Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Melajja @ 2013 08 28, 16:35)
o ju uztenka visai ziemai, pakankamai silti, ir ar tuos raistukus reikia raisiotis? Na ar isiauna neatlaisvinus raistuku?  4u.gif

Šilti , bet per sausus šalčius , tai ilgus batus maudavosi. Šiuos nešiojo , kai šlapdribos ar pan. Raištukų raišiotis nereikia .
Atsakyti
[quote=gamute,2013 08 28, 14:31]
user posted image
[/quote]
As gavau sitas basutes, mano peda irgi labai siaura. Nepasakyciau, kad aptempia pilnai, bet ir neatrodo, kad lb per platus butu. As tai nesiosiu, tik va ju kokybe tai mane siek tiek nuvyle...Kai kur klijukai matosi, kai kur siule nekokia, tikejausi, kad bus geriau, bet i darba tiks 4u.gif
[/quote]

Gal galite real nuotrauka ideti? e ne cia tai man i AZ 4u.gif

[quote=kipitun,2013 08 28, 15:11]
Aiškiai parašėt, supratom smile.gif Tai kaip minimum du metus tiks dėvėti. Atsimenu iš pernai, kad visos tik gyrė šitas kelnes, nei viena mama nesupeikė.
Tik dėl dydžio reikia pagalbos 4u.gif Ar jų dydis 4 yra iki 4 metukų, ar nuo 4 metukų? Reikia 104 cm vaikui ir nežinau ar imti 4 ar 5 dydį...
[/quote]

As praejusiais metais pirkau 3 dydi - vaikui 3 metai suejo Gruodzio pabaigoje. tai realiai i sezono pabaiga jau buvo mazos net ir atleiduz pecius ir prailginus pagal ju rekomendacija.

Tai manau 3-meciui reikia pirkti 4 dydi.

O del kokybes tai manes nesuzavejo, siltos, bet pati medziaga yra plonoka, uzkabinus lengvai plysta.

Siems metams parsisiiuntem Landsend - va cia tai kokybe medziaga brezentine, jokiu sansu suplesyti nera thumbup.gif

[quote=lilget,2013 08 28, 15:42]
o kokias striukes maziukams perkat ziemai, jei atskirai imat kombkelnes, visad turejom komplektus, dabar pigiu nematau, tenka ieskot atskirai g.gif doh.gif
[/quote]

As buvau parsiuntus GAP pukine populiariaja bei Landsend pukine sita.
http://www.landsend....parka/id_249556

Nu nerealiai faina, GAP pardavem net nesvarste. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 08 28, 16:57)
As praejusiais metais pirkau 3 dydi - vaikui 3 metai suejo Gruodzio pabaigoje. tai realiai i sezono pabaiga jau buvo mazos net ir atleiduz pecius ir prailginus pagal ju rekomendacija.

Tai manau 3-meciui reikia pirkti 4 dydi.

O del kokybes tai manes nesuzavejo, siltos, bet pati medziaga yra plonoka, uzkabinus lengvai plysta.

O kokio ūgio buvo jūs vaikui kai suėjo 3 metai?
Maniškė irgi trijų metų, bet ūgis jos kaip keturmetės, todėl noriu imti 4 dydį. Vistik ne pagal metus, o pagal ūgį turbūt reiktų rinktis. Jei parašytumėte savo vaiko ūgį, man būtų lengviau apsispręsti 4u.gif
Atsakyti
Imeskite, prasau, GUESS nuoroda. Niekaip negaliu pakliuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mirgute @ 2013 08 28, 15:19)
Na as vakare pamatuosiu 5T
Gal kazkuri mamyte  4T turi ir gales pamatuoti.
Bus visoms aiskiau

Bet Jums manau tikrai 4T uzteks.
Maniskis pernai apie 122cm buvo, tai jam 5T jau reikejo atlaisvinti. Bet medziagyte atlaisvinau tik is vienos puses.Kita dar liko uzlenkta.

O Jus kartas nemaisot 5T su 5 dydziu is Kids skyriaus? g.gif Nes tai du skirtingi dydziai. Ir manau jei jusu berniuko ugis buvo 122cm, tai nesiojot ne 5T, o 5 Kids g.gif

http://www.sierratra...;colorFamily=01
http://www.sierratra...r-kids~p~2440v/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pum@: 28 rugpjūčio 2013 - 16:21
Sveiki, gal kartais greitu metu iš Aero pirksite?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 08 28, 15:55)
Merginos padekit kokio dydzio imt 120cm uzgio vaikui kelnes

http://www.sierratra...r-kids~p~2440v/

mes turim tokias 5 T, tai 116 ugio vaikui pernai buvo dar ilgokos, bet man ju kokybe nepatiko visai schmoll.gif galai nubrizgo, nes medziaga tokia plonoka, pries tai turejom GAP, LIndex tai ner ka lyginti, dar ir pardavem kaip naujus, o sias dar siemet panesiosim bet po to tik ismest teks doh.gif gal jos ir fainos su ta liemene bet sakau kokybe nelabai g.gif
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2013 08 28, 17:19)
manouche as taip ir supratau va kaip parase, juk dzinsas prasitampa ir smunka, man taip su ae, kai zemas lemuo, smunka, tenka vis i virsu kilnoti smile.gif

man AE skinny plesytu liemuo puikiai laikosi thumbup.gif dabar maciau tie super strech jau siek tiek aukstesniu liemeniu naujos spalvos mirksiukas.gif
QUOTE(zibuteg @ 2013 08 28, 17:20)
Nesunkūs  mirksiukas.gif
Turim tokius , tik kitos spalvos
http://www.sierratra...-youth~p~4740g/

Dabar įsižiūrėjau , kad truputį skiriasi , bet padas toks pats  g.gif

mes pernai nesiojom SOREL su vailoku thumbup.gif atrode sunkus, bet vaikui patogus, panese mano kudutis juos o svarbiausia silti thumbup.gif deciau didesni pliusa nei Columbia tie lengvi, tuos irgi nesiojom, sakyciau siluma vidutine, koja kazkiek pakaituodavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 28 rugpjūčio 2013 - 16:41
O maniškis apačias nudrožė vienodai - tiek Landsend, tiek White sierra kelnių ax.gif Tai bent jau negaila tų, už kurias 11 dol mokėjau pernai biggrin.gif Užsiūnu apkantavimo juostelę ir vėl kuriam laikui būna ramu.
Atsakyti
mergaitės, o ON pašiltintiems džinsiukams, kur dabar kaina 19 dol taiko dar papildomai -25% ar per gerai aš čia noriu? smile.gif
Atsakyti
Matuoju White sierra 5T kelnes:
visas ilgis nuo petuko:103cm(netalenkus dar)
nuo klyniuko 47cm

ant etiketes taip ir raso:5(be T raideles)

Beje: su ugiu 128cm,atlenkus pilnai dar geros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirgute: 28 rugpjūčio 2013 - 17:51
Beautyencounter truksta iki freeship ax.gif
Papildyta:

Prisijunkite 4u.gif
Gymboree
Zulily
Stockngo
JcewFactory
Talbots
AnnTaylor