Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sindiokas @ 2013 08 28, 21:58)
Salonpro sake,kad yra kitas Topas (nepamenu pavadinimo) is HG ,skirtas butent frensui jis neleidzia gelsti

kiek gūglinau, tai jokio kito HG topo nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 08 29, 08:26)
kiek gūglinau, tai jokio kito HG topo nėra  4u.gif

Butent,kazka bus sumaisius konsultante smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 29, 10:42)
Butent,kazka bus sumaisius konsultante  smile.gif

Ir tikrai pvz kokioj nagavitoj nenutyletu,kad toki daikta turi o kaip tik tik kuo daugiau siulytu,kad pirktu,o ne sleptu smile.gif))))
Atsakyti
retas as cia svecias blush2.gif vis pasiziuriu i jusu grozius ir tyliai iseinu ax.gif

viena klausimeli turiu blush2.gif pati sau namie lakuojuos jau beveik metai laiko, visada tik HG , pavardinkit kokiu firmu dar geri lakai, nes zadu kazka pirkti naujo ir bijau nusivilti kitomis firmomis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 28, 21:47)
paskutinieji "faniski" man  nelabai kaip ziurisi  blush2.gif galima ir graziau kaip is jusu  blush2.gif pirmieji labai labai  wub.gif  wub.gif

O ką dar galima gražiau nulakuoti kaip iš manęs? Ko prigalvosi iš tautinės vėliavos?
O beto kaip ir minėjau, tai buvo klientės užmanymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 29 rugpjūčio 2013 - 11:30
QUOTE(Tikrė @ 2013 08 29, 07:29)
Klausiau dėl rusvų/nude, t.y. tokio kakavinio atspalvio, o ne rožinių 4u.gif Rožinių arsenalas pas mane užpildytas biggrin.gif

tai va apie tokias ir as noriu isgirsti, nes noretciau bet be sios pink smoothie neturiu nei vienos, o noreciau tokios lyg balintos kavos bet i ruduma daugiau blush2.gif

QUOTE(Carinaa25 @ 2013 08 29, 12:28)
viena klausimeli turiu  blush2.gif  pati sau namie lakuojuos jau beveik metai laiko, visada tik HG , pavardinkit kokiu firmu dar geri lakai, nes zadu kazka pirkti naujo ir bijau nusivilti kitomis firmomis  blush2.gif

as viena ibd turiu, spalvos labai grazios ju, bet va butent kuri turiu, reikia maziausiai 4 sluoksniu, kad sodri spalva taptu tai tiek is to gerio ju doh.gif

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 08 29, 12:29)
O ką dar galima gražiau nulakuoti kaip iš manęs? Ko prigalvosi iš tautinės vėliavos?
O beto kaip ir minėjau, tai buvo klientės užmanymas

as apie nulakavimo technika, prie odeliu ir pan mirksiukas.gif nesupykit neturiu nieko blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2013 08 29, 11:28)
viena klausimeli turiu  blush2.gif  pati sau namie lakuojuos jau beveik metai laiko, visada tik HG , pavardinkit kokiu firmu dar geri lakai, nes zadu kazka pirkti naujo ir bijau nusivilti kitomis firmomis  blush2.gif

Aš seku profesionalių atsiliepimus, paklausinėju, nes visi gamintojai turi ir labai gerų spalvų ir visai niekam tikusių, tas pats HG tikrai gali ir nuvilti.. Pati be HG dar turiu IBD, Progel, vieną EF Exlusive Shade Color, planuose įsigyti PN ir Senses kelios spalvas, yra ir prastų, ir tokių, kuriomis vienas malonumas lakuotis 4u.gif
Atsakyti
GOLDEN ROSE UV STUDIO (po 2 sluoksnius)
Nr 03 Loll Pink
nr 08 Passion
su ir be blykstes
Kvapas svelnus, grynai kaip HG. Pigmentacija gera,nevandenukas, Pirmi sluoksniai plonyciai, tai raudona vos vos nuo galiuko bego.Antrieji sluoksniai stori, niekas nesigarbanojo, liuks. Tik sepeteliai minksti, tai palietus naga, labai issiskecia placiai . Kai bandysiu ant nagu, parasysiu kaip nesiojosi
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 08 29, 14:20)
GOLDEN ROSE UV STUDIO (po 2 sluoksnius)
Nr 03 Loll Pink
nr 08 Passion
su ir be blykstes

bigsmile.gif ta raudona kokia grazi wub.gif
Papildyta:
Atsiimu panos savo zodzius apie baltus nagus doh.gif Kuo toliau tuo daugiau paklausos visai baltiem lakuotiem negam, nezinau kas uzvede ta mada, bet man pradeda balti nagai su kazkokiu akcenteliu vis labiau patikti blush2.gif biggrin.gif Foto ziuriu nekazka, bet gyvai-groozis wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 29, 15:53)

Atsiimu panos savo zodzius apie baltus nagus doh.gif  Kuo toliau tuo daugiau

As manau,kad realiai graziau atrodo,nes fotikas visokius zvynelius ir folijas uzryskina o kai realiai tai labai ciotkai blizga zeri kaip pavadinsi taip nepagadinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 08 29, 14:53)
Atsiimu panos savo zodzius apie baltus nagus doh.gif  Kuo toliau tuo daugiau paklausos visai baltiem lakuotiem negam, nezinau kas uzvede ta mada, bet man pradeda balti nagai su kazkokiu akcenteliu vis labiau patikti blush2.gif  biggrin.gif Foto ziuriu nekazka, bet gyvai-groozis  wub.gif

tikrai grozis thumbup.gif
Siandien pastebejau, kad Sheek White prikepes prie buteliuko sieneles:
user posted image

Ar tai reiskia, kad jam tuoj galas? Laikau lakus spintoje, tamsoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 29 rugpjūčio 2013 - 15:44
Wow, kaip graziai balti naguciai ziurisi. Cia kaip suprantu Orly White Tips? g.gif
As Orly Pink Chocolate turiu - super dazosi ir nesiojasi thumbup.gif , tik reik labai gerai isplakt pries dazyma. Dar labai man patinka OPI, gan tirsti, bet super kokybiski thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na o is pigesniu, tai Pro Gel, tik ju daugiau sluoksniu reik det. biggrin.gif

Orly Pnk Chocolate - 2 sl.

user posted image

O cia gelio efekto paprastas lakas is Dougls'o, Corallo Preziosa. Ant strukturinio daziau, tai dvi savaites laike super, po to man atsibodo. Ant koju laikosi jau virs menesio doh.gif Gal zinot kokia spalva panasia gelinio lako? g.gif

user posted image

HG My Forbidden Love 2 sl.

user posted image
user posted image

O cia siaip - nesamones doh.gif

user posted image
Atsakyti