Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(+333+ @ 2007 07 19, 11:19)
Mano hansos kortele veike kuo puikiausiai, o vyro seb niekur neaptarnavo, bet bankomate pinigu dave  doh.gif  kita karta grynais imsiu tik  euru nenumatytiem atvejam ir buto nuomai, nes pigiausia yra atsiskaitineti kortele. PVZ. mes cia keitemes i eurus, tada Vengrijoj i ju forintus kad susimoket uz nakvyne.. kazkiek liko, keitem i KR Kunas  doh.gif  bankomate issigrynint pigiau gaunas.. uz isemima nuskaiciavo 10Lt nepriklausomai kokia suma emem  smile.gif Uz kelius Kroatijoj galima moket ir Kn, ir eu ir kortele  thumbup.gif

Mums problemų nebuvo su SEB Vilniaus banko litų kortele . Visur mokėjom, visur tiko, bankomatai davė kokius norėjom (ir forintus, ir kunus ir cekijos kronas). Tiesa, prie sienos iš Kroatijos į Slovėniją reikėjo mokėti už kelią 0,75 euro -mes euriukų smulkių neturėjom, davėm kortelę - netiko smile.gif Tada diedulis atskaiciavo nabagiukas 49,25 eurus ir atidavė gražą smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol7: 19 liepos 2007 - 11:38
QUOTE(Neo @ 2007 07 19, 11:47)
Man tai skamba kaip didele nesamone, panasu kad tiesiog buvo kazkokia kita problema su kortele. Tikrai siulyciau paskambinti i banka.

Ne, viskas taip ir buvo. Skambinau ir tą kartą ir vėliau prieš važiuojant: tikrai pinigai kortelėje turi būti Litais, nes jei kokia kita valiuta (Eur ar USD), tada negali nuskaityti arba išduoti iš bankomato. Hansabankas aiškina būtent taip. Ir ne tik man. Dar turiu pažistamų kurie specialiai klausė, ir jiems tą patį paaiškino. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jol7 @ 2007 07 19, 12:36)
Mums problemų nebuvo su SEB Vilniaus banko litų kortele . Visur mokėjom, visur tiko, bankomatai davė kokius norėjom (ir forintus, ir kunus ir cekijos kronas). Tiesa, prie sienos iš Kroatijos į Slovėniją reikėjo mokėti už kelią 0,75 euro -mes euriukų smulkių neturėjom, davėm kortelę - netiko smile.gif Tada diedulis atskaiciavo nabagiukas 49,25 eurus ir atidavė gražą smile.gif)))

Aš apie tą ir šneku: reikia kad būtų Litai, tada ir mums viskas tvarkoj, visur mokėjom ir visur galima išgryninti. mirksiukas.gif
Atsakyti
O sakykit, kaip pas "privatus" su patalyne, reikia savo veztis kaip suprantu, ane?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 07 19, 12:59)
O sakykit, kaip pas "privatus" su patalyne, reikia savo veztis kaip suprantu, ane?.. blush2.gif

Tikrai nereikia, viska duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 07 19, 13:59)

Tikrai nr. Jei nuomuositės apartamentus ar kambarį, tai patalynė bus paklota kaip viešbutyje , virtuvėje indai taip pat turėtų būti.
Papildyta:
QUOTE(Lieputė @ 2007 07 18, 10:20)
Mes vieni vaziuojam, t.y.3... ax.gif Matai kai nuomuojiesi tai manau visvien tie auto yra patikrinti, ir visvien pasiraso kazkokius popiergalius, o ir jei kas atsitiks kelionej su auto, tuomet jei tures grazint pinigus ir pan...Na cia mano tokie samprotavimai ir as tikrai taip daryciau... blush2.gif Visvien ten turi duoti kazkokia garanta...Savajai itarem kad kazkas yra, bet kad taip blogai... schmoll.gif Cia musu vieno darbuotojo auto,bet ji yra musu imones, ax.gif  juolab zinau kad technikine "pirko" blush2.gif Na dar gal ka sugalvosim... unsure.gif

O beje, gal kas zino kiek kainuoja issinuomoti lengvaji auto ir kur?...Autopliuse tai maciau, bet ten po LT turbut tik... g.gif

Kažin ar nelabiau apsimoka skristi paskutinės minutės pasiūlymu ir nuomuotis mašiną tenai 35-50 E
Atsakyti
QUOTE(ausrav22 @ 2007 07 19, 11:25)
O korteleje pas jus buvo litai ar eurai?

Litai 4u.gif

QUOTE(Jol7 @ 2007 07 19, 11:36)

Mes skambinom del vyro korteles i banka, sake viskas ok biggrin.gif o nifiga ne ok.. bet matyt pati kortele issimagnetino.. jei parduotuves neaptarnavo,o bankomatas dave pinigu. Siaip manau gerai tureti korteles tokiem extra atvejam (interneto svetainej bet kada galima pinigus permest i kita saskaita). O del smulkiu eu tai sutinku 100 proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turejau uzsirasius marsruta i Kroatija, ir dabar pameciau ta lapa, gal kas galite parasyti i Pietu Kroatija... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 07 19, 21:19)
Litai  4u.gif
Mes skambinom del vyro korteles i banka, sake viskas ok  biggrin.gif  o nifiga ne ok.. bet matyt pati kortele issimagnetino.. jei parduotuves neaptarnavo,o bankomatas dave pinigu.

Dar gali buti ir toks fintas, kad ne tokia tongue.gif kortele buvo. Mano draugei taip nutiko Cekijoje: kavineje bande atsiskaityti su Visa ar maestro (jau tiksliai nepasakysiu, kuria)-ir negalejo atsiskaityti. Tai ja isgelbejo kita kolege, turejusi Gold kortele.
Bet is bankomato ta mano drauge nebande imti tai net nezinau, ar butu nusiemusi. Net idomu pasidare. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2007 07 20, 09:46)
Dar gali buti ir toks fintas, kad ne tokia  tongue.gif kortele buvo. Mano draugei taip nutiko Cekijoje: kavineje bande atsiskaityti su Visa ar maestro (jau tiksliai nepasakysiu, kuria)-ir negalejo atsiskaityti. Tai ja isgelbejo kita kolege, turejusi Gold kortele.
Bet is bankomato ta mano drauge nebande imti tai net nezinau, ar butu nusiemusi. Net idomu pasidare.  g.gif

tai kad ir mano hansos paprasta visa ir puikiai veike tongue.gif Su kreditinem tai tikrai neturetu but jokio vargo visam pasauly biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 07 20, 11:03)
tai kad ir mano hansos paprasta visa ir puikiai veike  tongue.gif Su kreditinem tai tikrai neturetu but jokio vargo visam pasauly  biggrin.gif

Na zodziu, imu DnB Visa su lietuviska valiuta. Ir tikiuosi, kad sugebesiu save sukontroliuoti ir atsispirti nuo nenumatytu pagundu, todel nereiks krapstyti likusiu santaupu. biggrin.gif

Dar norejau paklausti, o kaip Makarskos pliaze su tualetais: ar ju yra visur, ar mokami?
Atsakyti
[quote=renax,2007 07 18, 08:16]
Siulau pajudet 12 val nmakties praleksit lenkija be kamsciu , furos visada vazineja dienomis , darbo dienom daugiau savaitgaliais maziau , naktimis nera . Mes lenkija malam daznai , bet va klaida padareme i kroatija vaziuojant tai kelio laikas dvigubejo nes isvareme ryte sad.gif
Sekmes .
Del antgaliu lenkijoje tikrai tie patys , o toliau nzn , nes dabar masina dyzelis .

protest.gif Liepos men. Lenkijoj visos furos kaip tik naktim vaziuoja. Del karscio dienom sunkvezimiu eismas ribojamas. Maziausiai furu šeštadieni turetu buti diena. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2007 07 20, 09:46)
Dar gali buti ir toks fintas, kad ne tokia  tongue.gif kortele buvo. Mano draugei taip nutiko Cekijoje: kavineje bande atsiskaityti su Visa ar maestro (jau tiksliai nepasakysiu, kuria)-ir negalejo atsiskaityti. Tai ja isgelbejo kita kolege, turejusi Gold kortele.
Bet is bankomato ta mano drauge nebande imti tai net nezinau, ar butu nusiemusi. Net idomu pasidare.  g.gif

Tai ten prie kasų kaip ir Lietuvoj lipdukai priklijuoti kokia s korteles priima..... smile.gif Aš kai kur atsiskaitinėt reikėdavo, pirmiau situacija apsišniukštinėdavau tychariom ax.gif , o jau tada kortelę brukdavau.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burunduke: 20 liepos 2007 - 15:43
QUOTE(Lieputė @ 2007 07 20, 16:17)
nee, reikia ne tokio, reiktu kokiais keliais vaziuoti..Nu bet as jau turiu gera zemelapi thumbup.gif  Sony map vadinas, isivedi miesta is kur varai ir i kur, ir tau du-tris variantus parodo kaip galima atvaziuoti...Tai imsim turbut kompa... g.gif Dar namie pasirausiu to lapelio... doh.gif

su kompu tikrai gerai, ypac jei ir GPS turit. Mes pernai taip vazinejom, tai Hamburge pas seseri is viso pirmieji tiesiai i kiema ivaziavom (visi kiti atvaziuoja pro kitur, o ten akligatvis cool.gif ). Berlyne leidom sau tiesiog pasivazineti, susiradom dideli prekybos centra, o paskui tik isijungem paieska, ir kompas pats nurode tiesu kelia iki viesbucio thumbup.gif Vienintele problema su nesiojamu kompiuteriu - kai laikai ant keliu - labai ikaista, o Kroatijoj bus dar karsciau...
Siemet jau vezames delnini kompiuteri, kuris ramiai sau ant lango kabes ir vyrui kelia nurodines thumbup.gif Be to, tiems maziukams yra sukurtos daug tikslesnes navigacijos programos.
Atsakyti