QUOTE(valyte_7 @ 2013 08 23, 05:24)
Nuosirdziausi sveikinimai
Nepergivenkit, viskas bus oki. As su antra pastojau, kai vyresnei buvo 2m ir 1 men., kaip ir galvojom apie antra, bet nesitikejom, kad taip greitai iseis. Pirmom savaitem ir asara ne karta nubraukiau, iki galo vis buna i vyresne pasiziuriu ir sirdi suspaudzia, ar spesiu, ar susitvarkysiu, ar sugebesiu ir jai demesio skirt
Viskas savaime susitvarke, dukra be galo myli mazus vaikus, isimilejo sesute is pirmo zvilgsnio, buvo labai supratinga, juokio pavydo. Aisku labai daug su ja kalbejom, aiskinom...
Ingute, ar busi namie, vaziuojam su panelemis po parduotuves, jie neuzvaikys manes, bandyciau ir pas tave uzsukt
Į vaikų temą

tai, manau, jog "tinkamo" ar "netinkamo" laiko nėra

Tarp mano sūnelių 4,5 metų skirtumas. Mažiukui nėra 2 mėn dar. Tai visko buvo ir yra-ir pavydo ir meilės, ir ašarų ir juoko

Pirmą mėnesį net piktybiškai dėmesio reikalavo būtent tada kai mažiukui manęs reikėjo

Pvz miega mažiukas, tai vyresnėlis žaidžia sau kažką, tik nubunda mažiukas valgyt, taip ir vyresnėliui prisireikia tada kokio pieno

bet dabar viskas tvarkosi

padeda man dičkis, pasupa, pakalbina broliuką
O į vaikų daiktų temą, tai šią naktį pastebėjau, jog labai nepatogu pakeist pampį kai vaikutis su šliaužtais

Daug atseginėt, užseginėt. Tai užmačius esu
tokius miego kostiumus. Ar jie praktiški? Ar patogūs? Ar nešalta mažiukui su tokiais žiemą būtų?