Aš pati labiausiai mėgstu Flormar, bet atspalvių jie turi ne kažin kiek daug
Parekomenduokit skaistalus, norėtųsi, kad būtų platus atspalvių pasirinkimas, nes ieškau nestandartinių spalvų... Na ir gera kokybė, žinoma, už nedidelę kainą
QUOTE(Malena @ 2013 09 30, 12:33)
Rimmel skaistalai man labai patinka, tik spalvų pasirinkimo nėra.
Et, gaila, kad nėra spalvų pasirinkimo, na bet pažiūrėsiu vis tiek, nesu jų bandžiusi, ačiū, Malena
Klaipėdoje, autobusų stotyje, yra parduotuvė "Kristal" ar kažkaip panašiai, randasi šalia Martinos. Ten yra Revlon, Loreal, Maybelline, NYC, Urban decay, Almay, Sleek nagų lakų kosmetikos pigiai. Ryškiai atgabenta iš USA. Pasirinkimas aišku nedidelis. Revlon yra keli šešėliai ir lūpdažiai, daugiausia NYC, Maybelline ir Loreal, UD yra šešėlių ir dar kažko nepamenu. Žodžiu, jei kam įdomu, gali pašniukštinėti
Merginos, ar jau išbandėt Catrice Better Than False Lashes tušą?
Man jis tikriausiai metų atradimas. Pirkau už ~16lt (lygtais akcija buvo), nes tuo metu labai reikėjo naujo tušo, ir WOW kaip jis mane nustebino
Prisipažinsiu, niekada neturėjau tokių gražių blakstienų, kokias pasidarau su šiuo tušu
Tik aš visada prieš tušą tepu Eveline serumą blakstienoms, žinoma ir jo įtakos kažkiek yra, bet vistiek, man jis visomis prasmėmis tobulas. Turiu du naujus Lancome tušus ir neturiu noro jų net išsipakuoti dabar
Kalbu apie šį (pas mane ultra black):
QUOTE(Orestes @ 2013 10 04, 23:22)
Man jis tikriausiai metų atradimas. Pirkau už ~16lt (lygtais akcija buvo), nes tuo metu labai reikėjo naujo tušo, ir WOW kaip jis mane nustebino
Prisipažinsiu, niekada neturėjau tokių gražių blakstienų, kokias pasidarau su šiuo tušu
Tik aš visada prieš tušą tepu Eveline serumą blakstienoms, žinoma ir jo įtakos kažkiek yra, bet vistiek, man jis visomis prasmėmis tobulas. Turiu du naujus Lancome tušus ir neturiu noro jų net išsipakuoti dabar
suintrigavot
QUOTE(Orestes @ 2013 10 04, 23:22)

radau kaip atrodo ant akiu:
http://www.innenauss...ck-mascara.html
patiko vaizdas... reikes pabandyti...
QUOTE(dontstop @ 2013 09 30, 09:45)
Parekomenduokit skaistalus, norėtųsi, kad būtų platus atspalvių pasirinkimas, nes ieškau nestandartinių spalvų... Na ir gera kokybė, žinoma, už nedidelę kainą
Kokių dar nestandartinių spalvų
Na aš irgi kol kas susidarau įspūdį, kad tas Catrice naujas tušas visai gražiai padažo.
Dar kelios foto iš interneto:

Dar kelios foto iš interneto:

QUOTE(Laumė* @ 2013 09 22, 10:15)
Prisidedu prie neigiamo atsiliepimo. Kaip aliejus tai jis visiškai neatlika savo funkcijos. Yra toks lipnus ir patrynus tarp delnu lyg baltos putos susidaro