Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(ausrav22 @ 2007 06 05, 12:55)
Sveiki,
tai gal galit pasakyt kiek realiai reikia kelionei i Kroatija su savo masina vaziuojant pinigu smile.gif
Kiek skaiciau kainos duotos senos, o dabar mazdaug kiek iseitu pinigu?

O keliese varot? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 12:56)
O keliese varot? cool.gif

2 suauge ir 1 vienas, vienu zodziu seima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrav22 @ 2007 06 05, 13:03)
2 suauge ir 1 vienas vaikas, vienu zodziu seima smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ausrav22 @ 2007 06 05, 13:16)
2 suauge ir 1 vienas, vienu zodziu seima smile.gif
Papildyta:

va va čia SPAUSK maršrutas yra ir kainos bei
ČIA

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 05 birželio 2007 - 12:32
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 12:07)
Bet kam ten mašina reikalinga toj saloj, juk miestas mažytis, tik paplūdimį ten tą pažiūrėsit ir viskas, visur kitur viešbutis po viešbučio eina  rolleyes.gif

na del to kad keltas kelia ne i ta miestuka kur yra tas papludimys. be to dabar pagalvojau, kad i ja kelsimes is Split'o, pervaziuosim sala, o veliau is salos kelsimes i Makarska rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 06 05, 17:16)
na del to kad keltas kelia ne i ta miestuka kur yra tas papludimys. be to dabar pagalvojau, kad i ja kelsimes is Split'o, pervaziuosim sala, o veliau is salos kelsimes i Makarska  rolleyes.gif

Nemačiau šiaip kad į Makarską keltų mašinas, bet nežinau mastau.gif
Šiaip ilgas kelias iki Makarskos nuo Brač salos, apie 3 valandos..
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 17:17)
Nemačiau šiaip kad į Makarską keltų mašinas, bet nežinau mastau.gif
Šiaip ilgas kelias iki Makarskos nuo Brač salos, apie 3 valandos..

tinklapyje rase, kad kelia 50min. einu pabandysiu vel surasti kur buvau uztikusi, kazkodel neissisaugojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 06 05, 17:26)
tinklapyje rase, kad kelia 50min. einu pabandysiu vel surasti kur buvau uztikusi, kazkodel neissisaugojau  doh.gif

50 min? Mes tikrai ilgai plaukėm....
Atsakyti
va radau cia yra keltu kainos, tik anksciau parasiau ne tas kainas doh.gif
Manau kad kelsimes is Split i Supetar, tuomet vaziuosime iki to papludymio, o veliau is Sumartin i Makarska. ax.gif

gal kas nors cia keliavot ir turit kokiu komentaru? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Pirmiau pravažiuosit Sumartin, turėsit palikt mašiną ir pėččiom eit iki to paplūdimio per pagrindinę gatvę pajūriu, apžiūrėt paplūdimį ir vėl grįžt smile.gif Man rodos, nes mus Sumartin ir išleido , ar čia miesto pavadinimas? Jei taip tai mus išleido Bol mieste, tada nekreipkit dėmesio į mano postą doh.gif
Atsakyti
Tevai ikalbineja prisijungti prie ju kelionej i Kroatija su Gruda. Bet manes mintis tris dienas belstis autobusu taip nezavi schmoll.gif Sakykit, ar verta..? g.gif
Atsakyti
Rimtai gi, Bol miestas maždaug toj vietoj, kur parašyta jūsų nuotraukoj pateiktoj BRAČ cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 17:39)
Pirmiau pravažiuosit Sumartin, turėsit palikt mašiną ir pėččiom eit iki to paplūdimio per pagrindinę gatvę pajūriu, apžiūrėt paplūdimį ir vėl grįžt smile.gif Man rodos, nes mus Sumartin ir išleido , ar čia miesto pavadinimas? Jei taip tai mus išleido Bol mieste, tada nekreipkit dėmesio į mano postą doh.gif

greiciausiai kad Bol mieste, nes nuo Sumartin toli iki Bol ~30km. g.gif biggrin.gif
Atsakyti