Įkraunama...
Įkraunama...

Komplimentai/antikomplimentai mūsų kvepalams

Dior addict (melynasis, senojo leidimo) keltas saviskiu paprase pas juos neiti pasipurskus juo-ale kankinimo kvapas galetu buti biggrin.gif
o man tai wub.gif(saltuoju metu laiku)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 27 liepos 2014 - 18:28
QUOTE(Tays @ 2014 06 01, 19:27)
Jūsų pasakojimas man priminė  biggrin.gif  Kažkada seniau su tuometiniu MB ruošėmės kažkur išeiti ir besiruošdama pasipurškiau pora pšykų Chanel Coco prieškambaryje. Paskui žiūriu, vaikšto-vaikšto su neviltim veide iš vieno kambario į kitą, ir galiausiai sako: "Klausyk, nesuprantu, gal tu man ant nugaros papurškei, kur einu - visur TAS kvapas"  verysad.gif
Ryškus antikomplimentas smile.gif

Man jie irgi nepatinka, erzina, aštrūs labai.Vyrams patinka švelnūs, gaivūs į saldumą.
Atsakyti
Sūnus metė akmenį į Chanel No19 edt daržą: Mamyte, tavo šitie kvepiantys kvepalai smirda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 07 28, 17:16)
Sūnus metė akmenį į Chanel No19 edt daržą: Mamyte, tavo šitie kvepiantys kvepalai smirda biggrin.gif

Taip subtiliai biggrin.gif
Atsakyti
inventorizuojant kvepalyna krito i akis ryskiai sumazejes PG Bois de Copaiba kiekis. Kadangi visokiais mistiniais nugaravimais netikiu, butelaitis originalus, nezinojau ka ir begalvoti. O pasirodo, mano paauglys sunus i juos isisuko, nors pats dievagojasi, kad jie jam "proginiai". Vat ir negaliu pykti- gera skoni turi vaikinas cool.gif
Atsakyti
Kartą ne taip seniai susitikau savo draugę (ji vienuolė) - apsikabinom, o ji man ir sako - klausyk, kvepi kaip mūsų bažnyčios zakristija blink.gif

Neprisimenu, kuo kvepėjau - arba Avignon'u, arba Messe de Minuit..

Kitas atvejis - grįžtu namo, o dukra klausia - o kur saldainiai, tikriausiai rankinuke nuo karščio sutirpo? Kodėl tu taip manai, kad aš parnešiau saldainių, klausiu. O ji man sako - tai kad tu kvepi savo rankinuku ir sutirpusiais saldainiais.. tongue.gif
Tai čia buvo reikalas su Kelly Caleche..
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 08 07, 17:59)
inventorizuojant kvepalyna krito i akis ryskiai sumazejes PG Bois de Copaiba kiekis. Kadangi visokiais mistiniais nugaravimais netikiu, butelaitis originalus, nezinojau ka ir begalvoti. O pasirodo, mano paauglys sunus i juos isisuko, nors pats dievagojasi, kad jie jam "proginiai". Vat ir negaliu pykti- gera skoni turi vaikinas  cool.gif

Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 08 07, 17:59)
iVat ir negaliu pykti- gera skoni turi vaikinas  cool.gif

faktas smile.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2014 08 07, 19:08)

o ką, labai taikliai apibūdino biggrin.gif
Atsakyti
vakar du kartus buvo pastebėti Isabey Fleur Nocturne Panouge
user posted image

mama sakė, kad ojej kaip kvepiu
o draugė - ir vėl tu savo bažnyčiom? ir pasislinko į priešingą suoliuko pusę laugh.gif
Atsakyti
Netikėtų ir didelių ovacijų sulaukė Guerlain Shalimar Initial edp.. Įėjus į kabinetą: Kas čia taip nuostabiai kvepia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 08 21, 11:50)
Netikėtų ir didelių ovacijų sulaukė Guerlain Shalimar Initial edp.. Įėjus į kabinetą: Kas čia taip nuostabiai kvepia? bigsmile.gif

Man jie kvepia kaip Shalimar, sukryžminti su Coco Mademoiselle ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 08 07, 20:25)
o ką, labai taikliai apibūdino biggrin.gif

drinks_cheers.gif Jei kvepiat smilkaliniais kvepalais, tai kaip ir nėr ko stebėtis, kad aplinkiniams primena bažnyčią. Su visa pagarba smilkaliniams kvepalams, bet dėl to jų ir nemėgstu, nes man jie - labiau kvapas nei kvepalai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 21 rugpjūčio 2014 - 11:40
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 08 21, 12:38)
Su visa pagarba smilkaliniams kvepalams, bet dėl to jų ir nemėgstu, nes man jie - labiau kvapas nei kvepalai blush2.gif

+ 1

aš labai mėgstu bažnyčių/smilkalų/senų medinių spintų ir pan. kvapus, bet kvepėti jais kažkaip schmoll.gif
Atsakyti