, ar stovi stovi ir staiga iskart keli simtai g ar kg nukrenta?
O sakykit, jums krenta kasdien po kelis gramus, ar stovi stovi ir staiga iskart keli simtai g ar kg nukrenta?
Man tai kokias dvi dienas keli simtai gr,paskui stovi kokia diena,paskui vel truputi pajuda
del svorio,rekomenduojama i savaite karta svertis
deja man tas negalioja
o krenta gramais,kartais stovi,kartais pakyla100gr.
Rimtoji,ar pagalvoji kaip lengva juos uzsiauginti
tad bukim mielos ir atsikratykim to turto mielo
Labas rytas
4 savaite:) Net savimi stebiuosi,kad turiu valios;)
Geros dienos merginos:)
4 savaite:) Net savimi stebiuosi,kad turiu valios;)
Geros dienos merginos:)
QUOTE(Aidrina @ 2013 08 25, 20:55)
tad bukim mielos ir atsikratykim to turto mielo

Reikia tiketis,kad paskutini karta metam svori