Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Olaiva @ 2008 01 03, 12:44)
mes vaziavom su Novaturu,i opatija

Esu buvusi Makarskoje (su Gruda), todel paskaiciusi tavaji pasakojima, isivaizduoju, kad organizavimas, maitinimas, kelione+poilsis daug maz panasus. Kiek pernai organizatoriu ir programu i siaurini hr regiona perziurejau, tai Novaturo i Opatija bei Inturlitos i Senj kurorta labiausiai patiko. thumbup.gif

Norejau paklausti, o kokie papludimiai Opatijos miestelyje? Kiek teko skaityti, ziureti nuotraukas, tai ten tik betoniniai papludimiai? verysad.gif O gal yra kur nors netoli normalus?
Isivaizduoju, kad nuo to betoninio iskarto reikia plakti? O plaukti as nemoku... blush2.gif Be to, noriu kartu nusivezti ir motina (planuoju jai padovanoti kelione jubiliejaus proga), tai bijau, kad ji pamaciusi betona, sakys, kad daugiau niekad prie juros nevaziuos. biggrin.gif

O gal kas ir atsiliepimus apie analogiska Inturlitos kelione turi? Kiek teko skaityti, ankstesniais metais dauguma zmoniu patenkinti buvo. Taciau 2007 m. atsiliepimu girdeti neteko. Smalsu, ar nepagedo Inturlita? g.gif

Olaiva, jei jau ka, galima, tave vasara su smulkesniais klausimais pakankinsiu? mirksiukas.gif 4u.gif smile.gif

Atsakyti
Linole,
Gūglas yra visagalis biggrin.gif Senj miestelio nuotrauka parodo, kad paplūdimiai betoniniai unsure.gif

user posted image

O Opatia yra regionas, ane? Nes opatijoj tai rodo, kad yra normalių paplūdimių, tik toli negalima plaukt laugh.gif

user posted image

Tai važiuokit vėl į Makarską blush2.gif aš ten grįžčiau ir grįžčiau, šiemet jau planuoju tėtį kalbint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 03, 19:21)
Linole,
Gūglas yra visagalis biggrin.gif Senj miestelio nuotrauka parodo, kad paplūdimiai betoniniai unsure.gif
O Opatia yra regionas, ane? Nes opatijoj tai rodo, kad yra normalių paplūdimių, tik toli negalima plaukt laugh.gif
Tai važiuokit vėl į Makarską  blush2.gif aš ten grįžčiau ir grįžčiau, šiemet jau planuoju tėtį kalbint  doh.gif

unsure.gif g.gif

Opatijos regionas su regiono centru - Opatija yra, manau. mirksiukas.gif Tas pats, kas Utenos apskritis su apskrities centru - Utena. bigsmile.gif

Na, verciau buve ten, tarkit zodi. mirksiukas.gif

Jei siaurineje dalyje vien betonas, teks grizti i Makarska. biggrin.gif Siaip jau norisi pamatyti kitas vietas. thumbup.gif drinks_cheers.gif O gal but susitiksime Makarskoje, Makaliau. bigsmile.gif Dar anksti kazka konkretaus planuoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2008 01 03, 18:03)
Esu buvusi Makarskoje (su Gruda), todel paskaiciusi tavaji pasakojima, isivaizduoju, kad organizavimas, maitinimas, kelione+poilsis daug maz panasus. Kiek pernai organizatoriu ir programu i siaurini hr regiona perziurejau, tai Novaturo i Opatija bei Inturlitos i Senj kurorta labiausiai patiko.  thumbup.gif

Norejau paklausti, o kokie papludimiai Opatijos miestelyje? Kiek teko skaityti, ziureti nuotraukas, tai ten tik betoniniai papludimiai?  verysad.gif O gal yra kur nors netoli normalus?
Isivaizduoju, kad nuo to betoninio iskarto reikia plakti? O plaukti as nemoku...  blush2.gif Be to, noriu kartu nusivezti ir motina (planuoju jai padovanoti kelione jubiliejaus proga), tai bijau, kad ji pamaciusi betona, sakys, kad daugiau niekad prie juros nevaziuos.  biggrin.gif

O gal kas ir atsiliepimus apie analogiska Inturlitos kelione turi? Kiek teko skaityti, ankstesniais metais dauguma zmoniu patenkinti buvo. Taciau 2007 m. atsiliepimu girdeti neteko. Smalsu, ar nepagedo Inturlita?  g.gif

Olaiva, jei jau ka, galima, tave vasara su smulkesniais klausimais pakankinsiu?  mirksiukas.gif  4u.gif  smile.gif

Papludimiai kur mes buvom,tai betoniniai.laipteliais palipi ir is karto i jura.guli kaip driezas ant akmenu.yra dushai,kad nusiplauti druska,nes kai ishlipi,tuoj apdziusti ir oda balta buna doh.gif priesais Opatijos viesbuti buvo mokamas papludimys,ten smeliuka maciau.nuomoja gultus,skecius.bet mes nejom,kazkaip ant akmenu drybsojom.siemet tai tikrai jau kad ir mokamas bus,reiks eiti i smeleta,kad bambinas turetu kur pasiduoti.jei dar kas idomu,tai klausk,is patirties kiek zinau,pasakysiu. mirksiukas.gif
o as kazka pakamantinesiu,kas su masina vaziaves.yra savanoriu apklausai? blush2.gif

tiesa,kaip manot,su masina mums geriau geguze,birzeli ar rugseji geriausia vaziuoti? realiausia,kad galesim tik geguze,kol maziau darbu bus,nes tugseji kazin ar isleis atostogu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2008 01 03, 18:57)
Aš kažkaip po Makarskos daugiau niekur ir nenoriu blush2.gif

o kas tave ten taip pakerejo? bigsmile.gif
man Opatijoj patiko,bet turbut tik todel,kad mazai keliavusi esu ir nelabai turiu su kuom palyginti.bet aplamai tai noreciau Kroatijoj kokios ramesnes vieteles,kokio zveju miestelio,kad langas butu i jura,pakrante rinkciau kriaukles,nebutu zmoniu shurmulio...oj kiek daug reikalavimu smile.gif
tiesa,skaiciau,kad kroatijoj labai daug nudistu papludimiu,net kempingu.neuzsirovet niekas netycia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 01 03, 21:36)
o kas tave ten taip pakerejo? bigsmile.gif
man Opatijoj patiko,bet turbut tik todel,kad mazai keliavusi esu ir nelabai turiu su kuom palyginti.bet aplamai tai noreciau Kroatijoj kokios ramesnes vieteles,kokio zveju miestelio,kad langas butu i jura,pakrante rinkciau kriaukles,nebutu zmoniu shurmulio...oj kiek daug reikalavimu smile.gif

Man pakerėjo gamta schmoll.gif Ne-re-a-lus grožis unsure.gif

user posted image

user posted image

Daugiau nuotraukų ir pasakojimų rasit paspaudusi mano paraše esančią nuorodą Makaliaus Kroatija 4u.gif

Bet jei norite ramaus miestelio, tai šis Jums netinka. Čia toks šurmulingas kurortas, bet dieną labai ramu. Yra senamiestis labai gražus. Mažiukas, bet gražus smile.gif Nors mes viso jo net neišvaikščiojom mastau.gif Taip pat turgus (vaisiai, medus, degtinė, trauktinės...) , kuriame pilna širšių ir vapsvų fear.gif fear.gif fear.gif ir labai labai gražus uostas su gatve palei paplūdimį, palei visą miestą....... nuostabu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 03, 21:59)
Man pakerėjo gamta schmoll.gif Ne-re-a-lus grožis  unsure.gif

Bet jei norite ramaus miestelio, tai šis Jums netinka. Čia toks šurmulingas kurortas, bet dieną labai ramu. Yra senamiestis labai gražus. Mažiukas, bet gražus smile.gif Nors mes viso jo net neišvaikščiojom mastau.gif Taip pat turgus (vaisiai, medus, degtinė, trauktinės...) , kuriame pilna širšių ir vapsvų fear.gif fear.gif fear.gif ir labai labai gražus uostas su gatve palei paplūdimį, palei visą miestą....... nuostabu  schmoll.gif

nu reiks pasiskaitineti toj nuorodoj,kai savo vyrus uzmigdysiu biggrin.gif
siaip noretusi apsistoti,kad kuo arciau Venecija butu lotuliukas.gif

o jau turgelius kaip megstu.ryte prisiperki visokiu vaisiu wub.gif tik shirshes tai ishbaidyciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2008 01 03, 22:24)
Nu ne, Venecija tada labai toli nuo Makarskos biggrin.gif

tai rasiu koki kita kampeli grazu,arciau savo ishsvajotosios Venecijos.ech,kiek pasauly graziu vietu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 03 sausio 2008 - 22:09
QUOTE(Gitatuka @ 2008 01 04, 13:12)
4u.gif Pernai vasara, rugpjuti, vaziavome savo auto i Kroatija. Vezemes dukra, problemu nebuvo, tiesa ji jau nebe mazyte (9m). Apsistojome Trogire. Nuostabu, grazu, nepakartojama. Ateinancia vasara vel savo auto zadame keliauti, tik, manau, kad reikia ir kitas salis aplankyt. I Kroatija galbut grisime jau po keleriu metu smile.gif

O ar esate buvusi Makarskoje? smile.gif
Gal galėtumėt palyginti - kur labiau patiko, ar Makarskoje, ar Trogire? smile.gif
Atsakyti
[quote=Makalius,2008 01 04, 13:09]
Kaip jums gerai blush2.gif mes irgi laaabai norim keliauti automobiliu, tik kad tėtį įkalbėti yra pragaras. Jis visur tik blogus dalykus mato. Garantuoju, kad jei atvyktume į Makarską, tai jis pasakytų - nu ir ko mes trenkėmės tiek tūkstančių KM blink.gif ką Lietuvoj nėra gatvės su daugybe žmonių, ką Lietuvoj nėr ledų automato, jūros nėr? lotuliukas.gif
[/quote
Pirmais metais mes važiavome su vyru, paskui įkalbinome ir savo tėvus, aišku jiems buvo baisu, bet šiemet vieni ryžosi keliauti (tik šiek tiek arčiau), reik tik pabandyti,o kai pabandai, patinka ir užsikreti thumbup.gif
kalbink tevus, gal pavyks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2008 01 04, 13:17)
Gal galėtumėt palyginti - kur labiau patiko, ar Makarskoje, ar Trogire?  smile.gif

Aš galiu palyginti su Omis miesteliu, tai man Makarska nepatiko tuo kad ten laabai daug žmonių (bent jau tuo metu kai mes buvome liepos gale) bet kalbant apie grožį, tai ten labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 04, 13:17)
Gal galėtumėt palyginti - kur labiau patiko, ar Makarskoje, ar Trogire?  smile.gif

rolleyes.gif Neteko pabuvoti Makarskoje. Bet jei kada tektu nuvykti, tai noreciau i Dubrovnika, o pakeliui aisku aplankyt ir Makarska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2008 01 04, 17:39)
rolleyes.gif Neteko pabuvoti Makarskoje. Bet jei kada tektu nuvykti, tai noreciau i Dubrovnika, o pakeliui aisku aplankyt ir Makarska blush2.gif

Vaziavom pro Dubrovnika.... nu nieko super zavingo as ten nepamaciau, isskyrus senovinius laivus prieplaukoj..... buvom apsistoje Tucepi mietelyje,visai salia Makarska miesto. Man ten labai patiko.... pusys ir papludymiai... karsta vasaros diena imanoma naturaliam pavesyje guleti... ir miestelis jaukus ir nedidelis. Buvom per pati pika, todel neisejo mums gauti kambario ant juros kranto, bet siaip esu labai patenkinta. Labai grazi salis. tarp kitko buvom issinuojome kambari name, kur ant stogo galima buvo gerti rytais kava ir grozetis atsiverianciu juros vaizdu...... kazkas nepakartojamo.... thumbup.gif
Atsakyti
O ar labai toli nuo, pvz, Tucepi iki Makarskos pesčiom? smile.gif
Ar kursuoja autobusai kokie nors? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 04, 19:27)
O ar labai toli nuo, pvz, Tucepi iki Makarskos pesčiom? smile.gif
Ar kursuoja autobusai kokie nors? mastau.gif

Pagal sia nuoroda is Makarska city guide zurnaliuko, kuri radau Makarskos TIC, tai iki Tucepi tik 4 km. Manau, galima ir pesciomis. Pati sau pasizadejau, kad jei dar karta atostogausiu Makarskoje, butinai nueisiu iki Tucepi.

user posted image

Autobusu grafika buvau radusi ivedusi i gugla bus from Makarska. Bet autobusu gal geriau isgirtaja Podgora apziureti?
Atsakyti