Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 10, 23:47)
drinks_cheers.gif

būtų kokie La Vie est Noire, tai nusipirktų tik eglegle, aš ir gal dar Benicio su LEEja biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir as! ir as! bet koks superinis pavadinimas, Monmorensi, greitai patentuokite!
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 11, 18:38)
mano mamukui labai patiko Feminite du Bois.. Sako visa laiptinė kvepia tavo gražuoliais  wub.gif  wub.gif

Tai jau ir man reikia ju lotuliukas.gif

O del Le vie est belle, tai pirma net uostyti nenorejau , galvoju per daug masiskai cia visos svaigsta del ju schmoll.gif O veliau, susitikau su viena pazistama, nuejome kavos, ir vis uosciau , uosciau, taip skanu man , silta, saldu wub.gif Paklausiau jos ka devejo, pasirode Le vie smile.gif gryzau namo ir kazkaip besamones busenoje uzsisakiau biggrin.gif Dabar laukiu , nepatiks keliaus i isparduotuve biggrin.gif
Atsakyti
Pasikvepinau drauges Boss femme tai maniskis tiek gyre tiek gyre visa vakara, tiek suoke apie juos smile.gif
Atsakyti
man kolegė sako, aną dieną, kai buvom susitikę, tai kažkokiu geru tabaku kvepėjai
bet, kadangi tai buvo prieš gerų porą sav., tai neprisimenu kuo kvepėjau, spėju galėjo but Neonatura coccoon
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 09 14, 22:18)
Vyras: "kiek galima bandyti mano kantrybę, nejaugi negalima tiesiog kvepintis J'adore? " (vėl buvo niša, bet ne esmė  blink.gif ).

Mano vyras: "Na ir vel kazko tokio sudetingo radai, man neuztenka ziniu suprasti tavo kvepalus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobbin @ 2014 01 18, 13:54)
Mano vyras: "Na ir vel kazko tokio sudetingo radai, man neuztenka ziniu suprasti tavo kvepalus"  biggrin.gif

oj geras lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 18, 14:07)
oj geras  lotuliukas.gif  thumbup.gif

bet koks mandagus ir diplomatiškas vyras bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Armani Diamonds black carat,nuo vyro,dumais kvepi. g.gif O tiksliau lauzu miske. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 18 sausio 2014 - 14:58
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2014 01 18, 15:17)
bet koks mandagus ir diplomatiškas vyras  bigsmile.gif  thumbup.gif

blush-anim-cl.gif
Atsakyti
sesuo apie dior miss dior le parfum: sitie tai fui (nors turint omeny kad jai 99 proc kvepalu kuriuos gyvenime uoscius smirda tai manes nenustebino) biggrin.gif
Atsakyti
Sūnus apie DG Sicily - kvepia kaip medus biggrin.gif
Atsakyti
MB apie Donna Karan Black Cashmere

- Kokiu dyzeliu čia vėl prisipurškei? g.gif blink.gif
Atsakyti