QUOTE(ing0501 @ 2013 09 03, 10:28)
Tepiau 3sl. Bet butų pakake ir 2sl. Kažkaip pasirodė tirstesnes konsistemcijos Ibd ši spalva, ne taip kaip kitos Ibd.
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 03, 09:32)
Drąsiai
QUOTE(Tresnia @ 2013 09 03, 11:39)
Nu jau
Uzvakar savo akim matciau nuolaida lakai po £10 Bootse
Viskas cia gerai
o merginos ar topu sepeteliai trumpuciai ir pas jus, ar tik mano puseserei "nuskilo" ?
Viskas cia gerai
Bazeje tai trumpi,bet tope standartiniai
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 03, 11:50)
Tai va kas mus ir nustebino, jauciam kad fufla
pasirodau paskutini savo lakavima

lakuota su "Nigth reflection" ir " Less talk"
o kaip atskirti, ar lakai, bazes ir topai orginalus?
siandien nueminejau laka. viena ranka lyg ir puse velnio nusieme, o kita, tik lakas, baze lieka
bandziau ir su Harmony removeriu ir su paprastu acetonu. skirtumo nepastebejau

siandien nueminejau laka. viena ranka lyg ir puse velnio nusieme, o kita, tik lakas, baze lieka
QUOTE(armaliuke @ 2013 09 04, 00:13)
pasirodau paskutini savo lakavima
bandziau ir su Harmony removeriu ir su paprastu acetonu. skirtumo nepastebejau 
Man bishke gal pjaunasi spalvos,bet siaip nieko.O del bazes,tai as niekad nedarau bedos ir negremziu iki paraudonavimo
Papildyta:
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 04, 00:30)
Ibd Purple paradise 2 sluoksniai, HG sheek white 2 sluoksniai, folija.
Pagaliau nors viena uzsinorejo tos folijos su baltu,o tai menesis laiko pupso paletej o nei viena nenorejo taip pasidaryti
Pagaliau nors viena uzsinorejo tos folijos su baltu,o tai menesis laiko pupso paletej o nei viena nenorejo taip pasidaryti
Liuks as folijas irgi megstu,zek viena pasidare,kitos pamatys irgi uzsimanys.
Almostukinai Anuka rodyk ka cia jau suradai naujo?
Gal kuri mergina man galetu ant vieno nago uzdeti strukturini? Labai aukstai iskilo,maniau uzlakuosiu ir ataugs,bet pastoviai kabinas,bijau,kad skaudziai nenuplystu.
QUOTE(Sense @ 2013 09 04, 09:27)
Gal kuri mergina man galetu ant vieno nago uzdeti strukturini? Labai aukstai iskilo,maniau uzlakuosiu ir ataugs,bet pastoviai kabinas,bijau,kad skaudziai nenuplystu.
O neturi silko? Paimtum ir uzsiklijuotum,uzpiltum bio gelio ir vualia,nebent neturi is siu daiktu apsoliut nieko?
Vat,kad nei silkonei strukturinio neturiu,dar neisigijau.