[quote=gamute,2013 08 28, 14:31]
[/quote]
As gavau sitas basutes, mano peda irgi labai siaura. Nepasakyciau, kad aptempia pilnai, bet ir neatrodo, kad lb per platus butu. As tai nesiosiu, tik va ju kokybe tai mane siek tiek nuvyle...Kai kur klijukai matosi, kai kur siule nekokia, tikejausi, kad bus geriau, bet i darba tiks
[/quote]
Gal galite real nuotrauka ideti? e ne cia tai man i AZ
[quote=kipitun,2013 08 28, 15:11]
Aiškiai parašėt, supratom

Tai kaip minimum du metus tiks dėvėti. Atsimenu iš pernai, kad visos tik gyrė šitas kelnes, nei viena mama nesupeikė.
Tik dėl dydžio reikia pagalbos

Ar jų dydis 4 yra iki 4 metukų, ar nuo 4 metukų? Reikia 104 cm vaikui ir nežinau ar imti 4 ar 5 dydį...
[/quote]
As praejusiais metais pirkau 3 dydi - vaikui 3 metai suejo Gruodzio pabaigoje. tai realiai i sezono pabaiga jau buvo mazos net ir atleiduz pecius ir prailginus pagal ju rekomendacija.
Tai manau 3-meciui reikia pirkti 4 dydi.
O del kokybes tai manes nesuzavejo, siltos, bet pati medziaga yra plonoka, uzkabinus lengvai plysta.
Siems metams parsisiiuntem Landsend - va cia tai kokybe medziaga brezentine, jokiu sansu suplesyti nera
[quote=lilget,2013 08 28, 15:42]
o kokias striukes maziukams perkat ziemai, jei atskirai imat kombkelnes, visad turejom komplektus, dabar pigiu nematau, tenka ieskot atskirai
[/quote]
As buvau parsiuntus GAP pukine populiariaja bei Landsend pukine sita.
http://www.landsend....parka/id_249556
Nu nerealiai faina, GAP pardavem net nesvarste.