Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

timberland sluojat? ten nuo raudonu kainu dar- 50 proc ar kainso galutines jau?
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2013 08 21, 19:08)

o geras bet dydziai vos keli smile.gif
Atsakyti
taip nuo raudonu kainu dar 50% bet jau beveik nieko neliko lyginant su tuo ka pirkom ryte
Papildyta:
turiu -20% viskam koduka
www.gymboree.com
www.crazy8.com
renkame wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 08 21, 19:09)
Papildyta:

o geras bet dydziai vos keli  smile.gif

Dar -50% 4u.gif , o dydžius, kurių nebėr, tai jau ir nušlavėm thumbup.gif

Žiū, kokį grožį užmačiau http://www.modnique....ze/seeac/gseeac ir kaina gera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 21 rugpjūčio 2013 - 19:17
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 21, 19:15)
taip nuo raudonu kainu dar 50% bet jau beveik nieko neliko lyginant su tuo ka pirkom ryte
Papildyta:
turiu -20% viskam koduka
www.gymboree.com
www.crazy8.com
renkame wink.gif

na taip bet lndu dar ziurei, o ir sveitaine sunkiai krauna, dabar turbut daug kas pasijunges smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2013 08 21, 19:17)
na taip  bet lndu dar ziurei, o ir sveitaine sunkiai krauna, dabar turbut daug kas pasijunges  smile.gif

o buvo 8 vyriskas dydis batu? liko tik kinkonginiai 11-14 dydziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2013 08 21, 20:16)
Dar -50% 4u.gif , o dydžius, kurių nebėr, tai jau ir nušlavėm  thumbup.gif

Žiū, kokį grožį užmačiau http://www.modnique....ze/seeac/gseeac ir kaina gera  smile.gif

O esat kas pirke ka panasaus. Kad ir panasia apyranke. Ar nera ji tokia grubi stampofke, kai nuo trynimosi i rankogali ar stala tas geltonumas nusibruzina ir buna bais nebegrazu. As daug cia gerom kainom ju maciau, bet nedristu pirkt.
Atsakyti
man asmeniskai ju kokybe nepatiko nes greit spalva pakeite bet as nesaugau nuo vandens jauciu todel blush-anim-cl.gif
Atsakyti
nu ka nulekiau iki ozo pasimatuot timberlandu dydziu, kad ramu butu biggrin.gif mano iprastas dydis 36 (22,7 cm kazkur). taigi vieno modelio batai (lengvam rudeniukui) 37 dydzio buvo dideli, kiti ilgaauliai 37 dydzio taip pat dideli, o vieni 37dydzio pats tas. pardaveja sake, kad timberlandu dydziai plaukioja. ir zinok dabar zmogus...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 08 21, 20:48)
O esat kas pirke ka panasaus. Kad ir panasia apyranke. Ar nera ji tokia grubi stampofke, kai nuo trynimosi i rankogali ar stala tas geltonumas nusibruzina ir buna bais nebegrazu. As daug cia gerom kainom ju maciau, bet nedristu pirkt.

Apyrankiu nenesioju, tai nepirkau. Bet siaip sitie modnique dealai nenuvyle- labai neblogu grandineliu su pakabukais esu gavusi uz tikrai labai minimalia kaina.
Atsakyti

Tiimberland reikia 20 usd iki nemokamo shipuko 4u.gif
Atsakyti
[quote=JMD,2013 08 21, 20:48]
O esat kas pirke ka panasaus. Kad ir panasia apyranke. Ar nera ji tokia grubi stampofke, kai nuo trynimosi i rankogali ar stala tas geltonumas nusibruzina ir buna bais nebegrazu.

turiu panasia,labai grazute ir dailute, smulkesne nei atrodo foto, o kaip nesiosis tai nezinau,dar nesenai gavau. Bet del grazumo, tai man net labai grazi realybeje.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 08 21, 18:05)

tuoj isparduotuve pasipyldis kai dydziai netiks  lotuliukas.gif  tai jei ka ,mergaites kas nupirko 8.5 dydi ,mane jie domina  (ruda ,pilka spalva ) mirksiukas.gif
http://shop.timberla...ductId=12885872

pirkau aš tokius 8,5, žiūrėsiu kai gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 08 21, 21:34)
Apyrankiu nenesioju, tai nepirkau. Bet siaip sitie modnique dealai nenuvyle- labai neblogu grandineliu su pakabukais esu gavusi uz tikrai labai minimalia kaina.

as ir gi ziurineju siuos dealus, pirksiu dar ka grazaus.
Atsakyti